הילד אוטוטו בן 4, עשה סיבוב על כמה רכבים חשמליים וזה די בא לו טבעי. אני חושב על טרקטורון ותוהה אם יש המלצות על דגם/מקום ספציפי בארץ לרכישה.
מגבלת מחיר 1000 שח. רצוי פחות...
תודה
א.
Printable View
הילד אוטוטו בן 4, עשה סיבוב על כמה רכבים חשמליים וזה די בא לו טבעי. אני חושב על טרקטורון ותוהה אם יש המלצות על דגם/מקום ספציפי בארץ לרכישה.
מגבלת מחיר 1000 שח. רצוי פחות...
תודה
א.
אתה בטח מתכוון לכל הכלים מפלסטיק, מניסיון(4 ילדים) כמעט כולם אותו דבר, סיניים עם אותם חלקים, מה שחשוב זה המנועים והמצברים, תוודא שזה 12v ולא 6 חלש מידי, יש כאלה גם 4x4 , 4 מנועים, מחיר בהתאם, אם אתה רוצה כלי איכותי זה סטייל peg , כלי עם אחריות ושירות עד הבית, אבל המחיר בהתאם.
במחיר הזה זה לא משנה, תבדוק אפשרות קנייה בחול ומשלוח עם אמזון, יושופס או שיפטו.
היה לנו כזה. בתכל'ס, מדובר במוצר חסר טעם ומטופש, לא חינוכי, לא בריא וגם לא מעניין ילדים מעבר לגימיק של חצי שעה ראשונה לצילומים. גם מבחינה מוטורית אין בו כלום.
לשמחתי לא נעשה בו שימוש רב אצלנו, והן עברו לאופניים.
תן לילד אופני איזון ואופניים רגילים ללא גלגלי עזר. שיתאמץ.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אופניים יש, זה לא במקום.
מבחינת ההתייחסות לחינוך - אני חולק עליך. זה עוד שלב בהכרות עם העולם המוטורי, שליטה בכלי רכב, מהירות סבירה, תיקול מכשולים יחסי. הכל יחסי. ועל כל זה - התחשבות בסביבה, בין אם ביער ובין אם בפארק ציבורי.
מיכה, 1000 שח כולל משלוח? אני בספק. כל שכן אם אני צריך אחריות ושירות
אתה צודק, המשלוח עושה את זה לא כדאי. אבל אני לא מאמין שתמצא חדש ב1000 שח. תחפש ביד 2 אולי תמצא משהו.
חנן אני חולק על דעתך. הילד שלי, בן שנתיים ושבעה חודשים, נהג יפה מאוד, יחסית לגילו ולעובדה שכל דבר מסיח את דעתו, מהבית לגן שעשועים. בערך 300-400 מטר. כולל פניות וחציית כביש. כשהוא מרכיב את אחיו התאום מאחור. אז נכון שהיו קצת צעקות אבל צריך לחנך שהעיניים על הכביש לא?
מרשים.
עדכנו כאן עוד חצי שנה מה יצא ממכשיר הפלא.
חבר קנה לפני כמה שנים לבנו טרקטורון של ממש חשמלי למסלול שהיה מיועד לילדים...
אחרי שנה הילד עבר למוטוקרוס 50 סמק
יש כלים מתחת ל 1000 ₪, בחנויות הצעצועים הקטנות ולא הרשתות הגדולות, לא מותגים אבל עושים את העבודה, אצלי החזיק בערך שנתיים ועבר מאחד לשני.
אני בניתי באגי כזה לפני כמה שנים עם מנוע חשמלי 350W (קיט של קורקינט חשמלי). כל החומרים עלו פחות מ-1000 ש"ח.
מהבנייה נהניתי מאוד והילדים נהגו בה יפה ולמדו לנהוג.
אי אפשר לנסוע עם זה בכל מדרכה (אולי עם צעצועים הפשוטים כן), צריך לקחת את זה באוטו למקום מתאים, נורא תלוי איפה אתה גר.
קובץ מצורף 107515
אהבתי, ניר.
עכשיו זה אצלי מחכה לשדרוג:-)
יצירתי מאד ניר, לצערי לא רלוונטי.
אמיר, זה בדיוק הדברים שמחפשים לשנורר. הכלים הללו, כמו כתבו קודמי, הם זבל, בעיקר המצברים שלהם שמתים מהר מאוד ואז הכלי נזנח במחסן. מצבר בחנות צעצועים עולה סביב 120 ש"ח ומחזיק גם הוא כמה חודשים. ברוב המקרים המנועים חיים הרבה שנים.
אני קיבלתי בזמנו שני סמוראים שהשמשתי ע"י החלפת מצבר והחלפת מתגים שספגו קורוזיה אחרי הרבה שנים בגשם. בנוסף, יח טרקטורון שיושמש בימים הקרובים.
בקיצור, תוציא קול קורא בין החברים המושבניקים/קיבוצניקים ותמצא משהו משומש שמישהו ישמח להעיף כי הוא כבר לא עובד.
לא יודע, אני קניתי את הטרקטורון הראשון לילדים ממונע עלום שם לפני 4 שנים בערך, רק כדי לבדוק את ההיתעניינות שלהם, עלה 600 ₪ והחזיק בערך שנתיים, הוא עדיין במחסן.
קובץ מצורף 107527קובץ מצורף 107527
רק דיברנו וכבר הוציאו אותו החוצה ל"סיבוב בדחיפה" ....
:rolleyes: