ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%95%D7%92
Printable View
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/conte...9C%D7%95%D7%92
חברי היקרים, אחי גיבורי הנעילה, אנשי ג'יפולוג!
אין כמו יומולדת כדי לשאת דברים חגיגיים, אבל אנסה להיות יותר פשוט, יותר ג'יפאי. אני מלווה את ג'יפולוג מזה שנים, מתענג על התכנים, על החברותא הדיגיטלית, על המאגר העצום של מידע, ואהבת הג'יפאות הטהורה. ככל שאני יושב וכותב במדיות מסודרות בדפוס או באינטרנט, אני לא מוצא (ולא מחפש) תחליף לג'יפולוג; כמה פעמים ביום אני לוקח אתנחתא ממה שאני עושה, ומבקר את החבר'ה.
תמיד יש משהו מעניין, משהו מצחיק, איזה דפוק שמחליט לעשות קרבורטור מקופסת שימורים - ג'יפולוג הוא אתר נפלא, שעוסק ומקדש את התחביב המלווה את חיי מזה ארבעים שנה (ויותר...).
אז תמשיכו את העבודה הטובה!
אתם אחלה חבר'ה, מחזיקי הגחלת של הג'יפאות האמיתית.
כייף וכבוד הוא לי להיות חלק מהקהילה הזו, ונתראה בעוד עשר שנים!
ואי אפשר לשכוח את מתקפת ההאקרים שפקדה אותנו.
מזל טוב לאתר, בריאות ואריכות ימים.
הזדמנות מצויינת מבחינתי להודות מעומק הלב למקימי האתר ומנהליו על הבית החם שיצרתם לנו בזיעת אפיכם, וכמובן לקהילה המצויינת שנמצאת פה ומתחזקת רמה מקצועית מעולה ומגוונת לצד חברות וירטואלית שחוצה את המסך בלי חשבון.
תודה מעומק הלב גם לחברי האתר אשר הוסיפו לי חברים רבים, ידע , טיולים רגעים קסומים ואפילו לא מעט דברים חומריים בעלי ערך כספי גבוה פעם אחר פעם וללא תמורה.
השתדלתי לתת חזרה כמיטב יכולתי ואני עדין משתדל...
תודה!
מזל טוב לאתר קהילה איכותית ואחלה אנשים
וואו- בדקתי עכשיו חבר באתר מזה למעלה משלוש עשרה שנה.... איך הזמן טס שנהנים.
ברכות חמות לאתר שהפך את התחביב למהנה, הכיר לי חברים, לקוחות, וקהילה נפלאה.
אבל, תמיד יש אבל, באיזה שהוא מקום בסערה האחרונה שעוברת על כולנו מול מוסדות הרשע והתחבורע אישית כבעלים של רוביקון, חשתי שכאילו זורקים אותי מהבית. העליהום על חלק מקהילת הג׳פאים, ההתנשאות על אחרים שלא במקומה ועוד איכזבה אותי במידת מה אבל בית לא נוטשים ואני עדיין כאן.
מזל טוב !
אין ספק שהאנשים הופכים את האתר למה שהוא
אני כמעט ולא כותב אין לי מספיק ידע כדי לתת בתחום הזה
וכרגע גם לא בעלים של ג׳יפ (בעבודה נוהג בשטח, והמון)
א ב ל
קורא פה המון, ולומד המון.
המון על כל תחום ותמיד לכל שאלה יש תשובה (ג׳יפולוג יודע הכל...)
תודה למנהלים
ולג׳יפאים
ולכל מי שהופך את המקום הזה למיוחד ומלמד כמו שהוא
מזל טוב ותודה גדולה מאד לכל מי ששותף במקום הזה!
מזל טוב והמון תודה לכל מי שדואג לתחזק את הבית הוירטואלי הזה!
Sent from my iPhone using Tapatalk
פששש, איך הזמן רץ כשנהנים!
מזל טוב, ויישר כוח!!!
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מזל טוב
הנה עוד תירוץ למפגש לילי קריר 🎂🎂🎂
מודה שמעולם לא ברכתי "בית" ביום הולדת שמח, אבל נזרום...
בעולם משתנה, מאחל שימשיך להוות את הפלטפורמה לכלל הגיפאים חובבי המכונאות, שיפורים וטיולים (ללא הבדל מין גזע ודת).
זה הזמן לשכוח משקעי עבר ולפתוח דף חדש.
מזל טוב
ולעוד שנים רבות.......
מצטרף לברכות החמות.
בהחלט אחד האתרים הראשונים שאני פותח כאשר אני ליד המחשב...
תודה למנהלים ובעיקר לכל משתתפי הפורום הזה שמצליח לשמור על רמה גבוהה ולהגיש תוכן מעניין. יש כאן הרבה חברויות וירטואליות בין אנשים שאינם מכירים זה את זה במציאות אבל נהנים לרבוץ זה לצד זה בין דפי הפורום השונים.
האתגר העולה מצד החלופות החברתיות הוא לא פשוט אבל מאחל שהאתר יצליח לשרוד את האתגר הזה בזכות האיכות, התכנים והעיקר האנשים הטובים שכאן.
ארז גור
יישר כוח ומזל טוב!!
מזל טוב!
תודה על שנים של עונג צרוף... יצירה לצד זיוני מוח... תודה!
אין תחליף לקהילה הזו.
Sent from my Nexus 9 using Tapatalk
איינשטיין (נדמה לי שזה היה הבחור המקורזל) אמר פעם, שמלחמת העולם הרביעית תתנהל עם מקלות ואבנים;
אולי יום אחד המפלצות המוצצות ימצצו יותר מדי, ועוד כמה עשורים נמצא את עצמנו חוזרים למכונות עם שני ברגי כיוונון אחד לדלק ואחד לאוויר...
אולי עוד כמה עשורים טרנד האוויר ה'נקי' יתפשט עד כדי כך, שהוא ישמיד גם את ייצור פגושי הפלסטיק המזהם ונמצא את עצמנו חוזרים למכונות עם מרפקים מברזל קר בחורף וחם בקיץ...
בינתיים, כמו שאומרים אצל הדוסים - שכוייח!
מזל טוב , ואריכות שנים .
עידו