שלום,
החלטתי להתחיל שירשור חדש מפני שהנושא ממש כבר לא קשור לכותרת של השרשור הקודם.
הגי'פ שלי ואני כניראה לא מסתדרים כל כך טוב, אחרי שהוא היה הרבה זמן במוסך (אם אתם זוכרים הוא לא הניע טוב) ובאמת אחרי שהחליפו לו זר הוא היה ממש הרבה יותר טוב אבל בסוף ההתנעה הוא היה "כאילו זורק" את הסטרטר אז החלטתי שאני מעיף את הסטרטר הישן ושם אחד אחר משהו בסגנון משנה מקום משנה מזל. וכמו שאתם מכירים את מרפי גם הג'יפ הגיבור שלי לא ניכנע בקלות ומשהו במודול התנעה נדפק. אני כמו אב אוב החלטתי לשפוך עליו כסף ולהחליף כבר את כל הדיסטרביוטר והכבלים (שהיו גמורים) ולתת לו "זריקת מרץ" אחרי הרבה קש בדרך הוחלף הדיסטרביוטר במשהו של GM שמכיל הכל בתוכו (תסלחו לי על הבורות אבל אני לא באמת יודע להסביר מה זה) הג'יפ ירד מהליפט ואני בדרכי לאסוף אותו שמח וטוב לב אך הוא בשלו. פתאום אני מקבל טלפון מהמוסך ששואל אותי "תגיד עירא הייתה לו בעייה ברוורס?" ושוב חזר לליפט להורדת גיר שמסתבר שהוא לא T176 אלא משהוא של GM (אין לי מושג מה) שקפץ לו המשלב של הרוורס. כל זה היה בהיסטוריה והיום חשבתי שניצחתי אותו אחרי שהחזרתי אותו הבייתה באמת מתוך אמונה ותקווה (מפגר אבל אופטימי) שאולי אוכל לטייל איתו מחר אבל לא! שוב הוא מתקיף והפעם הוא מתחמם.
בנסיעה בכביש הוא עומד באיזור ה-180 שלפי מה שהבנתי זה בסדר גמור אבל ברגע שהוא ירד לשטח, שוב לא משהוא נוראי, סתם קצת עליות לייד הבית החום התחיל לטפס לאיזור 200+ בשלב הזה אמרתי לעצמי שכנארה שעדיף שאני אחזור לכביש ובאמת החום ירד תיק תק לאיזור ה-180.
מה לעשות???
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
(תסלחו לי על מגילת העצמאות להל"ן אבל באמת שהרגשתי צורך לשתף אנשים בתיסכול המעמיק שלי :cry: )