תגובה: עזרה בקניית מצלמה חדשה
להמשיך בקו של אותו יצרן זו בדרך כלל ההמלצה מהסיבה שציינת בדיוק - תמיכה בעדשות.
אבל, 3200 מגיעה ללא מנוע פוקוס מובנה, קרי העדשה צריכה להכיל מנוע פוקוס, האם כך אצלך? אם לא אז יש מצב שתצטרכי לרכוש עדשה עם מנוע מובנה לפחות לטווח אחד שמספק אותך, למשל 18-105 שהיא נפוצה וזולה יחסית.
תתחדשי.
העדשה היא לא דבר שצריך להיות השיקול המוביל בהחלטה. גם בגלל שהיא מושאלת, וגם בגלל שבשורה התחתונה היא לא משהו.
ה 3200 דגם מעולה אבל מוגבל יחסית במה שאפשר לעשות מבחינת תפריטים וכו׳.
מצד שני לא באמת כל אחד צריך את כל המשחקים האלו.
מציע שתנסי. קחי את העדשה שיש אצלך, חברי אותה למצלמה של החברה שלך, תראי מה יוצא.
לחילופין, עולם המצלמות ללא מראה עשה קפיצת דרך טכנולוגית משמעותית בזמן האחרון. שווה לראות מה קורה בגזרה הזו ובקבוצת המחיר הזו.
אסף.
היי אופיר,
יש לי די 70 למכירה כולל עדשה אם תרצי, חדשה כמעט לגמרי.
צרי קשר בפרטי.
הצעה קצת לא שגרתית, אבל אם תיתקלי בסוני אלפא מהשנים האחרונות במצב ובמחיר טוב - שווה בדיקה. היא תעבוד גם עם עדשות ישנות של מינולטה ותאפשר לחסוך כמה גרושים בתהליך הלימוד. יש לי נסיון טוב עם A230, דגם פשוט יחסית שעלה 1600 שקל (בחו"ל) לפני חמש שנים, כולל עדשת קיט. מעריך שהיום מצלמה כזאת מיד שניה אפשר לקנות בערך בחצי מהסכום, ולהישאר עם עודף לאביזרים.
בעקבות חיפוש באתר של ניקון מצאתי את הדגם היותר חדש בסדרה D3300 שהוא כן עם מנוע פוקוס שזה דבר חשוב לי במצלמה וההפרש בינו לבין הדגם הקודם לא כל כך גדול. אם מישהו מכיר את הדגם ממש אשמח אם תכתבו עליו.
תודה, אופיר
מציע לך, לחפש חומר ולקרוא על Mirrorless .
אם את לא צלם מקצועי (ומתאור הפתיחה את לא) Mirrorless נותן ביצועים מעולים, מסט (מצלמה ועדשה) קטן בהרבה.
הרבה צלמים מקצועיים, מחזיקים היום מצלמות כאלו כחלק מהסט שלהם.
את מדור אחר, ומגיע לך מצלמה מדור אחר.
אני עם Sony A6000 וזה פשוט עולם אחר.
אופיר - עם הצלחה לא מתווכחים, לא מחליפים סוס מנצח.
או בקיצור - תמשיכי בשיטת השנור :rolleyes:
בטוח יש כאן עוד מצלמות DSLR ישנות חסרות שימוש בפורום (או מירורלס - זיו מתי אתה מחליף?)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
אופיר - עם הצלחה לא מתווכחים, לא מחליפים סוס מנצח.
או בקיצור - תמשיכי בשיטת השנור :rolleyes:
בטוח יש כאן עוד מצלמות DSLR ישנות חסרות שימוש בפורום (או מירורלס - זיו מתי אתה מחליף?)
אתה חושב שרק לחנן יש בנות??? :)
ה A6 המקורית שלי (עם שתי עדשות) אצל הבת שלי, ואני עם ה A6000 ועדשת 18-210.