שלומות,
נוכח המצב אני מתכנן לקנות אקדח ואשמח לשמוע תגובות על:
1. בעד/נגד רכישה
2. סוג נשק מומלץ לנשיאה קלה ומוסתרת
3. חנות מומלצת באיזור השרון (פרדס חנה חדרה נתניה וכו) לרכישה וביצוע מטווח
תודה!
Printable View
שלומות,
נוכח המצב אני מתכנן לקנות אקדח ואשמח לשמוע תגובות על:
1. בעד/נגד רכישה
2. סוג נשק מומלץ לנשיאה קלה ומוסתרת
3. חנות מומלצת באיזור השרון (פרדס חנה חדרה נתניה וכו) לרכישה וביצוע מטווח
תודה!
1. בעד - מגדיל את היכולת שלך לגן על עצמך
נגד - אחריות, אחריות, אחריות.
2. אתה מתכוון לשאת אותו ביום - יום? רק לטיולים? מה השיקולים שלך?
3. יש את מטווח עיר בנתניה, יש חנות בשם טיטניום בחדרה (כשאני בדקתי היו עליה המלצות שליליות ומחירים גבוהים), נשק הצפון בחיפה, להב בת"א, מאיר רוט בראשון לציון
בעד בעד בעד!!!
צריך באמת להיות אחראי....
וחשוב ללכת איתו, אם אתה מתכוון לאפסנה קבועה בכספת אז מיותר וחבל, זה מעלה את הסיכוי לפריצה לבית למען גניבת הנשק למטרות פח״ע ופלילי.
האחריות פה היא באמת נושא חשוב, בטח כאשר יש ילדים...
אני נושא גלוק 17. חשוב שהנשק יהיה מותאם לצרכים, אם אתה רוצה הסלקה מלאה אז נשק קטן יותר ייתן לך מענה טוב יותר.
בהצלחה
Sent from my iPhone using Tapatalk
יש לך ניסיון באקדח? עברת איזו הכשרה פעם?
הכי כדאי לקנות עם אקדח שיש לך איו הכי הרבה ניסיון, גם אם זה קולט 45....
בגדול, כדאי לך ללכת לראות אקדחים בחנויות, לראות מה ייושב לך טוב ביד ואם אתה מסתדר בירי.
אם זה לא ליום יום, אין בעיה לקנות אקדח יחסית גדול שיהיה לך נוח ביד.
האקדחים הקלאסיים (קולט 45, ברטות, בגדול - כל אלו עם פשיט חיצוני) בד"כ יותר נוחים לירי. אתה "משלם" בגודל ומשקל. שוב, לא פרמטר אם אתה לא נושא אותו בצורה יום יומית.
יש הרבה אקדחים משומשים בשוק שכמעט ולא ירו ונמכרים יחסית במחירים נמוכים 1000-2000 ש"ח.
אל תתפה לרוץ עם העדר ולקנות גלוק 19 "כי זה מה שיש בשב"כ) ולשרוף 4000 ש"ח על משהו שישב בכספת
ואפרופו כספת - היא נועדה למנוע מילדים להגיע לאקדח, לא כדי לעצור גנבים.
והנקודה האחרונה - בעיני, אם אתה קונה אקדח, אז תלך איתו. יום-יום. כי "תקופות כאלו" נוהגות לפרוץ בלי להתריע...
כלי נשק כמו כל כלי עבודה רציני דורש מיומנות תפעול הנרכשת באמצעות קורסים ואימונים תדירים.
לפני ש"רצים" לקנות, מומלץ מאוד לעשות קורס דוגמת ירי מבצעי ואז גם תבין איזה אקדח מתאים לך.
אישית, מחזיק גלוק 17 משודרג מאוד מהבלוקים הראשונים...
אם אין כוונה ללכת איתו ביום יום תמיד, באופן אישי אני נגד אחזקה. הסיכוי לתת אירוע בטיחותי עם ילדים וחס ושלום באירוע של פריצה עלול להיגנב.
בנוגע לסוג הנשק, האקדח הכי טוב הוא זה שיושב על החגורה, זאת אומרת שתקנה משהו שמבחינת גודל ומשקל באמת תלך איתו, אחר כך כבר תקנה על פי מה יושב טוב ביד ועל פי נוחות הירי.
אל תיתפס לגלוק סתם כי זה מה שכולם קונים.
ב1000 ש"ח אתה קונה סמית 6906. קטן, שוקל כמו גלוק 19 ומשאיר לך עוד 3000 ש"ח לאימוני ירי
נראה לי שיהיה יותר פשוט לנהל שיחה בטלפון מאשר בטקסט. אתה מוזמן לשלוח לי מספר טלפון בהודעה פרטית ואחזור אליך מחר במשך היום
1. לך למטווח שקרוב לבית, תנסה לירות בכמה אקדחים שמתאימים לך מבחינת גודל, כמות כדורים במחסנית ,מחיר (!!!) ותבחר בזה שמרגיש לך הכי נוח ביד ולאו דווקא בזה שכולם ממליצים עליו.
2. כל העצות שנתנו המגיבים מעליי שוות זהב, אל תתפתה לקנות סתם בגלל המצב ובסוף תמצא אותו שוכב שנים בכספת כמו משקולת
3. לדעתי אם כבר אקדח קטן וגלוק אז תשקול גם גלוק 26
דווקא מחיר הוא החלק הכי זניח כאן.
אלא אם כן אתה הולך לכיוון של ירי מעשי ואז תחליף אקדח בתדירות גבוהה, יש להניח שהוא ילווה אותך בערך 20 שנה. זה לא רכב שמוכרים כל כמה שנים, אז המחיר הוא פחות משמעותי.
מבחינת סדרי גודל לאקדחים חדשים (+/- 200 ש"ח)
בול - 2700
יריחו - 3200
סמית - 4000
גלוק - 4200
משומשים יכולים להתחיל ב200 ש"ח לברטה 0.22 ולהגיע ל5000-6000 ש"ח להקלר USP
סליחה על שאני משבית שמחות אבל לפני שאתה בוחר אקדח, בדוק אם אתה עונה על אחד מהתבחינים ואם כן, החל בהליכי הוצאת רשיון.
ממילא (בניגוד למה שהציעו לך כאן), לא תוכל לבחור, להתנסות ולבצע שום פעולה אקטיבית של בחירה ורכישה ללא היתר המשרד לביטחון פנים.
(הכותב הוא מדריך ירי, מנהל מטווח ובעלים של מטווח וחנות נשק)
למרות זאת אף סוחר לא יוכל לדבר אתך או להציג לך נשק לפני שקיבלת אישור זכאות מהמשרד לבטחון פנים ועברת ״ראיון״ אישי אצל פקיד רישוי .
בחיפה יש את מטווחי הצפון ברחוב הנמל. יש להם גם הצעה לא רעה על תחמושת - קנה 500 כדור ב 750 ₪ (שקל וחצי לכדור לעומת 2.5 ₪) וכניסה לא מוגבלת למטווח.
יש גם את נשק הגליל במגדל העמק, את שאוקי שהין בעכו ליד תחנה מרכזית ואת המטווח בקצרין.
זה מכסה פחות או יותר את כל הצפון
בחיפה יש לך את מיכלין, לא הכי שירותיים שיש אבל עושים את העבודה.