אבקה מינרלית מאיטליה לחידוש מנוע ישן.
מה שלא הצליחו הרוסים במשך שנים הצליח לאיטלקים.הם פיתחו אבקה מינרלית כלשהיא שמוסיפים לשמן מנוע, והיא יוצרת מילוי קשיח בין הרינגים לצלינדר ומעלה מאוד את הקומפרסיה של מנוע ישן.עלות האבקה לא זולה אך יש צורך במעט מאוד ממנה - משהו כמו גרם או שניים לכל מנוע.החשוב יותר זה הזמינות שלה בשוק, לפי הפרסום בעוד חודשיים.החסכון בדלק עומד על 10% וזה נשמע מדהים.אם למישהו יש יותר פרטים ,זה יכול להיות מענין ,היות ואני שמעתי על כך בתכנית רדיו על חידושים מדעיים.
אבקה מינרלית מאיטליה לחידוש מנוע ישן.
מדובר באמת בכמויות זעירות וטוב שכך היות ועלות ייצור האבקה גבוהה מאוד עקב הימנעות מטחינת החומר באמצעים מיכניים המותירים שיירי מתכת בתוך האבקה. נמרוד- אני לא מסכים איתך לגבי הרמה הטכנולוגית של האיטלקים במיוחד אחרי שראיתי מכונות שהגרמנים קונים באיטליה ולא יודעים לייצר אותן לבד.יש באתר גלי צהל את התכנית של ד'ר נוי שמשודרת בשבת בבוקר בשבע, על סקירת העיתונות העולמית. שם הוא מזכיר את הנושא בפירוט - כולל העיתון בו נכתבה הידיעה. ניתן להאזין לזה כל השבוע הקרוב.
Re: אבקה מינרלית מאיטליה לחידוש מנוע ישן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
נמרוד- אני לא מסכים איתך לגבי הרמה הטכנולוגית של האיטלקים במיוחד אחרי שראיתי מכונות שהגרמנים קונים באיטליה ולא יודעים לייצר אותן לבד.
עוד משהו לאיזון ולחזק את הדברים של חיים,
כל ציוד החריטה הממוחשב והמתקדם במפעל עיבוד שבבי בישוב בו אני גר מגיע מאיטליה, מיעוטו גרמני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי רכס חיים
יש באתר גלי צהל את התכנית של ד'ר נוי שמשודרת בשבת בבוקר בשבע, ניתן להאזין לזה כל השבוע הקרוב.
שבת שבע בבוקר?!?
זה חוקי להיות ער בשעות האלו בשבת?
:mrgreen:
חיים,
אם תוכל להיות "קשבנו בגל"צ ולדווח זה יהיה נהדר, בשבת בשעה הזו אני לפחות או מטייל, וגם אז אני ישן בשעה הזו או בית וגם אז אני ישן בשעה הזו..
8)