אהלן,
יש לי בעיית רעידות בסמוראי בשילוב ל4×4.
הרבה דברים נוסו, הוחלפו , יושרו זוויות אך עדיין התוצאות לא טובות.
האם מישהו מרכיב גל הינע קדמי עם מפרק כפול יכול להשאיל לי אותו לנסיעה קצרה אצלו?
גם גל הינע קדמי שעבר איזון לאחרונה יכול לעזור.
תודה רבה!
Printable View
אהלן,
יש לי בעיית רעידות בסמוראי בשילוב ל4×4.
הרבה דברים נוסו, הוחלפו , יושרו זוויות אך עדיין התוצאות לא טובות.
האם מישהו מרכיב גל הינע קדמי עם מפרק כפול יכול להשאיל לי אותו לנסיעה קצרה אצלו?
גם גל הינע קדמי שעבר איזון לאחרונה יכול לעזור.
תודה רבה!
מאיפה אתה?
מתי הופיעו הרעידות?
האם האוטו מוגבה? כמה?
אם זה הגל הקידמי- פרק אותו וסע בלי.
תוודא שאכן זה הקדמי ושזה לא ממשהו אחר.
אגב,
בהנעה כפולה בדכ יש יותר ויברוצים ברכב.
כל עוד זה לא משהו מוגזם אין מה להתאגש כי גם ככה זה מצב בו נוסעים יותר לאט ובשטח..
יוני - ליד גן יבנה או באר שבע.
עומרי - האוטו עם קפיצים מעל הסרן, הרעידות קורות רק בשילוב מלא של לוקרים וטרנספר. והם איומות. זוויות הפניונים ויציאות הטרנספר טובות .
אני מרחובות. אתה מבצרון? אני חושב שפעם דיברתי איתך לגבי מוטות רדיוס. בכל מקרה אם אתה רוצה תבוא לרחובות מתישהו נפרק מאצלי, או שתקח את הספייר שלי, למרות שיש בו קצת חופש.
היה מצב בעבר שלא היו רעידות עם הגל-הינע המקורי?
יוני - ליד גן יבנה או באר שבע.
עומרי - האוטו עם קפיצים מעל הסרן, הרעידות קורות רק בשילוב מלא של לוקרים וטרנספר. והם איומות. זוויות הפניונים ויציאות הטרנספר טובות .
שוב אם אתה רוצה תבוא לרחובות.
ליאב אני לא מבין אותך
אתה יודע מה מקור הבעייה !
הבעלים הקודם של הרכב כבר הרכיב גשר גיר חדש בשביל קרדן כפול , והתהליך נעצר באמצע כי קנית את הרכב
זה קצת יקר אבל כן קרדן כפול יפתור לך את הבעייה
האוטו שלך גבוה מאוד מאוד הצלבים עובדים על סוף מהלך
עצה : צלבים מקורים!!! טיוטה
עדיאל, קודם כל תודה על התשובה - את ההסבר על הגשר גיר אני שומע עכשיו בפעם הראשונה. נכון זרקו לי את המושג קארדן כפול פה ושם אבל אף פעם לא בצורה מבוססת.
בכל מקרה ,לצערי אתה מצייר עולם קצת ורוד יותר ממה שהוא:
דבר ראשון הנמכתי את האוטו משמעותית מאז הקניה, קיצור נדנדות , עלים נמוכים יותר מקדימה והורדת עלים מאחורה. דבר שני, האוטו נסע כחודש עם טרנספר בעל יחסי העברה זהים לשלי שהשאלתי מחבר, עם הטרנספר ההוא אומנם היו רעידות ב-high אך הדפיקות ב-low לא היו.
בכל מקרה אני כן מכוון לקארדן כפול אבל לא רוצה לעשות את זה משמועות, מעדיף לעשות את זה מושכל ושקול - מה שמחזיר אותנו לראש השרשור :)