הלך מנוע בטויוטה לנד קרוזר 2010 לימיטד
לא מאמינים, הא. גם אבא שלי לא האמין כשעל 443 לפתע האוטו הפסיק לסחוב וירד למהירות זחילה. למחרת במוסך טויוטה במודיעין כבר בישרו - אחת הבוכנות לא עובדת.פתיחת מנוע כבר חשפה שרינגים נשברו, הצילנדר נסדק ובקיצור, כל השטרונגול. הלך המנוע.כמה עשה האוטו? 230,000 ק"מ. יד 1.
דרור ברלי כבר מגחך. טויוטה. מיתוס...וכו' וכו'.
יש לנו במשפחה 4 חתיכות מסוג לנד קרוזר כאשר מוביל החבורה הוא יחידה משנת 1999, יד 1, והסקאלה היום על 700,000 ק"מ.
משנת 1999 המותג "טויוטה" לא אכזב באמינות שלו. באמת שלא אכזב.
אבל הנה פתאום, לאחר 230,000 ק"מ הולך מנוע?! כמה רבה האכזבה.
אך יותר מהאכזבה מהנזק, אכזב יותר היחס של היבואן Toyota Israel טויוטה ישראל. יותר נכון חוסר היחס.
היחס היה קר. שלחו אנשים, בדקו. אמרו שהם לא אשמים. שזה לא באחריות וכו'.
הרכב כבר מעל שבועיים מושבת במוסך. כרגע ממתין לתיקון. אפילו רכב חליפי היבואן לא נאות להעמיד לשימושנו.
יש כאלה שיגידו שלקחנו את זה אישית.
אז כן. לקחנו את זה אישית. מותר לנו. אחרי שאנו מחזיקים ארבעה לנדקרוזרים בו זמנית ולאחר רומן של 15 שנים עם המותג טויוטה. לכזה יחס לא ציפינו וגם לא נעים לקבל. לא האמנו שהיבואן לא יעמוד מאחורי תדמית האמינות שהוא בנה למותג.
אבא הודיע שיותר הוא לא נוסע בטויוטה.
תגובה: הלך מנוע בטויוטה לנד קרוזר 2010 לימיטד
230 אלף קילומטר ואתה מתלונן? לבריאות גיבור
מה אני מפספס? למה שטויוטה ישאו באחריות על רכב משנת 2010? למה שיתנו רכב חליפי?
הרכב לא באחריות, זה ברור, השאלה מה קרה ובעיקר למה?
קרה גם לחבר קרוב, אותו הדגם בדיוק ואותו השנתון, התכבה בעלייה ליד גינות סחרוב
ונגרר למוסך.
ההבחנה שמזרק כשל ונהרס המנוע, לא עזר לו הפניות לטויוטה ישראל וגם לא פניה לטויוטה העולמית.
לדעתי יש איזה דפקת מולד בדגם הזה !
שהיה בהצלחה !
כן. מתלונן על כך שמנוע הולך ב 230,000 ק"מ. זה לא סביר לרכב הזה.
בעסק יש לנו כ 40 רכבים. משאיות, מסחריות ופרטיות. יש לנו את הפרספקטיבה כדי לדעת שמנוע שהולך ב 230,000 ק"מ זה לא סביר.
לפי החוק היבש טויוטה באמת לא צריכים לשאת במאומה. אך ציפינו שיבואן שמתחזק את המיתוס של האמינות יעשה משהו לקראת לקוח שנאמן למותג.
גם אני לא רואה סיבה לכעס כלפי טויוטה.
נכון, זה מאוד לא נעים , אבל זו בדיוק הסכנה בנסיעה עם רכב בן 5-6 עם מעל 200000 קמ. גם אם קוראים לו טויוטה.
(וזה בכלל לא משנה שאתם היד הראשונה, עדיין הרכב לא צעיר...)
תחושתי היא שבשלהי שנות ה 90 בנו מכוניות פשוטות ואמינות יותר (רכבי שטח לפחות) ואולי המדגם המשפחתי שלכם מוכיח זאת.
בקיצור, זו צפרדע לבלוע, אבל זה המחיר של רכב משומש.
סער (שנוסע ברכב מודל 2000, יד 6 :). )
לא היו שום סימנים מקדימים? לא היתה בעייה של תדלוק בבנזין? התחזוקה סדירה? חייבת להיות סיבה. מנועים לא הולכים סתם ככה ביום בהיר. גם לא במותגים עם מוניטין אמינות גרוע.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
לא היו שום סימנים מקדימים? לא היתה בעייה של תדלוק בבנזין? התחזוקה סדירה? חייבת להיות סיבה. מנועים לא הולכים סתם ככה ביום בהיר. גם לא במותגים עם מוניטין אמינות גרוע.
לא היו סימנים.
הרכב טופל באותו מוסך בכל התקופה והמוסך לא איבחן בעיה במהלך הטיפולים בכל התקופה.
אני בטוח שיש סיבה לכשל אך אין לי מושג מהי, ואני מאוד סקרן.
גם טויוטה לא יודעים (או שלא רוצים לדעת) מה הסיבה לכשל.
מנוע יכול לשבוק וטויוטה לא חף מתקלות וכשלים ( חלקם קריטיים) מה שמטריד זה היחס של היבואן ללקוח שרכש ממנו 5 רכבים. במזרח היית מקבל במתנה מנוע חדש .
בנוסף, רמת המוסכים בארץ כל כך ירודה שבהחלט ייתכן שהיתה בעיה במנוע שהמוסך לא איבחן או שהעבודה שבוצעה במוסך היא שגרמה לכשל.
אני מבטיח לך שבשרשור זה תגלה עוד הרבה עובדות על האמינות "המיתולוגית" של טויוטה שהאיטרסנטים בשוק מנסים לשמר בכל מחיר כדי שחס וחלילה המחירון לא יצלול למטה.
היי איתמר. באסה. קרה לי אותו דבר ב140,000.לא עזרו שום פניות לאף אחד. שים מנוע מפירוק, לא אצל השודדים של טויוטה, שרצו רק 23 אלף ש"ח יותר לאותו מנוע... בהצלחה!
תכלס לא מבין מה הטענות כלפי היבואן? הרכב הרבה אחרי תום תקופת האחריות. הרכב הספציפי נסע כמעט פי שניים מהממוצע שעומד על כ- 20,000 ק״מ לשנה.
אז כשל סביר שיקרה גם אם זה לכאורה קורה מוקדם יותר מתוחלת החיים הצפוייה למנוע כזה.
אל לכם להלין,את המיתוס בנו הלקוחות ולא היצרן ועכשיו כולם שבויים
במיתוס ולא מקבלים עובדות,גם טויוטה לא חפה מכשלים.
נ.ב במזרח היית מקבל במתנה מנוע חדש ,באמת עמית? או חלק מההזיה ?......
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יובל48
אל לכם להלין,את המיתוס בנו הלקוחות ולא היצרן ועכשיו כולם שבויים במיתוס ולא מקבלים עובדות,גם טויוטה לא חפה מכשלים...
+1
אני מכיר לפחות 3 אנשים מקרוב שסבלו מרורים מה"מותג" ואמרו די, והם לא חברים בשום רשת חברתית.
אחד מהם "הלך" מנוע וההצעה שקיבל היתה הזויה לחלוטין.
לאחד אחר הלכו מזרקים וגם קיבל הצעה הזויה עוד יותר, קנה מנוע קומפלט ולקח ממנו את המזרקים, את שאר החלקים איחסן למקרה הבא שיבוא... והוא לא איחר לבוא והחלקים כבר בשימוש ברכב.
לאחד נוסף כבר ראש מנוע שני ברכב!
כל זה רק על המנוע "האמין והמפורסם" שלא מתקלקל, וזה לא כולל חלקי רכב אחרים שכושלים ועולים הון לא פחות.
למען הסר ספק, כל הרכבים מטופלים פיקס לפי הספר במוסכים מורשים.
צאו מהאשליה, אין דבר כזה רכב בלי תקלות או מחלות, או בכל אופן אני עוד לא מצאתי כזה, וכמו בחתימה, היו הרבה...
לא נעים.
אבל לבוא בטענות ליבואן על שאינו עושה צעד של רצון טוב לפנים משורת הדין, למרות שלא חייב לך כלום?....
גם לי נדמה שזה קצת מוקדם למנוע מודרני להתאבד ככה פתאום, אבל כן - יכול לקרות לכולם ויש מיליון ואחת סיבות לכשל פתאומי של מנוע ואתה לא היחיד שזה קרה לו - לפעמים יש תקלות אפילו בטויוטה ואם לא שומעים על זה, זה כי כמו שנרמז כאן - חסידיו של המותג הזה (לא רוצה לומר "שוטים" כי הם בד"כ לא כאלה) במיוחד אלה שרכשו יד-שניה/שלישית/עשירית עם ק"מ שש-ספרתי בסכומי עתק מעל למחירון רק בגלל מוניטין אמינות ושמירת ערך, נוטים לבלוע לעתים חלק מהצפרדעים בשקט על מנת לא לפגוע בערך השקעתם... בכל מקרה, אם האוטו כבר לא באחריות - יוניון מוטורס באמת לא חייבים לך דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב ש.
+1
אני מכיר לפחות 3 אנשים מקרוב שסבלו מרורים מה"מותג" ואמרו די, והם לא חברים בשום רשת חברתית.
אחד מהם "הלך" מנוע וההצעה שקיבל היתה הזויה לחלוטין.
לאחד אחר הלכו מזרקים וגם קיבל הצעה הזויה עוד יותר, קנה מנוע קומפלט ולקח ממנו את המזרקים, את שאר החלקים איחסן למקרה הבא שיבוא... והוא לא איחר לבוא והחלקים כבר בשימוש ברכב.
לאחד נוסף כבר ראש מנוע שני ברכב!
כל זה רק על המנוע "האמין והמפורסם" שלא מתקלקל, וזה לא כולל חלקי רכב אחרים שכושלים ועולים הון לא פחות.
למען הסר ספק, כל הרכבים מטופלים פיקס לפי הספר במוסכים מורשים.
צאו מהאשליה, אין דבר כזה רכב בלי תקלות או מחלות, או בכל אופן אני עוד לא מצאתי כזה, וכמו בחתימה, היו הרבה...
נדב, הסיפור של הסגידה לטויוטה גלש כבר מזמן למימד הדתי והמיסטי.
וזה ברור לך שאתה לא יכול להתווכח עם מאמינים.
ידוע דרור, בדרך כלל אנשים "דתיים" שגם אחרי שקרס להם מתלה, החליפו פעמיים סרן קדמי ועוד שלל של הפתעות עדיין לא חזרו בשאלה... אפילו להיפך מאשימים את הדרך, את כל העולם, רק לא את עצמם או הרכב... מה אני יגיד לך...
בקשר לבחור פה, כל מקרה לגופו, ואני מבין אותו לגמרי, חסיד המותג ובטח במוסך "הבית" שלו מתייחסים אליו יפה, אבל כשבא עם תקלה בסדר גודל כזה הם ישר הפנו את הגב... זה קצת כואב... הרבה יותר כואב בכיס...
פעם היה לי פג'רו 2500, לא ניכנס לפרטים מה ולמה, מנוע בעייתי לכל הדיעות, הלך הראשון הוחלף, הלך ראש הוחלף, טורבו ועוד שטויות, בסוף עוד מנוע חדש(ניילון, 21 אלף לפני מע"מ), הכל במוסך מורשה, אבל מה, מנהל המוסך והמנהל המקצועי באו לקראתי בעיניין החלפים, עידכנו על כל פרט, ובסוף גם הנחה יפה(מאוד) בלי שעוד פציתי פה.
כמו שאמרתי כל מקרה(ויבואן) לגופו...
כמו שרשמתי, יש לנו פראדו שנת 99 עם מנוע מקורי שעשה בינתיים 700,000 קמ.
אז ברור שהמיתוס גדול מהאמת אך בכל זאת יש במיתוס גרעין של אמת. הרבה גם תלוי על איזה דגם/שנתון מדובר.
אין רכב שלא מתקלקל. אך יש כאלה שמתקלקלים פחות מאחרים. טויוטה נחשבת לכזו שמתקלקלת פחות. זה הכל.
זהו שלא, לדעתי בלבד.
ההבדל הוא כמו שדרור רשם, אתה לא שומע עליהם כי הם חיים בחשיכה, הינה דוגמה מפה- תגובה ראשונה של אסף מירושלים באתר ומה הוא ענה לך?