קובץ מצורף 105799
Printable View
הטיפשים נוסעים בדיפנדרים בד"כ.... זה דוד ממוגן.
הם בסך הכול מחכים לפנסיה או לדרגה...
ראיתי את התמונה רצה ברשת. זה כל כך נראה כמו גשר אירי רגיל שאני לא בטוח שלא הייתי מסיים כמוהם.
אני בטוח שהיית מכניס לרוורס בשלב מוקדם מגובה המיים על מכסה המנוע...
אל תשכחו שלא מדובר בעילית הנהגים של צה"ל וזה היה יכול להיות נורא מצחיק אם זה לא היה כל כך עצוב (אנחנו משלמים על הנזקים).
בכל מקרה, גם מעבר אירי תמים לחלוטין יכול להגיע לעומקים גדולים. סוף מעשה במחשבה תחילה?.............
זה נראה כמו דויד המשמש להדרכת נהיגה
אין אנטנות קשר וכל המראות שלמות.
כנראה המדריך חשב שאם יש שנורקל אז זה הגיוני לנסות לעבור
אין שכל אין דאגות.
כן , כן...
פשוט חיילים משועממים, הג'יפ לא שלהם, הם לא משלמים על זה, ולא בטוח שיקבלו עונש חמור מספיק.
כמה פעמים ראיתם ג'יפ מתהפך, האמר, נגמ"ש...
אם כל אירוע כזה היה פוגע בכיס של מישהו מהצבא (החייל/המפקד שלו/מפקד היחידה/קצין הבטיחות) ולא בכיס שלנו, הדברים האלה היו נעלמים מהנוף שלנו.
כנראה שמישהו חושב שאידיאולוגיה קונים בכסף?
אולי זה קורה במדינה שלא משקיעה בחינוך ובניה כבר שכחו מעט מדי שנים אחרי השואה למה אנחנו כאן ומאיזה תוקף אנחנו דווקא כאן ולא בשום מקום אחר...
אם זה רק הכסף אז לא משנה הסכום כי צבא של שכירי חרב תמיד יפסיד לצבא אידיאולוגי.
ואולי זאת בעצם הבעיה. אולי...
זה לא רכב הדרכה, זה רכב אימונים.
ואלו מילואימניקים.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
מה כבר קרה?
לא משהו שלא יכול לקרות לכל אחד מאיתנו (וגם אני במעבר דומה ותמים לחלוטין למראה מצאתי את עצמי עם רנו פלואנס עם מים בגובה מכסה מנוע, ואם לא הייתי לוחץ על הגז עד הרצפה האוטו היה נשאר שם).
אסף.
צודק. פלואנס ודיפנדר זה השוואה מצויינת [emoji41]
ומה באמת קרה מלבד נזק של כמה עשרות אלפים...
מתערב שבקמפר זה לא היה קורה.
היית נכנס ברגל לוודא מה העומק
אני לא אוהב את ההלקאה והשנאה העצמית הזו שתפסה לה תאוצה בארץ שלנו.
כן, בועז. מה באמת כבר קרה?
מה אתה יודע על הנזק? אולי כלום?
מצטער, אבל אם לא מתנסים לא לומדים.
זה לא שנכנס כאן מישהו לבור בוץ - הוא נסע על דרך שנראתה לו טובה! ומתברר שהעומק גדול ממה שנראה. טעות בשיקול דעת - לא לקיחת סיכון שנראה מוגזם. אני בטוח שהוא לא הראשון ולא האחרון שטעה לחשוב שהדרך הזו יציבה ובטוחה.
אני לא רואה כאן טיפשות אלא טעות בשיקול הדעת. קורה. וזה בלי שאני מכיר את המקרה, הגיבורים, או המקום. רק מנחש מתמונה, ממש כמוכם.
יש שטויות של נהיגה מסוכנת שממנה אנשים מתים, ויש נזקים קלים כתוצאה מנהיגה שהיא לא מסוכנת יותר ממה שאנחנו עושים באופן יומיומי בטיולים. זה לא אותו דבר ולהתייחס לשני הדברים באותו אופן זה לא נכון לדעתי שהיתה לא פופולרית כשלבשתי מדים והיא אפילו פחות פופולרית היום. (אישית היה לי אישור חתום לנזקי פחחות קלים בלי צורך לדווח על תאונה בפורד שהיה אצלי "בניסוי" במשך כמה שנים. והמצחיק הוא שחוץ מפעם אחת (ענף של עץ שנתן מכה ללמעלה של הארגז במעבר של הפג'ר הקטן), אני לא עשיתי לו אף נזק... רק כל מיני שקיבלו אותו ממני וחשבו שזה ג'יפ ולא משאית).
בקיצור... גם אם זה "על חשבון משלם המיסים", מותר לטעות.
אסף.
כמה שטויות בפוסט אחד...
כאילו, אם יש לך הזכות לשרת בצה"ל (שעד כמה שאני זוכר, הזכות הזו היא עדיין.. חובה), אתה באופן אוטומטי מוותר על כל זכות לחיות בכבוד ולהשתכר בהתאם למקצוע/השקעה..
תנסה להכין ארוחת ערב לגמדים, מאידיאולגיה או לקבל בעבורה משכנתא..
ולחשוב שאתה אשכרה מאמין בזה...
קואליצית הפנסיונרים של מערכת הביטחון התעוררה [emoji41]
לא אמרתי שלא מגיע למשרתים שכר.
אמרתי שמי שחושב שלצבא בוחרים אנשים לפי השכר אז הוא טועה וסימן שבשלב החינוך הוא פיספס בגדול.
כשיש אידיאולוגיה ורוח החומר משני
אין ויכוח. הפנסיות כבר לא תקציביות מזה שנים רבות (מה שלא מפריע לך ולשכמותך לברבר).
צרי עין וכפויי טובה, כמוך, בחרו להעדיף את המשרתים בקודש על פני המשרתים את החברה, וקטעו את ההטבות לאנשי הביטחון.
כל הכבוד.
אני בטוח שעכשיו תקבל תמורה הרבה יותר טובה, בעבור המיסים שלך.
אני גם בטוח שהרבה יותר נוח להטיף לאידיאולוגיה "בזול", כשאתה מחפש את העבודה המכניסה ביותר שאתה יכול, על מנת לקיים את עצמך בכבוד..
מה שבהחלט לא מפריע לך לצאת נגד כל חייל קבע/עובד ציבור, שמנסה להיטיב את הכנסתו - "הוא מקבל מספיק. שיגיד תודה שנפלה בחלקו הזכות לשרת..אותך"..
קישקוש מקושקש.
חיזרו בבקשה לפסים של דיון מכבד.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk