תגובה: החלפת בול ג׳וינטים
תותחי הסופות, תעזרו לי להבין את הבעיות אצלי,
מקפיץ...
תראה אף פעם לא נתקלתי בבולגויינט שיוצא מהמקום כמובן שזה לא הכי טוב
אבל עיקרון הכוח שפועל על הבולגויינט הוא כמובן מלמטה למעלה ולזה יש לו מדרגה עליו אז ככה
שהריתוך לא אמור להחזיק לך את הגיפ אלה למנוע מהנאקל ליפול למטה בקפיצה או משהו
לדעתי זה הפתרון הכי טוב שאתה יכול ''לקמבן'' במקום להחליף סרן
נותנים ריתוך בצד אחד מקררים ואז ממולו מקררים ואז עוד שתיים בהצלבה
כמובן לבצע את הריתוכים שהגיפ על הגלגלים
אתה יכול לצרף תמונות טובות שימחישו את הצרה?
הווו.... הלכת רחוק עד החלפת הסרן....
נדמה לי שיש אצל ינוביץ בולג'וינטים בכמה מידות.
חברים תודה על התשובות, השאלה נשאלה כבר למעלה מחודש, מאז כבר החלפתי בולים והכל הסתדר. לא היה צורך בריתוך בסוף. הבול נכנס בלחץ. אמנם לחץ בינוני יחסית לחבר שלו בצד השני אבל מספיק בלחץ כדי לא להזדקק לריתוך.
אני לא מתלונן חלילה. ג׳יפולוג הוא מקור המידע שלי לכאלה דברים, אבל למה לקח חודשיים לקבל תשובה? לא שואל כדי להתלונן. שואל כדי לדעת לשאול בפעם הבאה ולקבל תשובה מהירה. מה עשיתי לא נכון?
לפעמים תזמון לא נכון והיא שוקעת.
פשוט תקפיץ אותה באסרטיביות
תאמת לפני חודש וחצי ככה מכרתי את הסופה אז מאז ''התנזרתי'' מכל מה שיזכיר לי אותה ;)
כשנכנסתי וראיתי עניתי
לדעתי זה אחלה מקום לשאול שאלות מקצועיות
וגם אם לא עונים וכבר התגברת על הבעיה אז לפחות אולי תדע אם עשית טוב או לא ואם אולי יש עוד פתרון
נ.ב
לדעתי מאז עולם הפייסבוק והקבוצות שרצות שם
אז רוב הפעילות והשאלות מתבצעות שם
תודה סופת המדבר, זה דיון אחר אבל מהנסיון שלי בפייסבוק אין מקום לשאלות כאלה. מהנסיון שלי המשתתפים בדיונים לא בראש שלהם לענות לשאלות מיותרות או יומיומיות כמו החלפת בולג׳וינטס. רוב הפעילות בפייסבוק היא מכירה וקניה של סופות ואביזרים לסופות. וכאן בג׳יפולוג יש את האנשים שלוקחים את הזמן ועונים תשובות טכניות ולעניין. אפילו שזה שאלות של מתחילים או שאלות שטותיות ואפילו שזה לוקח זמן לקבל תשובות.
נ.ב- מצטער מראש אם מישהו נפגע מהתשובה שלי האחרונה.
נדמה לי שקנית טויוטה עכשיו סופת המדבר? אז תתחיל לשאול שם שאלות במועדון טויוטה ותראה איזה תשובות חמות תקבל, אפילו לשאלות טחונות. אני מדבר על המועדון בפייסבוק.