בוץ אמיתי החורף מתחיל - שווה כניסה! ותגובה...
אני חייב לספר יוצא לי לעבור המון בפלמחים ,בשבועות חודשים אחרונים עובדים שם חזק מאוד האדמה בשדות החרושים הביאו לשמה כמויות גדולות של של חול ואדמה ויש לי הרגשה שהשנה הולך להיות חזק מאוד באיזור.
מי שלא הבין את התיאור של המקום אם באים מעין הקורא ונוסעים לכיוון פלמחים לים
קצת לפני המלבי הראשון בצד ימין לפני סורק שמה החורף תיהיה חגיגה גדולה!
אז לכל הג'יפאים מהאיזור שווה להגיע כי הולכות להיות שמה הצגות גדולות כמו כל שנה
אולי קצת יותר בגלל כמות האדמה שהביאו למקום!
לכולכם חג שמח!
כבאי.
לחברים החקלאיים ולמנהל חנן - תגובה שלי להאשמות
תראו אני יגיד שוב אין ולא הייתה לי שום כוונה להחריב לפגוע או להרוס שטח חקלאי - אמרתי דבר פשוט אני חושב שבסך הכל זה יכול להיות השנה מאוד מעניין באיזור!
מעבר לזה אני חוזר לא אמרתי לאנשים להכנס למקומות כאלה לא אמרתי שזה לא מסוכן ואני במקומות רבים אישית לא נוסע כדי לא לפגוע בבעלי חיים או בשמרות אבל אתם כנראה לא מבינים
או מפרשים אותם בדרך שונה מה שלכם נראה ולכן אני מתקן מנסה להסביר לכם את זה מספר פעמים אבל כנראה שאתם נעולים או סתם בא לכם למשוך אותי לשיחה לא נכונה והחקלאים שבניכם רוצים מנסים להוציא עליי את כעסם שהוא בצדק לחלוטין אבל חבל שהוא מכוון אליי
לא החרבתי ולהחריב-ולא הפגע בפרנסה של מישהו אחר זה הסיכום שלי תוכלו לעשות איתו מה שתרצו ולפרש אותו איך שתרצו החלטה שלכם!!
ומקווה שזה יהיה ברור.
-מעבר לזה חנן יש לך פורום אני מכבד אותך אבל תבין למחוק זאת הדרך הקלה ואם אתה חושב שתמחוק תחסום אותו תסתיר זה לא ימנע כלום כי בסך הכל אתה מנהל פורום אם כל הכבוד
ואנחנו עדיין לא בעולם תחתון שעושים חיסול חשבונות אז אמרתי משהו שלא מתאים לחנן הוא חוסם לא הכל כיף ונחמד לשמוע לכן תתרגל או תמודד!!
לא אמרתי את זה לפגוע או להכעיס זאת האמת!
ותאמת שזאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בגלל זה אמרתי שטויות ולא שטות בעבר רציתי לפרסם עצומה למען התשלום לחופי הים אתה התנגדת עד היום לא הבנתי מה זה הפריע לך בפורום שזה פורסם גם כן מיהרת לחסום.
הייתי שמח אם היית מגיב ולא ממהר לחסום.
לכל החקלאים והחברים הנוספים שתהיה לכם
שנה טובה וחג שמח,
מ א ו ר
Re: לחברים החקלאיים ולמנהל חנן - תגובה שלי להאשמות
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאור
-מעבר לזה חנן יש לך פורום אני מכבד אותך אבל תבין למחוק זאת הדרך הקלה ואם אתה חושב שתמחוק תחסום אותו תסתיר זה לא ימנע כלום כי בסך הכל אתה מנהל פורום אם כל הכבוד
ואנחנו עדיין לא בעולם תחתון שעושים חיסול חשבונות אז אמרתי משהו שלא מתאים לחנן הוא חוסם לא הכל כיף ונחמד לשמוע לכן תתרגל או תמודד!!
לא אמרתי את זה לפגוע או להכעיס זאת האמת!
ותאמת שזאת לא פעם ראשונה שאני נתקל בגלל זה אמרתי שטויות ולא שטות בעבר רציתי לפרסם עצומה למען התשלום לחופי הים אתה התנגדת עד היום לא הבנתי מה זה הפריע לך בפורום שזה פורסם גם כן מיהרת לחסום.
הייתי שמח אם היית מגיב ולא ממהר לחסום.
הבהרה - את הדיון הקודם שלך לא חנן נעל, אלא אני :
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?p=65972
נעילה, לא מחיקה ובוודאי שלא חסימה. אנחנו כמדיניות ממעטים במחיקות ובנעילות - וכשנועלים יש הסבר, ואתה יכול לברר בהודעה פרטית על מה ולמה, ולא פעם אחת אחרי בירור נעילה בוטלה והכל בא על כנו. ואם משתמש נחסם, דבר נדיר ביותר (לא זוכר את הפעם האחרונה שדבר כזה קרה), אז זה רק כשיש סיבה טובה באמת. הטענה היחידה של חנן היתה על סגנון ההתבטאות - "אתה מדבר שטויות", והוא לא מחק ולא חסם אותך - עובדה.
---------------------------
לגופו של עניין - הדיון מוצה. הייתה כאן אי הבנה, מאור לא הורס שדות והכל בסדר. אוקי?