קניתי סמוראי, זקוק להמלצות על בולמים, תיקוני פחחות, חלפים...
בוקר טוב לכל החברים!
ובכן באיחור קל אני שמח להודיע שסוף סוף הגשמתי חלום וקניתי סמוראי ארוך מודל 1987 ,
מיד עם קנייתו רכשתי צמיגי mt של הנקוק במידה 215-75-15 ,והמידה החדשה הוכנסה
לרישיון. בנוסף הרכב עבר יישור קו די רציני שכלל בנוסף להחלפת שמנים ,החלפת מיסבים קדמיים, צנרת מיים ,רדיאטור, תותבי הגומי במיתלים, פלאנג", טרמוסטט, והחלפת התושבות
שמחברות בין העלים לסרן האחורי. לאחר כל זאת הספקתי לטייל בנחל ציפורי ובאזור המוחרקה
שבכרמל. מאחר וזה רכב שטח הראשון שלי בדקתי את היכולות שלי ושלו לאט ובטוח, אני שמח
להודיעכם שהרכב ביצע את כל מה שביקשתי. רק מה, הנוחות התגלתה כמחפירה ממש-
הבולמים גמורים! אם תוכלו להמליץ על בולמים לבחור מאותגר בתקציב אני אודה לכם. כמו כן המצב של הבודי בכי רע ואני חושש שאצטרך לרכוש זוג דלתות וצירים,דלתות של סמוראי קצר זהות במידות לאלו של הארוך? אם כן מי מוכר ובכמה? כרגע הרכב עומד-החלפת משאבת מיים, רצועת טיימינג, מחזירי שמן קדמיים בצד של הטיימינג,ורצועת מנוע. מה לקנות תחליפי ומה לקנות מקורי? בנוסף מהמעט שביררתי הבנתי שמשאבת מיים תחליפית תוצרת gmb הינה זהה למקורית של סוזוקי האם זה נכון? ושאלה אחרונה,מה ההבדל ברוחב הסרנים עד שנת 1987 ומשנת 1988 ומעלה, אציין שחיפשתי בפורם לפני העלאת השאלה. אני מתנצל על כל השאלות אך אם לא נשאל לא נדע. שתיהיה לכולם שנה טובה וגמר חתימה טובה!
***הכותרת נערכה. אנא הקפד על כותרות אינפורמטיביות, זה מאוד עוזר לנו לדעת מה יש בהודעה.***