תגובה: ל״ק רועש מאוד כשקר
בדיזל ממולץ לתת לרכב להתחמם לפני שמתחילים נסיעה
ערב טוב יואב,
מישהו אבחן ערכי המזרקים בזמן התחממות המנוע ? במידה ונמצאו חריגים או גבוליים, ייתכן ומעיד על הצורך בהחלפתם.
עמית.
הי יואב, חוויתי את אותה התופעה בדיוק לפני כמה שנים. סביר להניח שזו בעיה במזרקים. כדי לאמת את זה אתה חייב לחבר את הרכב למחשב עם ההנעה הראשונה בבוקר ולראות את ערכי המזרקים במהלך הדקות הראשונות לנסיעה. אם אינני טועה חריגה מעבר לטווח 3 או 3- באחד מהמזרקים מעידה על תקלה. אני השארתי את הרכב בלילה במוסך וחזרתי בבוקר להנעה ראשונה ובדיקה. שיהיה בהצלחה, יוחאי.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בוקר טוב.
אין לי בעיה לבוא להקשיב, גם אני מהוד השרון.
אם תרצה לעשות סביב על שלנו בהזדמנות זאת גם אופציה.
אבל בגדול, גם אני התעסקתי בשטויות האלו בהתחלה.
עד שהבנתי שככה זה בכל הלנד קרוזרים, גם יום אחרי שיפוץ המזרקים.
גם בלנד קרוזר שלי (לשעבר) גם בלנד קרוזר של אבא וגם של חבר קרוב קיימת אותה ״בעיה״.
אם תצא לכביש מהיר על הבוקר תראה שזה נפסק בדיוק באותה שניה שהרכב מגיעה לטמפרטורת עבודה.
תודה
פשוט זה לא תמיד היה ככה ולכן אני חושב שכן יש בעיה. הרכב נסע 160 אלף סה״כ..
מה שכן- קראתי בהרבה פורומים מחול על אותה תופעה בדיוק וחלק ניכר מהכותבים מספרים שגם אחרי שהחליפו להם מזרקים נשארה אותה תופעה.
אני חושש שבמספוסך ישמחו להחליף מרססים גם אם זו לא הבעיה
המלצות על מקום אמין לבדיקה?
פלג- איפה אתה מטפל?
כמה זמן הרכב אצלך?
יכול להיות שזה היה ולא שמת לב עד עכשיו?
שקנינו את הלנד קרוזר השני עם 94 אלף ק״מ.
הוא היה כך מהיום הראשון, אבל אני הכרתי את זה כבר מהפראדו שלי, ומרכב נוסף.
זה כבר לא הטריד אותי.
יבוא השלב שגם אותך זה לא יטריד:rolleyes:
ולצערי אני אחד ששומע כל דבר ברכב.
מטפל לבד.
פלג- תודה על ההצעה להתרשם
אנחנו גרים במרכז הוד השרון, הנייד שלי 0547366059, הרכב לא זז מאתמול אז הוא עדיין קר.. :)
שבת שלום
יואב
תודה לכל העונים, המתענינים והיועצים שמשתפים מניסיונם
שאלה: אם זו בעית מזרקים למה אין את הרעש מהמנוע אם אני עומד במקום ומעלה טורים בסרק אלא רק כשמתחיל לנסוע? (אם אני עומד עם האוטו במקום ב P ומעלה טורים אין את הרעש הזה. רק אם מתחיל לנסוע הוא קיים, רק בעת האצה, רעש צלצולים מוגזם של הדיזל, קצת כמו נקישות מתכת, ונעלם לחלוטין אחרי מס דקות כשהמנוע חם).
(פלג- אחרי שביקרת אצלי, והרעש היה סביל, הבוקר בקפור הוא היה שוב חריג לטעמי).
האםזה מכוון למקור אחר?
שלום רב
בעיה מוכרת בבוקר הסולר קר והרכב נוקש לאחר כמה דקות שהטמפרטורה מיתחממת התופעה נעלמת גם אני מכיר כמה אנשים שהחליפו מרססים ולא עזר זה קורה רק בטמפרטורות נמוכות מאוד לדוגמא בקיץ אין את התופעה הזו אני במקומך לא הייתי נילחץ מהעניין וכן כדי לבדוק ערכים במרססים אני מכיר עוד כמה רכבים מחברות שונות שיש שם גם מערכת הזרקה קומונרייל במערכת זו הדלק מוזרק בלחץ גבוה מאוד וכמו בטיוטה בכולם יש את הנקישה הזו בבוקר גם ברכב כבד
יוסי
פלג אתה צודק לחלוטין
יוסי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YOSIS 2
שלום רב
בעיה מוכרת בבוקר הסולר קר והרכב נוקש לאחר כמה דקות שהטמפרטורה מיתחממת התופעה נעלמת גם אני מכיר כמה אנשים שהחליפו מרססים ולא עזר זה קורה רק בטמפרטורות נמוכות מאוד לדוגמא בקיץ אין את התופעה הזו אני במקומך לא הייתי נילחץ מהעניין וכן כדי לבדוק ערכים במרססים אני מכיר עוד כמה רכבים מחברות שונות שיש שם גם מערכת הזרקה קומונרייל במערכת זו הדלק מוזרק בלחץ גבוה מאוד וכמו בטיוטה בכולם יש את הנקישה הזו בבוקר גם ברכב כבד
יוסי
תשובה לא מתאימה, שימו לב מה הוא מתאר, סוג הרעש, וגם כשהוא עומד ב N הוא לא קיים, בתחילת נסיעה מופיע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yoav
תודה לכל העונים, המתענינים והיועצים שמשתפים מניסיונם
שאלה: אם זו בעית מזרקים למה אין את הרעש מהמנוע אם אני עומד במקום ומעלה טורים בסרק אלא רק כשמתחיל לנסוע? (אם אני עומד עם האוטו במקום ב P ומעלה טורים אין את הרעש הזה. רק אם מתחיל לנסוע הוא קיים, רק בעת האצה, רעש צלצולים מוגזם של הדיזל, קצת כמו נקישות מתכת, ונעלם לחלוטין אחרי מס דקות כשהמנוע חם).
(פלג- אחרי שביקרת אצלי, והרעש היה סביל, הבוקר בקפור הוא היה שוב חריג לטעמי).
האםזה מכוון למקור אחר?
ברור שלא יהיה רעש בנוטרל הרעש קיים רק במאמץ (בנסיעה)
ומי שעונה לשאלה הזו כדי שיכיר את המערכת קומנרייל לפני שקופצים אם הערות
יוסי
מעניין... כנראה שאני לא מכיר את המערכת כמוך...
כנראה שלחיות בהכחשה או לנסוע עם אטמי אוזניים עדיף...
יואב, ממליץ לך לאבחן את הבעיה אצל מכונאי שמבין, לאבחן רעשים באינטרנט זה לא משהו, נכון שהרעש מופיע רק כהמנוע קר וזה מקשה לזהותו, כמו שמישהו המליץ לך למעלה, עדיף להשאיר את הרכב לישון לילה אצל מכונאי ובבוקר הוא יניע ויאבחן.
בהצלחה.
חבל שאתה לא קורא מה שכתבתי ציינתי במפורש שכדי לבדוק ערכים במרססים!!!! ובמידה ואין בעיה שם יש להתייחס לכל מה שכתבתי אבל לא משנה כל אחד שיעשה מה שהוא חושב יום טוב
וטיוטה זה לא דיסקו :cool::cool::cool::cool:
כדי שכולם יבינו מערכת ההזרקת הדלק קומנדרייל זה מערכת הזרקת הדלק המיתקדמת בעולם וקיימת בכל העולם ובהמון רכבים
הבעיה שלה היחידה זה שהיא צריכה סולר באיכות טובה ונקי וזה אין לנו בארץ ומיכן נובעות כל התופעות המוזכרות מרססים ונקישות וכל השאר
יוסי
יסלח לי כבודו, אבל אתה כנראה לא מכיר אותי, אני בטוח שלא מכיר אותך, לא יודע אם אתה כותב דברים משמועות או שאתה מומחה למערכות הזרקה...
בדבר אחד אני מסכים איתך, טויוטה לא מתקרב לדיסקו.
יום טוב.
צודק וגם תוסף דלק טוב לא יזיק ולגבי המומחה שכתב על הדיסקו אל תעלב אבל הטיוטה לא רואה את הכרכרה האנגלית ממטר וזה אני כנראה גם יודע משמועות בארץ כל אחד באמונתו יחיה
http://www.jeeptrip.co.il/upload/File988355.gif
תודה לכולם.
אני אכניס את הרכב בעוד שבוע למוסך כשאתפנה לבדיקה, אחרי שישאר שם לילה- כיון שהתופעה באמת משמעותית רק כשממש קר.
גם אם האוטו עומד יומיים אבל אני מניע אותו בצהריים כשפחות קר- אז התופעה כמעט לא קיימת
הוא אצלנו חצי שנה אז אנחנו לא מכירים אותו עדיין כשקר באמת ואולי זה עניין של להתרגל..
מה שאני לא מצליח להבין- למה זה קורה רק כשמאיצים בנסיעה ולא אם אני עומד עם הרכב ומעלה טורים בסרק?
היום השכן שלי שהחליף מרססים אצלו לפני שנה (אחרי 360K) לקח את האוטו לסיבוב ואומר שזה בכלל לא דומה למה שהיה אצלו כשהמרססים הלכו (היו לו רעידות והאוטו פחות סחב, שלי יציב ונעים וסוחב בסדר גמור)
אעדכן