שמישהו יסביר לי את הקטע של הפול לא לעשות ביטוח דרך הטלפון. הםא לא רוצים למכור?
למה בשנת 2016 אני צריך להגיע פיזית אל המשרדים של הפול כדי לעשות ביטוח?!?
ואיך זה שלא קם שום מתחרה בנישה הזו ?
תגובה: שמישהו יסביר לי את הקטע של הפול לא לעשות ביטוח דרך הטלפון. הםא לא רוצים למכור?
הם מבטחים רק כי המחוקק מחייב אותם. מי ירצה להתחרות איתם?
לעניין עצמו: ראיתי טענה בקבוצת זולו בפייסבוק שאפשר לבטח בפול בטלפון, ויש גם את זה:
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...E8%EC%F4%E5%EF
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
תגובה: שמישהו יסביר לי את הקטע של הפול לא לעשות ביטוח דרך הטלפון. הםא לא רוצים למכור?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
elitkh
למה בשנת 2016 אני צריך להגיע פיזית אל המשרדים של הפול כדי לעשות ביטוח?!?
ואיך זה שלא קם שום מתחרה בנישה הזו ?
לא.
הם מאוד לא רוצים למכור ומי שמגיע לפול הוא אלו ששום מבטח מסחרי לא מעוניין לבטח אותם אולם בגלל שהביטוח חובה אז צריך לדאוג להם בכל זאת.
לכן דופקים אותם במחיר ומטרטרים אותם ככול שניתן.
קרא עוד כאן-
http://www.pool-act.org.il
קצת חדש בכתיבה בפורום, אבל אתמול עשיתי ביטוח חובה בפול בטלפון לרכב של הבן שלי. אפילו היו יותר זולים ב 700 שקל מהסוכן שלי ושלחו לי את הפוליסה בפקס. ממש 2016...
Sent from my iPhone using Tapatalk
לאיזה סניף התקשרת?
אם הם דופקים אותך בכסף (והם אכן דופקים בגדול) אז זה כנראה רווחי-למה לא לתת שרות נורמלי?
גם אני עשיתי ביטוח בפול לבת שלי בטלפון וגם קיבלתי הנחה של מאות ש"חים לעומת האחרים, מה שכן הם מבקשים לדבר עם בעל הרכב ובעל כרטיס האשראי באותו מעמד.
באיזה מספר טלפון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
באיזה מספר טלפון?
דבר ראשון להכנס למחשבון ולבצע השוואת מחירים : http://car.mof.gov.il/
וכאן יש את אתר הפול : http://www.pool-act.org.il/
אני מכיר את האתר. והתקשרתי אליהם והם לא הסכימו לעשות לי ביטוח בטלפון. אולי בכלל שמדובר בביטוח לזמן קצר?
התקשרת ישירות לאחד הסניפים או לטלפון המשותף?
גם אני עשיתי ביטוח בפול - ביטוח לחודש - לאופנוע של הבן שלי - שיחה טלפונית אחת היה ביטוח .
ויצאו אפילו זולים טיפה מהסוכן הקבוע שלי ...
יכול לציין לטובה את השירות ...
בגלל זה ביקשתי מספר טלפון ספציפי מאלה שכן הצליחו, כי את סגנון ההתנהלות השכונתי שם אני מכיר היטב בשנתיים האחרונות, ולכן הגיוני לי שיש פקידה במספר טלפון אחד שכן תסכים ופקידה אחרת במספר טלפון אחר שלא תסכים.
03-9424300 וללחוץ 1
להבנתי זה מגיע למכירות ולא לסניף ספציפי. בסניפים הם לא עושים בטלפון וכנראה בגלל זה אנשים מקבלים תשובה שלילית כשהשיחה מגיעה לסניף...
תודה.
בבקשה. דרך אגב ממני לא ביקשו לדבר עם בעל הרכב או עם בעל הויזה אבל דרשו שהרכב כבר יהיה רשום במשרד הרישוי על שם המבטח. בגלל שרק העברנו בעלות הייתי צריך לשלוח את העברת הבעלות אליהם במקום לחכות 24 שעות עד שמתעדכן ואז חיכיתי חצי שעה עד שעידכנה במחשב... אצל סוכן רגיל לא דורשים את זה
לא מבין למה כולם רצים לפול במקום לבטח בחברת ביטוח נורמלית, אפילו שעולה טיפה יותר, אני מדבר מניסיון, תביעה איתם (שלא תיצטרכו חלילה) לא ניגמרת ונימשכת שנים, כשבחברה אחרת היתה ניגמרת מזמן.
המלצתי מי שיכול להימנע מהם שיעשה זאת.
לפול הולכים רק כשאין ברירה...
אסף.
כשאמצא סוכן שלא מעקם את האף בביטוח לתקופה קצרה, אשמח לעזוב את הפול.
ניסיתי הבוקר בטלפון.
כמעט הצליח, עד לסעיף שבה היא ביקשה את נפח המנוע של ההיילקס והוא לא היה רשום ברשיון.
בזה נסגר הנושא ונשלחתי אחר כבוד להגיע פיזית לסניף.
גם אני ניסיתי טלפונית. המוקד מאוד אדיבים וענייניים.
שמעה שזה אספנות העבירה אותי לסניף. שם אמרו שאי אפשר בטלפון כי הם צריכים לראות שהרשיון הוא באמת אספנות. שאלתי למה לא יסתכלו במחשב של משרד הרישוי שהם מחוברים אליו. אמרה שזה רעיון טוב והיא תבדוק ותחזור אלי תוך שעה. זה היה לפני ארבעה ימים.
אסף.
למען הדורות הבאים:
עשיתי אתמול ביטוח בפול לויטארה למשך כשבועיים (משאיל אותה לחבר). אף חברה לא מוכנה לבטח לתקופה כל כך קצרה.
זה הצריך אמנם 2 שיחות טלפון (ומייד אחסוך לכם אחת...), אבל הייתי איתם על הקו במצטבר כולל המתנה בערך רבע שעה, ועוד לפני שסגרתי את הטלפון הפוליסה המשולמת היתה אצלי במייל.
אז הנה אחסוך לכם: מספר הטלפון כפי שצויין הוא 03-9424300 (מוקד טלפוני ארצי) ואתם צריכים שיהיו לכם מול העיניים:
רשיון הרכב, כולל:
- מספר רישוי
- נפח מנוע
- מספר שלדה
- מספר נוסעים מורשים
- פירוט אמצעי הבטיחות (לרכב ישן שלא מופיע ברשיון, פשוט תענו לפי מה שיש ברכב. אם אתם לא יודעים, תגידו "אין" - כל היסוס עוצר את התהליך ...)
- שם ומספר זהות של בעל הרכב
רשיון נהיגה של הנהג הצעיר ביותר, כולל:
- שם
- ת.ז.
- תאריך לידה
- תאריך הוצאת רשיון לסוג הרכב המבוטח (שימו לב, זה מופיע בגב הרשיון, אבל לא תמיד. אם לא מופיע אצלכם תבחרו "נהג צעיר ביותר" אחר ותנו את הפרטים שלו ...)
- האם היו תביעות ביטוח חובה בשלוש השנים האחרונות (זה לגבי כל הנהגים)
כרטיס אשראי רגיל (לא נטען או בעל מוזרות כלשהי ...)
אל תחרטטו בפרטים. במהלך השיחה הנציגה בקשה ממני אישור לוודא את הפרטים מול מאגר מידע, אז אל תמציאו סתם פרטים. אין אצלם "כל נהג מעל גיל XXX", אלא "כל נהג" כאשר הצעיר ביניהם נקוב בשם ומאומת מול מאגר המידע. ואם חסר לכם פרט כלשהו מהרשימה זה לא ילך ...
עם כל אלו ביד, ייקח לכם 10 דקות לקבל רשיון משולם במייל או פקס (עלה לי 113 ש"ח ל- 12 ימי ביטוח לויטארה).
בהצלחה :)
נדב.