1 קבצים מצורפים
כיפופי צינור קוטר קטן (10-20 מ"מ) - היכן?
אהלן.
רוצה לעשות כמה וכמה כיפופים בצינור קטן בקוטר של 10 ממ עד 20 ממ, עוד לא החלטתי קוטר ספציפי כי עוד לא מצאתי איפה לקנות צינור כזה בפחות מ6 מטר.
מי מכיר עסק שיכול לכופף משהו כזה, ומוכן להתעסק עם עבודות קטנות של פרטיים במחירים סבירים?
בנתים עסק אחד מוכר שבדקתי איתו (כל כיפוף) לא עושה עבודות מתחת ל1200 ש"ח לכן לא רלוונטי.
המטרה הסופית היא להכין מגינים לאופנוע כמו בתמונה.
קובץ מצורף 108385
תודה מראש.
תגובה: כיפופי צינור קוטר קטן (10-20 מ"מ) - היכן?
10-12 ממ זה לא קטן מידי? איזה עובי דופן?
קטן לא, זה בכל זאת אופנוע לא ג'יפ וזה אמור להגן על הרדיאטור בנפילה. עובי דופן מן הסתם כמה שיותר עבה יותר עדיף מבחינתי. כשאמצא מקום לכופף אתעמק בלמצוא מקור לקניה של צינור מתאים.
אתה חייב כיפופים או שאפשר לחתוך בזווית ולרתך?
10 מ״מ, למה לא מפרולים מלא?
ואז אין שום בעיה לכופף על מלחציים ומוט מאריך, היום עשיתי כיפופים על מוט עגול מלא 12 מ״מ.
אם אתה רוצה לקבל רדיוסים יפים, תצמיד על המלחציים חתיכה של צינור ברדיוס שאתה מעוניין פחות או יותר ותכופף את המוט עליו.
זה מעט משחק, בעיקר שעובדים בכמה מישורים אבל התוצאה לא רעה בכלל.
מיכה, צריך צינור מכופף.
פלג, במקרה הזה יש כיפופים קרובים אחד לשני שלא אוכל לעשות על מלחציים, ויש גם עניין של משקל. מוט 12 ממ מלא יהיה כבד בסידור הזה שאני צריך ובלי סיבה מוצדקת מספיק מבחינת השימוש.
טוב נראה שמצאתי עסק שיכופף לי לפי מה שאני צריך והמחיר גם סביר. עכשיו אני מחפש ספק שימכור לי מטר וחצי/ 2 מטר צינור 1/2 צול רצוי סקדיול, ולא יחייב לרכוש 6 מטר. אם יש לכם המלצות על ספק כזה באיזור המרכז, שוט.
תודה.
תברר כמה עולה 6 מטר, הכי הרבה אני אקנה ממך את היתרה. דבר איתי לפני שאתה קונה כדי לראות אם מתאים לי
6 מטר של צינור כזה יעלה לך עשרות שקלים, לא יותר.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
טוב נראה שמצאתי עסק שיכופף לי לפי מה שאני צריך והמחיר גם סביר. עכשיו אני מחפש ספק שימכור לי מטר וחצי/ 2 מטר צינור 1/2 צול רצוי סקדיול, ולא יחייב לרכוש 6 מטר. אם יש לכם המלצות על ספק כזה באיזור המרכז, שוט.
תודה.
בת״א יש את סגלוביץ שמוכר בחתיכות קטנות.