2 התמונות הם מהיום
קובץ מצורף 103334
קובץ מצורף 103335
Printable View
2 התמונות הם מהיום
קובץ מצורף 103334
קובץ מצורף 103335
יא חביבי, חראם עם הטויוטה....
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא ראתה שטח. אחרי שטיפה.
הגדרה לטימטום.
תמונות אופייניות בקבוצות הג'יפים בחורף.
חולץ עם טרקטור...
https://www.youtube.com/watch?v=gKSWWeLny98
איך הוא בכלל מצליח להתניע עם כל המים האלה...
גם אם הצליח, יש לו עוד הרבה צרות.. החל ממים בכל מאגר שמן באוטו, ועד התפתחות קרוזיות בצמות חשמל ובכל פיפס חשמלי ברכב...
טביעה כזאת יכולה (גם אם לא באותו רגע), להשבית רכב לרמה שלא שווה לתקן אותו.
שומעים ניסיונות התנעה אבל המנוע נעול הידרוסטטית כניראה.
כשביקשו ממנו לפתוח את נעילת ההגה הוא נתן התחלה של סטארטר, וצעקו לו לא להניע.
אחרי זה שומעים רק את הטרקטור לדעתי.
כך או כך יהיה קשה להציל את הרכב הזה, אם לא המנוע, אז כל מה שמסביב.
שטויות הרכב הזה יקבל טוטאלוס מהביטוח יגיע לסוחר שעובד עם הביטוח שייבש הכל יסדר את המנוע ויוציא אותו לשוק ב10% הנחה מהמחירון. קורה כל חורף.
אני לא מצליח להבין למה דווקא הוא נכנס לשם... זה נראה כמו תעלת ניקוז. לא נראה כמו משהו שיש לו גישה משביל...
זה מה שעצוב פה.... אבל מצד שני מי שמוכן לשלם... :-)
הצרות חשמל שיהיו באוטו הזה יעשו הרבה רע למי שיחזיק אותו בעתיד ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
- - - Updated - - -
מתי הפכנו לאתר של צקצקנים ציניקנים שיורדים על כל טעות של נהג בשטח מתוך התנשאות שלא ברור מקורה.
רואים בסירטון שיש שם וואחד מדרגה שגרמה לנחל/ תעלה להפוך פתאום למאד עמוקים. אני לא בטוח שרבים כאן בעת נסיעה במעבר מים אכן טורחים לבדוק רגלית את עומק נתיב הנסיעה המתוכנן לכל אורכו.
טעויות או אירועי תקיעה וטביעה כאלו קורים ויקרו מה שניתן לעשות כאן הוא להאיר את עיני הקוראים בתובנות כיצד אם בכלל ניתן היה להימנע ממקרה כזה.
יאללה. איזה כיף. חורף. בוץ. מים. שקיעות.
אנחנו כאן בשביל השטויות, לא?
אסף.