פגישה עם שרת התרבות והספורט מירי רגב
חברים בשורה טוב לספורט המוטורי העממי. היום קיבלתי מכתב שהשרה מירי רגב הסכימה להיפגש עם נציגים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי על מנת לדון באפשרות להפריד את הספורט המוטורי העממי מהרשות לנהיגה ספורטיבית כך שכל רכב שיש לו טסט יוכל להפגין יכולת בעממי.
הדרישות שלנו הם פשוטות: לא צריכים תקציב כל שהוא ממשרד התרבות והספורט הכל ימומן על ידי ספונסרים ונותני חסות בלבד.
אירועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי יהיו בחינם לקהל וגם למי שרוצה להפגין יכולת. הדבר היחידי שאנחנו צריכים הוא ביטוח ממשלתי לאירועים בלבד. אירועי דרך השטח ספורט מוטורי עממי לא יקראו תחרויות אלה מפגשי חברים עם הפגנת יכולת. יש עדין כמה סוגיות שצריך לפטור אותם כמו כלי עם מספר אפור שגם יוכל להפגין יכולת בעממי. כרגע הנציגים שלנו לפגישה הם: דוד ברוך,יריב קלר,מיכאל, אני אלי טמבור.במידה ויש חברים מהאתר שרוצים ומוכנים ומבינים בתחום להגיע לפגישה אשמח שיצתרפו לפגישה. אבקש לא להפוך שרשור זה להתקפות אישיות.
מי שרוצה להגיב עניינית ולתת עצות אשמח לשמוע.
הפגישה תתקיים בתאריך 28.2.2016 בשעה 12:00 במשרדי הרשות לנהיגה ספורטיבית בתל אביב.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...5d&oe=56B51BE9
תגובה: פגישה עם שרת התרבות והספורט מירי רגב
חוץ מהפגישה במשרדה אם תיהיה, ממליץ לכם להזמין אותה לראות במה מדובר בעינים, לא רק במשרד, לא באירוע מטורי. עדיף במקום אם לא הרבה אנשים, והסברים זה יכול לעזור אולי אלי טמבור יוכל לעשות את העניין טוב.
טל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
טל חסיד
חוץ מהפגישה במשרדה אם תיהיה, ממליץ לכם להזמין אותה לראות במה מדובר בעינים, לא רק במשרד, לא באירוע מטורי. עדיף במקום אם לא הרבה אנשים, והסברים זה יכול לעזור אולי אלי טמבור יוכל לעשות את העניין טוב.
טל
שרת התרבות יודעת על כל האירועים של דרך השטח ספורט מוטורי עממי היא כבר קיבלה תסקיר מיוסי ניסן ומבינה שיש צמא גדול לספורט המוטורי העממי ללא הגבלות סמוך על השרה שרואה לנגד עיניה את האלפים שמגעים לארועים והיא לא רוצה לראות אותם מפגינים כנגד משרד התרבות והספורט.
אני חושב שאתם יכולים להסתדר איתה אבל אני לא חושב שאתם תקבלו את מה שאתם רוצים. לדרוש להפריד בין הרשות לספורט מוטורי לספורט מוטורי עממי זה לא משהו שניתן לביצוע. אתם יכולים לבקש הקלות בקיום אירועי תרבות מוטוריים (תציגו את זה ככה! אירועי תרבות מוטורית) ואפשרות השתתפות לכל כלי רכב. כולל רכבי ספורט מוטורי ייעודיים וכולל רכבים פרטיים.
אל תזכירו שום דבר של הצגת יכולות וקישקוש כזה. זה לא מעניין מה יהיה באירוע, אתם רוצים אפשרות לקיים כאלו אירועים מבלי שהרשויות יפריעו לכם.
תזכרו שלפי איך שתדברו ותתנהגו ככה יתייחסו אליכם. לדעתי תוכלו למצוא אוזן קשבת. נפגשנו לפני כמה ימים בנסיבות לא שמחות והיא הייתה בסדר גמור ומאוד חברותית.
מיכה. זו בערך הפעם הראשונה שיוצא לך רעיון מעולה.
אירועי תרבות מוטוריים. אהבתי.
אסף.
אני מסכים. בדרך כלל הרעיונות שלי טובים אבל זה באמת מעולה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lizard
אני מסכים. בדרך כלל הרעיונות שלי טובים אבל זה באמת מעולה.
רעיון גדול ושם מבריק החלטנו לאמץ את זה ברשותך כמובן וזה הלוגו החדש
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net...2a&oe=56F827AE
בהצלחה.
תשקלו האם כדאי לגייס אותה גם למאבק המקביל...
הלוואי ותצליחו.
(ותבואו עם טפסי התפקדות...)