תנסו לענות לי על זה
זה נמצא בגיפ טריפ משום שאני לא יודע להעלות תמונות
Printable View
תנסו לענות לי על זה
זה נמצא בגיפ טריפ משום שאני לא יודע להעלות תמונות
http://www.jeeptrip.com/upload/hzq5m1lv-2.jpgציטוט:
קניתי נעילה של לוק רייט חדשה הגיעה אתמול והיא שייכת לחברת ריצמונד
קניתי אותה מאתר רוקי רואד
הבעיה שיש לי 9 קפיצים 4 גדולים ו5 קטנים איך אני מרכיב את זה
לפי מה שהבנתי צריך לשים קפיץ בתוך קפיץ אך בסוף נשאר אחד מיותר מהקטנים
ויש גם צלוחיות מוזרות שמחליפות את הטבעות מה הולך שם
אני אשמח להסברים למי שמבין או לכל רעיון שצץ
הרכבתי כבר נעילה בעבר אך היא שונה אך העיקרון נשאר אותו הדבר
חשוב לציין שאני מרכיב את הנעילה הצאת מקדימה
וגם הקופלרים מעט שונים
אני רואה 8 קפיצים בתמונה, אבל הראייה שלי אף פעם לא היתה משהו. ואם לא, אז יש לך קפיץ ספייר, מה רע?
לא קיבלת הוראות עם הנעילה?
יש שם קפיץ בתוך קפיץ שימו לב כהה יותר
וההוראן מתיחסות לנעילה רגילה כמו שיש לי מאחור
אני לא רוצה לעשות טעויות לכן ההודעה הזאת
אין שום הבדל באופי הפעולה בין אחורית לקדמית. ההבדל הוא בבית הסטליטים בתוך הסרן ובכמות השיניים על הציריה. אם קנית את ה1530 צפה בעיה - היא לא מתאימה כקדמית, זו לא אותה כמות שיניים.
כשקניתי היה כתוב שזה אותו הדבר קדמי ואחורי ומתאים לשניהם
אני לא יודע איך אני מרכיב את הדסקיות המוזרות הללו איזה חלק לבפנים ואיזה לבחוץ
הנעילה הקודמת באה עם הברזלים של בית הסטליטים וזו משתמשת במקוריים
את הדסקיות צריך להרכיב כאשר העיגול הקטן כלפי פנים והעיגול הגדול כלפי הקופלרים
הגעתי לזה תוך כדי משחק ועכשיו אני צריך לוודא שזה מתאים לי לצריות
ואם כן תגידו לי להתחדש
בכל אופן אלו הנעילות החדשות
ולפי מה שקראתי הם הרבה יותר טובות ויותר חזקות ולכן יש להם גם שני קפיצים למנוע שחיקה
יתרה
דרך אגב ספר ההתקנה מתייחס לנעילה הישנה וכך גם התמונות
אבל זה לא מה שיעצור אותנו.
נעילת lock right
חברת ריצמונד richmond
בספר ההתקנה כתוב שזה של חברת פאוורטראקס powertrax
ניתן לגלוש לאתר www.richmondgear.com
אין שום דבר חדש, שונה או משונה בנעילה שלך. אולי נתנו לך ספרון לא עדכני, אבל נעילה כמו שלך בדיוק הותקנה אצלי לפני 3 שנים ואצל רבים אחרים עוד הרבה לפני...
8 קפיצים זה הסטנדרט, ראיתי כבר אחת עם 9 (אחד ספייר) אבל היא הייתה יד 2, אז הנחתי שמי שמכר נתן בטעות אחת יותר מדי. מסתבר שזה לא מקרי.
כל מה שכתבת כאן מתואר צעד אחרי צעד בספרון, שלא לומר שמשרטוט הפיצוץ לבדו זה ברור כשמש. לדעתי או שלא נתנו לך ספרון מתאים או שאתה קראת במדריך למשתמש במקום במדריך ההתקנה (שניהם מגיעים עם הנעילה).
אם אני זוכר נכון אז 1530 זו נעילה אם סייד גיר
אין שום העייה להתקין אותה מקדימה לפחות בדגמים שעד 88 כולל שבהם שני ה3rd member זהים אבל גם חבל
א) היא חדשה והנעילה הקודמת שלך כבר עבדה ולכן תמיד עדיף להתקין את החדש על הסרן שיעבוד יותר הרבה ויותר קשה (אחורה)
ב) נעילה עם סייד גירס הרבה יותר שקופה מבחינת הנהיגה וכמעט שאינה מורגשת לעומת נעילה ללא סייד גירס שאיכות עבודתה תלויה ברמת הבלאי של הסייד גירס המקוריים
הנעילה שיש לי מאחור היא נעילה שונה מזו שקניתי עכשיו
שתיהן עובדות ממש על אותו העיקרון
רק שזו מעט שונה משום שיש לה סיד גירס משלה ונראה לי שלא כלכך מתאימה לסיד גיס האורגינאלים
תקנו אותי אם אני טועה סיד גירס = קופלרים
כן, סייד גיר= קפלרים (לא קופלרים, זו שגיאת תרגום. COUPLER מבוטא קפלר, לא קופלר).
אני רוצה להבין, אתה התקנת 1530 (עם קפלרים) בסרן קדמי של 89 וזה התאים (לא כולל את בית הסטליטים, אותו ברור שהחלפת)?
אני לא החלפתי כלום הכל בולט און אצלי
אבל אתה 88 והרכבת 1512 (בלי קפלרים) מקדימה. זה אני יודע שאפשר. מעניין אותי לדעת האם הוא הרכיב עם קפלרים מקדימה, כי זה אומר שקוטר הציריה וכמות שיני ההזחה שלה זהה לאחורי אצלו וזה מאוד לא נורמלי...
או (יותר הגיוני) לוקרייט התחילו לייצר נעילה קדמית עם קפלרים ואני לא יודע מזה.
לי נראה שהנעילה הזאת לא מתאימה לביצה קידמית.. יש לה שינים לציריות.. ובדר"כ אם יש שיניים אז היא אחורית.. (הוא הזמין 2 נעילות אחת אחורית ואחת קידמית והביאו לו 2 נעילות זהות -אלה שבתמונות)
קומבינה תבדוק עם צירייה קידמית תראה איך משתלבות השיניים.. אם משתלב בקידמי אז 2 קידמיות אם באחורי אז 2 אחוריות קיצר נדפקת כמעט בטוח ..אולי אני יסדר לך דיל עם מישהו להחליף לקידמית במקום להתחיל לשלוח להם חזרה ולשלם עוד $$
אין כאן שום עניין של "קדמי" או "אחורי". זה מושג שאיננו קיים בנעילות לסמוראי, אל תטעו להשתמש בו. יש דגמים שונים של נעילות - עם ובלי קפלרים. במקרה הדגם עם הקפלרים לא ניתן ליישום בסרן קדמי של סמוראי, אבל זה לא שהדגם בלי מיועד רק לקדמי! זה פשוט דגמים שונים, זה הכל.
למי שלא כל כך הבין למה, הקפלרים מחליפים את הסייד גירס. מכאן שהם יושבים על שיני ההזחה בקצה הציריה וצריכים להתאים להן. הציריות הקדמיות והאחוריות שונות בקוטר ובכמות שיני ההזחה, לכן לא ניתן להרכיב נעילה עם קפלרים (1530) בסרן קדמי; נעילה ללא קפלרים איננה מחויבת התאמה לציריות אלא רק לסייד גיר הקיים, לכן ניתן להתקין אותה בסרן קדמי (ובלבד שבית הסטליטים מתאים) למרות שמידות הדרייברים זהים לאלו בסרן האחורי.
בקיצור ולסיכום
קצה הצריות הקדמיות שונה משל האחוריות ז"א מספר השיניים בכוכב שונה
אני אבדוק אם הנעילה מתאימה לצריה הקדמית ואים לא לפי מה שהבנתי אני מוציא את הקופלרים
של הנעילה ומשאיר את המקוריים
למיטה הבנתי (הלא רבה)...ציטוט:
נכתב במקור על ידי combina347
זה בלתי ניתן לביצוע.
הקפלרים שבאים עם הנעילה אינם זהים (ואפילו לא דומים) לקפלרים המקוריים
בסמוראי.
הסיבה שבדר"כ ממליצים פה לקנות נעילה עם קפלרים היא שהנעילה שמגיעה ללא הקפלרים
מתאימה לקפלרים שיצאו עכשיו מהחברה ומה לעשות שהסמוראי הארחון ירד מפס היצור ב98
והקפלרים עבדו לא מעט מאז....
אני מקווה שלא טעיתי פה איפהשהוא, זה איזה שהוא הסבר מעורפל שיש לי בראש.
איתי
טוב הבנתי הכל ועכשיו אני מבין טוב יותר את השוני בין הנעילות
וכך העשה:
אשים את הנעילה החדשה מאחור מאחר והיא הולכת לעבוד הרבה יותר ויש לה קופלרים חדשים
שכניראה לא מתאימים לקדימה(עוד לא בדקתי)
ואת הנעילה האחורית העביר לקדימה שהרי החריצים של הנעילה מתאימים לקופלרים הקדמיים האורגינליים של הרכב ואלו מתאימים לצריות הקדמיות.
הנעילה שמורכבת לך מאחור היא 2 חלקים?