שלום. נראה לכם תקין הטורים? 7500סלד במידה ולא אצליח להעלות תמונה שצילמתי. לא נמוך מדי? פראדו 2002 ארוך הרכב רועד והוחלפו תושבות מנוע וגיר. למה אני לא מצליח להעלות תמונה?
Printable View
שלום. נראה לכם תקין הטורים? 7500סלד במידה ולא אצליח להעלות תמונה שצילמתי. לא נמוך מדי? פראדו 2002 ארוך הרכב רועד והוחלפו תושבות מנוע וגיר. למה אני לא מצליח להעלות תמונה?
מישהו יודע למה אני לא מצליח להעלות תמונה? קובץ jepg גודל 3.35 mb
קובץ מצורף 105414הצלחתי תודה נראה לכם תקין?לא נמוך מדי?
נראה תקין לחלוטין. ככה בדיוק נראה ברכב שלי.
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
750 זה בדיוק הסלד שצריך להיות בסרק.
רעידות יכולות לנבוע ממזרק אחד או כמה שהם קצת סתומים ועל כן המנוע רועד.
ככלל המנוע הזה רועד הרבה יותר ממנוע בנזין.
אם אתה לא מכיר את הרכב יתכן ואתה חושב שזה מוגזם, אבל יתכן בהחלט שזה נורמלי.
מציע שתשווה מול פראדו 2002 תקין.
כדאי לבדוק את מצב התושבות מנוע וגיר.
גם אצלי פראדו 2002 קצר אחרי תושבות גיר ומנוע ונראה לי רועד מהרגיל, המליצו לי ללכת לחברה שיזהו את התקלה במחשב כי רוב הסיכויים שזה אחד המזרקים. טרם הלכתי,אם אלך ויהיה חדשות אעדכן. אשמח אם תעדכן שהסתדרת או מישהו מהפורום שנתקל בזה בעבר
תודה לעונים לילה טוב
תושבות מקוריות 3 חודשים על האוטו גם מנוע וגם גיר, סוף סוף חופשת סימסטר אז שבוע הבא אלך לטיוטה ואבדוק.
אגב מישהו מכיר מכון דיזל אמין בירושלים?
הרעידה לפני/אחרי ההחלפה או הרבה זמן אחרי ההחלפה?
לא הבנתי מה זה לפני או אחרי. אם אתה מתכוון לנקישות בהחלפה בין Dל R אז זה גם ישנו אבל אני התכוונתי לרעידות בזמן שהאוטו עומד בנוסף יש גם את המכה הקטנה שלוחצים או עוזבים את דוושת הגז אבל הבנתי שז שרשרת טרנספר ולא כדאי לגעת אם זה לא כזה קריטי כי גם אחרי שמתקנים אז זה חוזר. בכל אופן לי מה שמציק זה הרעידות בזמן שהאוטו עומד.
לפני החלפת תושבות.
הרעידות היו מאז שעשיתי יישור קו לאוטו אחרי שקניתי אוטו לפני 3 חודשים(היישור קו בוצע אצל חן מנתניה אחרי ששמעתי לא מעט המלצות עליו והתבררו כנכונות) אבל האוטו היה על ליפט מאז לבדיקה וזה לא מהריעדות גם הואאומר שזה לא תושבות. בהנחה שאני סומך עליו אחרי שקראתי את השרשור של "לנד קרוזר רועד" וגם אני בעצמי ראיתי שהתושבות מקוריות ושהאוטו היה על הליפט לא נראה חופש הוא תושבות לא תקינות אני באמת נוטה להאמין שזה מזרק או כמה או משהו בסגנון.
חן זה הבחור שעובד אצל מוסך יוסי?
Sent from my iPhone using Tapatalk
חובי
עוד אינטיליגנט שרק הוסיף לעליהום על בעלי ה4X4. כבוד למגזר.
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4681632,00.html
גם לצורת התקנת תושבות יש חשיבות.
תושבת ״מתוחה״ תגרום לחוסר שיכוך ורעידות.
תודה לעונים. אבדוק ואעדכן, יכול גם להיות שהרעידות הם בגדר הנורמלי אבל בכל אופן אבדוק בחברה שיחברו את המחשב.
בקשר לחן, תשמע עד שלא העלית את הקישור לא ידעתי על התאונה בים למרות שהייתי אצלו פעמיים(מירושלים במיוחד) והוא אמר לי שהוא עשה תאונה והוא במעצר בית או תחת השגחה של בעל המוסך. בכל אופן הוא בחור מקצועי,אמין,הגון במחיר וסבלני ואני בטוח כי הוא מצטער על מעשיו.
אנא היה מליץ יושר.
- - - Updated - - -
אגב מישהו טיפל בנושא המכות בעת לחיצה על דוושת הגז או עזיבתה? הרבה בעלי מקצוע וגם בטויוטה לא יודעים להגיד אם זה חופש בביצה (במקרה שלי קדמית) או שרשרת טרנספר? וגם שמעתי מבעל פראדו שהחליף שרשרת שזה חוזר?
תודה לעונים.