[דיון מאוחד] פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
להלן הוידאו:
https://www.facebook.com/13994124303...0268642281118/
מצטער למי שאין פייסבוק :/
צולם במוסך נשר...לא מבינים הרבה מהסרטון אבל לפי הצלם מדובר בבוחן של משרד התחבורה שבא לבדוק רכבים בזמן שהם במוסך...
תגובה: פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
כותב הפוסט הוא לא הצלם, הוא פשוט גנב את הסרטון מהמקום המקורי שהעלו אותו אליו במקום לשתף (עמוד של מישהו/ וואטספ) והעלה את זה בקבוצה שלו כסרטון שלו עם פרשנות שלו/ סרן שמועתי לצרכי רייטינג.
יתכן שזה נכון ויתכן שזה לא נכון, אבל אמיתות הפוסט הספציפי שקישרת אליו לא קיימת.
מבלי להכיר את הנושא הספציפי, גם אני מצרף את הסתיגותי מכותב הפוסט.
(אח, האנדרסטייטמנט).
לא מכיר את תופעת טבע או את המפרסם...
רק מודאג מהתאוצה שתפסה קהילת הג'יפאים כמטרה של משרד התחבורה והמשטרה
ברור, אנחנו הפושעים היחידים במדינה, כבר אין משפחות פשע תפסו את כולם, אין עבריינים, אין הונאות וכל השאר...
אם זה מה שהם עושים אז הם באמת משועממים.
מי שצריך לדאוג זה הסדנאות למיניהם ויבואני החלפים, בקצב הזה תרד להם העבודה במהירות.
המקרה של הביקורת במוסך הנ"ל אכן קרה, מבירור עם המוסך משרד התחבורה אכן היה אצלם בנוגע לג'יפים המשופרים.
למיטב ידיעתי, בעלי הרכבים קיבלו זימון ממשרד התחבורה לבוא עם הרכבים לבדיקה.
אני מבסוט,
זה רק מעלה את הערך של הרכבים שמגיעים עם יכולות כבר מהמפעל ולא צריכים הגבהה או מיגונים ;-)
(אלא אם יתחילו לפתוח סרנים כדי לחפש ציריות מחוזקות ונעילות...;-))
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שגיא S
לא מכיר את תופעת טבע או את המפרסם...
רק מודאג מהתאוצה שתפסה קהילת הג'יפאים כמטרה של משרד התחבורה והמשטרה
תמיד היתה ותמיד תהיה יחד עם רכבי הספורט המשופרים.
ההבדל היחיד בתקופה הזו היא עליית מדרגה כלפי קהילה מאוד ספציפית בעולם הג'יפים שכבר תקופה ארוכה משתינה מהמקפצה מול כולם והביאה את זה על עצמה - הקהילה היחסית מצומצמת של הJK המשופרים להחליא (צמיגי 37 אינצ' כבסיס, צמיגי 40 אינצ' כמשהו יחסית שכיח ובהתאם הסרנים וההגבהות להכיל את הצמיגים האלו), ולא במקרה הביקורת הזו בוצעה במוסך הספציפי המדובר שמוכר מאוד בתחום כמוסך שמתמחה בכלים האלו.
ההשתנה מהמקפצה היא שעד היום יש לא מעט כלים כאלו שהסתובבו על הכבישים בתוך העיר ומחוץ לה באופן יום יומי בביטחון עצמי ושאננות כזו כאילו היו מאזדה 3 שקופה שאף שוטר לא יתעניין בה.. וזה באמת היה ככה לתקופה מסויימת אבל לתקופות יש נטיה לעבור וגם התקופה הזו כנראה נגמרה.
מעבר לעובדה שהחבר'ה מסתובבים עם הג'יפים האלו ביום יום בשאננות כאילו אנחנו בטקסס והכל סבבה מבחינת החוק, הם המשיכו את זה גם ברשת ובצורה מאוד "לא חכמה", במיוחד לא עם כלים כאלה. העובדה היא שהרשתות החברתיות ואתרי הג'יפים בארץ מלאים בסרטונים ותמונות של הג'יפים האלה בזחילות סלעים כאלו ואחרות ובחלק לא קטן מהמקרים גם פירוטים גאים על כל שיפור נוסף שעולה על הג'יפ (מלחמות חימוש/ אגו פנימיות בתוך החבורות) ובכללי מידע לכל דורש. בסופו של דבר כשעוד שוטר ועוד בוחן נתקל בעוד JK על 37 אינצ' נוסע על הכביש בנונשלנט, ומרוב שיתופים בפייסבוק הסרטונים והתמונות מגיעים גם לעיניים רעות, זה היה עניין של זמן עד שמישהו מהצד המקולל יחליט שמשהו פה לא נראה לו הגיוני ויחליט לפעול בנושא.
חבל מאוד שזה הגיע לנקודת אל חזור כזו מבחינת החבר'ה שהגיעו ועוד יגיעו אליהם אחרי כל ההשקעה ובאמת שזה היה כתוב על הקיר (תרתי משמע), אבל השאננות שלטה. חבל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
תמיד היתה ותמיד תהיה יחד עם רכבי הספורט המשופרים.
ההבדל היחיד בתקופה הזו היא עליית מדרגה כלפי קהילה מאוד ספציפית בעולם הג'יפים שכבר תקופה ארוכה משתינה מהמקפצה מול כולם והביאה את זה על עצמה - הקהילה היחסית מצומצמת של הJK המשופרים להחליא (צמיגי 37 אינצ' כבסיס, צמיגי 40 אינצ' כמשהו יחסית שכיח ובהתאם הסרנים וההגבהות להכיל את הצמיגים האלו), ולא במקרה הביקורת הזו בוצעה במוסך הספציפי המדובר שמוכר מאוד בתחום כמוסך שמתמחה בכלים האלו.
ההשתנה מהמקפצה היא שעד היום יש לא מעט כלים כאלו שהסתובבו על הכבישים בתוך העיר ומחוץ לה באופן יום יומי בביטחון עצמי ושאננות כזו כאילו היו מאזדה 3 שקופה שאף שוטר לא יתעניין בה.. וזה באמת היה ככה לתקופה מסויימת אבל לתקופות יש נטיה לעבור וגם התקופה הזו כנראה נגמרה.
מעבר לעובדה שהחבר'ה מסתובבים עם הג'יפים האלו ביום יום בשאננות כאילו אנחנו בטקסס והכל סבבה מבחינת החוק, הם המשיכו את זה גם ברשת ובצורה מאוד "לא חכמה", במיוחד לא עם כלים כאלה. העובדה היא שהרשתות החברתיות ואתרי הג'יפים בארץ מלאים בסרטונים ותמונות של הג'יפים האלה בזחילות סלעים כאלו ואחרות ובחלק לא קטן מהמקרים גם פירוטים גאים על כל שיפור נוסף שעולה על הג'יפ (מלחמות חימוש/ אגו פנימיות בתוך החבורות) ובכללי מידע לכל דורש. בסופו של דבר כשעוד שוטר ועוד בוחן נתקל בעוד JK על 37 אינצ' נוסע על הכביש בנונשלנט, ומרוב שיתופים בפייסבוק הסרטונים והתמונות מגיעים גם לעיניים רעות, זה היה עניין של זמן עד שמישהו מהצד המקולל יחליט שמשהו פה לא נראה לו הגיוני ויחליט לפעול בנושא.
חבל מאוד שזה הגיע לנקודת אל חזור כזו מבחינת החבר'ה שהגיעו ועוד יגיעו אליהם אחרי כל ההשקעה אבל זה היה כתוב על הקיר (תרתי משמע) אבל השאננות שלטה.
מילה במילה !!!!!!!
הבעיה היא שהשאננות שלהם בועטת לנו בת#ת...
sent from my WJ
לגמרי לא מסכים איתכם חברים,
כל בעל SUV היום שרוצה להגביה את הרכב או לשים צמיג, שאבוי, לא רשום באוטודטה הוא פושע.
בעלי ה JK המדוברים עושים מהרכבים שלהם רכבי עבירות, שבכל מקום מתוקן, כמו אוסטרליה, היו נשלחים למהנדס רכב שהיה מאשר או לא את השינוי.
היום זה בעלי ה JK, מחר זה בעלי ה WJ וה WK.
לדעתי יש להגיע להסדרת העניין, יתכן שכמה בעלי JK רשלניים, אבל לרובם אלה רכבים ברמה גבוהה ביותר.
צריך להגיע להסדר תקינה בעניין, אני כבר הרבה זמן אומר את זה, המצב העכשווי יחסל לנו את התחביב... הרי קל מאוד להגיד "לא", הבעיה היא איך אומרים כן.
ושלא תגידו שהצרות לא התחילו:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...98%D7%A1%D7%98
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A2%D7%99%D7%9D
או שנתעורר או שמחר כולנו נעשה את נחל נקרות בדצ'ה (לא שיש לי משהו נגד...)
זה לא כללי על כולנו, אבל הריקושטים משם עפו, עפים ויעופו על כולנו.
אז עכשיו פשטו על מוסך נשר כי הוא מבצע שיפורים לרנגלרים JK. אבל לא כל שוטר בכביש מכיר את ההבדלים. הוא יעצור כל סיקס וכל סופה וכל היילקס וכל סמוראי וכל WJ/XJ/ZJ שנדמה לו שהם "מוגבהים" ויוריד אותם מהכביש. ככה זה במדינה טוטליטרית.
והאמת היא שאני לא מאשים בזה רק את קהילת ה-JK.
מה זה "החומר האנושי" שם?... זה מתחיל להזכיר את הויכוחים על חיים8 ו"החומר האנושי" שמגיע לאירועים שלו. גם אני אולי לא משתגע על הטיפוסים האלה עם הרנגלרים הגדולים, כל "מועדוני המיליון" וכו', על השופוני שלהם עם הכסף הגדול ועל מלחמות האגו ומירוצי החימוש שלהם. אבל לזכותם ייאמר שמצד אחד הם לא מכריחים אף אחד לטייל איתם או להתרועע איתם ומצד שני אני חותם שגם אנחנו לא בדיוק שואפים להסתובב איתם. בכל מקרה, הם לא אנשים יותר או פחות טובים מכל אחד אחר כאן. מה אתם רוצים מהם בדיוק?
הם צריכים להתנצל שיש להם אמצעים? הם צריכים להתנצל שהם מקיימים כאן תרבות מוטורית (כן, זו תרבות מוטורית!!!) שאנחנו יכולים רק לחלום עליה?
מישהו צריך להתנצל שכולנו מנסים לקיים כאן תחביב שבכל מקום בעולם הוא לגיטימי ורק בדמוקטטורה המצחינה הזאת הוא "לא אחראי ולא מוסרי" ועוד מעט גם לא חוקי?.....
נכון, כבר עכשיו זה "לא חוקי". ואנחנו מנסים להיות אזרחים שומרי חוק. אבל במקרה הזה, אני ממש לא גאה בהיותי שומר חוק, כי הצד של החוק - של השוטרים ושל הפקידונים והבוחנים הוא הצד הרע והמנוול והמתועב.
וחוצמזה, כמה שנשתדל להיות שומרי חוק - במקום שבו הכל אסור, כולם הופכים במוקדם או במאוחר, מרצונם או בעל כורחם - לעבריינים.
זה לדוגמה, למה כמעט כולם כאן מוחקים לוחיות רישוי בתמונות שהם מעלים. כי יש לכולנו מה להסתיר! כי האויב שלנו הוא לא רק הגנב אלא גם - ובמיוחד - כל שוטר וכל בוחן וכל פקיד ממשרד התחבורע. וכי האנשים הרעים האלה, שהם גרועים ממחבלים בעיני, מחפשים אותנו באמת ובתמים. זו לא אגדה אורבנית ולא שמועה. זו האמת! וזה גם למה יש כאן רבים וטובים שאין להם דף בפייסבוק ובכל מחיר לא מוכנים להיות חלק מפח האשפה חובק הרשת הזה כי זה חושף אותם ואת תחביבם לעיניים הקטנות והרעות של הזבלים המנוולים מהמשטרע וממשרד התחבורע.
אז יש מי שמגחך על זה, וזה כי הוא טיפש או תמים או שניהם יחד, ואולי גם רק כי הוא עצמו עוד לא חווה ניידות משטרה שאורבות ימים שלמים ביציאה מהשכונה שלו רק כדי לתפוס אותו על חם נוהג בג'יפ המשופר שלו.
אז מה עושים?
במקום לקטר, קומו כולכם והדגש כאן על "כולכם", כי אנחנו מונים לפחות כמה עשרות אלפים (וזה רק כאן בג'יפולוג, בלי לספור את אלה שבפייסבוק ובעוד כל מיני מקומות אחרים) וזה כבר כוח פוליטי - כמות של אנשים שאי אפשר להתעלם ממנה - ותתפקדו למפלגה גדולה. תריצו מועמד או תתמכו במועמד שיצהיר במפורש שזו המטרה שלו - משרד התחבורה, ושהוא מתחייב לעשות שם מהפכה רבתי ולהוריד את הטינופות האלה מהגב שלנו וכן - על הדרך גם לבעוט למעלה את הספורט המוטורי. מה אכפת לכם מה הקו של המפלגה הזו ומה המצע המדיני שלה?... ממש לא צריך להיות אכפת לכם. זו צריכה להיות המפלגה הכי גדולה והכי משפיעה ובעלת הסיכויים הכי טובים להיות בשלטון ולאייש תיקים חשובים כמו התחבורע.
ואהה, לא תהיה לכם ברירה, תצטרכו גם להצביע עבורה בבחירות, גם אם באופן כללי היא מעוררת בכם שאט נפש מרוב סרחון. אז תסתמו את האף ותכניסו את הפתק שלה כי זה יהיה אולי הסיכוי היחיד שלכם להינות מהתחביב שלכם באופן חוקי כמו במקומות מתורבתים.
נשמע לכם דבילי, במדינה מטורפת שבה הכל סובב סביב העניין המדיני-בטחוני?... אני אומר שזה בולשיט וזה בדיוק מה שתוקע אותנו כאן במקום. בסופו של דבר, מה שצריך לעניין את כולכם כאזרחים זה איכות החיים הפרטיים שלכם. רק הנושאים כלכליים והחופש שלכם לעסוק בתחביב לגיטימי שהוא לא כדורגל ו/או צפיה באח הגדול, וזה כולל גם את החופש שלכם לנסוע באופן חוקי באיזה אוטו שתרצו בלי לפחד משוטרים כל הזמן.
אם היית אופנוען בתקופת מחאת הביטוח הגדולה. היית יודע שהרצת מועמד שווה לתחת.
מעבר לזה,
אני מסתיר מספר אך ורק בגלל אנשים שעלולים לחמוד את הרכב,
ופייסבוק אין לי כי אני אנטיסוציאלי.
יש כמוני הרבה. אפילו הרבה מאוד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
זה לא כללי על כולנו, אבל הריקושטים משם עפו, עפים ויעופו על כולנו.
אז עכשיו פשטו על מוסך נשר כי הוא מבצע שיפורים לרנגלרים JK. אבל לא כל שוטר בכביש מכיר את ההבדלים. הוא יעצור כל סיקס וכל סופה וכל היילקס וכל סמוראי וכל WJ/XJ/ZJ שנדמה לו שהם "מוגבהים" ויוריד אותם מהכביש. ככה זה במדינה טוטליטרית.
והאמת היא שאני לא מאשים בזה רק את קהילת ה-JK.
מה זה "החומר האנושי" שם?... זה מתחיל להזכיר את הויכוחים על חיים8 ו"החומר האנושי" שמגיע לאירועים שלו. גם אני אולי לא משתגע על הטיפוסים האלה עם הרנגלרים הגדולים, כל "מועדוני המיליון" וכו', על השופוני שלהם עם הכסף הגדול ועל מלחמות האגו ומירוצי החימוש שלהם. אבל לזכותם ייאמר שמצד אחד הם לא מכריחים אף אחד לטייל איתם או להתרועע איתם ומצד שני אני חותם שגם אנחנו לא בדיוק שואפים להסתובב איתם. בכל מקרה, הם לא אנשים יותר או פחות טובים מכל אחד אחר כאן. מה אתם רוצים מהם בדיוק?
הם צריכים להתנצל שיש להם אמצעים? הם צריכים להתנצל שהם מקיימים כאן תרבות מוטורית (כן, זו תרבות מוטורית!!!) שאנחנו יכולים רק לחלום עליה?
מישהו צריך להתנצל שכולנו מנסים לקיים כאן תחביב שבכל מקום בעולם הוא לגיטימי ורק בדמוקטטורה המצחינה הזאת הוא "לא אחראי ולא מוסרי" ועוד מעט גם לא חוקי?.....
נכון, כבר עכשיו זה "לא חוקי". ואנחנו מנסים להיות אזרחים שומרי חוק. אבל במקרה הזה, אני ממש לא גאה בהיותי שומר חוק, כי הצד של החוק - של השוטרים ושל הפקידונים והבוחנים הוא הצד הרע והמנוול והמתועב.
וחוצמזה, כמה שנשתדל להיות שומרי חוק - במקום שבו הכל אסור, כולם הופכים במוקדם או במאוחר, מרצונם או בעל כורחם - לעבריינים.
זה לדוגמה, למה כמעט כולם כאן מוחקים לוחיות רישוי בתמונות שהם מעלים. כי יש לכולנו מה להסתיר! כי האויב שלנו הוא לא רק הגנב אלא גם - ובמיוחד - כל שוטר וכל בוחן וכל פקיד ממשרד התחבורע. וכי האנשים הרעים האלה, שהם גרועים ממחבלים בעיני, מחפשים אותנו באמת ובתמים. זו לא אגדה אורבנית ולא שמועה. זו האמת! וזה גם למה יש כאן רבים וטובים שאין להם דף בפייסבוק ובכל מחיר לא מוכנים להיות חלק מפח האשפה חובק הרשת הזה כי זה חושף אותם ואת תחביבם לעיניים הקטנות והרעות של הזבלים המנוולים מהמשטרע וממשרד התחבורע.
אז יש מי שמגחך על זה, וזה כי הוא טיפש או תמים או שניהם יחד, ואולי גם רק כי הוא עצמו עוד לא חווה ניידות משטרה שאורבות ימים שלמים ביציאה מהשכונה שלו רק כדי לתפוס אותו על חם נוהג בג'יפ המשופר שלו.
אז מה עושים?
במקום לקטר, קומו כולכם והדגש כאן על "כולכם", כי אנחנו מונים לפחות כמה עשרות אלפים (וזה רק כאן בג'יפולוג, בלי לספור את אלה שבפייסבוק ובעוד כל מיני מקומות אחרים) וזה כבר כוח פוליטי - כמות של אנשים שאי אפשר להתעלם ממנה - ותתפקדו למפלגה גדולה. תריצו מועמד או תתמכו במועמד שיצהיר במפורש שזו המטרה שלו - משרד התחבורה, ושהוא מתחייב לעשות שם מהפכה רבתי ולהוריד את הטינופות האלה מהגב שלנו וכן - על הדרך גם לבעוט למעלה את הספורט המוטורי. מה אכפת לכם מה הקו של המפלגה הזו ומה המצע המדיני שלה?... ממש לא צריך להיות אכפת לכם. זו צריכה להיות המפלגה הכי גדולה והכי משפיעה ובעלת הסיכויים הכי טובים להיות בשלטון ולאייש תיקים חשובים כמו התחבורע.
ואהה, לא תהיה לכם ברירה, תצטרכו גם להצביע עבורה בבחירות, גם אם באופן כללי היא מעוררת בכם שאט נפש מרוב סרחון. אז תסתמו את האף ותכניסו את הפתק שלה כי זה יהיה אולי הסיכוי היחיד שלכם להינות מהתחביב שלכם באופן חוקי כמו במקומות מתורבתים.
נשמע לכם דבילי, במדינה מטורפת שבה הכל סובב סביב העניין המדיני-בטחוני?... אני אומר שזה בולשיט וזה בדיוק מה שתוקע אותנו כאן במקום. בסופו של דבר, מה שצריך לעניין את כולכם כאזרחים זה איכות החיים הפרטיים שלכם. רק הנושאים כלכליים והחופש שלכם לעסוק בתחביב לגיטימי שהוא לא כדורגל ו/או צפיה באח הגדול, וזה כולל גם את החופש שלכם לנסוע באופן חוקי באיזה אוטו שתרצו בלי לפחד משוטרים כל הזמן.
+ 1
מילים בסלע !!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six-86
+ 1
מילים בסלע !!
שים לב, דרור כתב "כולכם" ולא "כולנו", מזה אני מסיק שהנציג צריך להיות דרור.
יאללה דרור, לא לנצח תהיה אופוזיציונר מקטר, משורר מחאה ונביא זעם, רוצים לראות אותך בפרלמנט שלנו, נואם על הדוכן עם שני ג'ריקנים בפרונט!
פורסם בפייסבוק - משרד התחבורה בבדיקות פתע לרכבים בעת שהם במוסך
רגע דרור
איכות חיים לפני החיים עצמם?
אני מוכן לנסוע בגיפ ״חטקי״ או לשלם קנסות ולקלל אבל שהשמאל לא יחזיק את ההגה.
מוכן לשים את תובטי האגואיסטית בצד אם אלו הבחירות.
מצד שני, רוב העולם הוא כמו ישראל.
לא בטוח שאני מחליף את אמריקה בישראל על כל יתרונותיה.
גם לא בטוח שאני רוצה לראות כל כך על הכביש לידי רכבים שטיב השיפור שלהם לא ידוע או משאיות שמאבדות ככה פתאום גלגל
בועז, לא נראה לי שיש מישהו שרוצה להכשיר את כל השרצים... אני הייתי שמח אם המדינה היתה מאפשרת לבדוק כל נושא לגופו , בדיקת בטיחות אמיתית ולא על פי צבע הבולם , אני לא רוצה שיעבירו אותי טסט אם הברקסים /תפוחים שלי לא בטיחותים , אבל אני גם לא רוצה שיורידו אותי מהכביש בגלל שהרכב עם הגבהה של 4" או בגלל שהחלפתי סרן
sent from my WJ
ועל סמך מה קבעת שהגבהה של 4 אינץ וגלגלים מוגדלים בטיחותיים מספיק ברכב שלך?
בכלל, האם הקיט הזה מאושר על ידי היצרן שעבר בדיקת בטיחות על ידי מומחה?
איך השפיעו הצמיגים על ההיגוי והבלימה?
בכמה זה השתנה לרעה?
אף אחד פה לא ילד אבל לפחות אל תשקרו את עצמכם
בועז , אם היה גוף שמוסמך לבדוק , אני הראשון שעומד בתור
sent from my WJ
בחיאת בועז.
וכשהכל אסור "בשם הבטיחות", משאיות לא מאבדות גלגלים?.....
אתה יכול להצביע על תאונה אחת, ולו רק אחת, שנגרמה בגלל השיפורים?
כשהקריטריון למעבר טסט הוא צבע הבולם/קפיץ, כשקפיץ עלים עייף וישר/קרוס, לפעמים עם עלים שבורים, עובר כי הוא "נמוך ותקני" - וקפיץ בריא ומקושת יפה נכשל כי הוא "גבוה", זה רציני?