אני רוצה לקנות ג'יפ אבל ממש ממש בבעייה, עזרה בקשה.....
שלום רב לכם, ראשית עליי לציין שמאז שגיליתי תאתר הזה אני חורש עליו, זה פשוט אתר פצצה, ריספקט על היוזמה....
וניגש לבעיה שלי, עוד אין לי 18, רק היום קיבלתי תרישיון פלסטיק שלי, אבל אני חולה על שטח... נסעתי כמה פעמים עם חברים (מבוגרים) שלי בג'יפים שלהם ונדלקתי...
אני רוצה ג'יפ זמני כזה לשנתיים שלוש, והנה אני מגיע לבעיה: יש לי תקציב של משהו כמו 15 אלף, אולי אני אוכל לארגן עוד 5... אבל עדיף 15, אני ממש רוצה עכשיו סיקס, אבל אני פוסל אותו מראש בגלל שאני רק סטודנט (מבקרוב) והעבודה שלי לא כל כך רווחית, אז יהיה לי בעיה עם הדלק.
כאחד שבא מהארץ האדומה חלום ילדותי היה ניבה (נשבע לכם, יש לי איזה 30 דגמים קטנים של ניבה), אבל הבנתי שקשה למצוא ניבה במצב טוב בארץ שלא תתקלקל כל כמה זמן, אבל בכל זאת אני עדיין לא פוסל את האפשרות הזאת.
מה שנשאר לי זה הסמוראי, אוטו שבהחלט התלהבתי מהמראה שלו, אך מה שמדאיג אותי בו זה הנפח מנוע, וכח סוס לא הצלחתי למצוא. אז בבקשה תנו לי המלצות... אגב קראתי באיזה אתר אמריקאי שב400$ מישהו שיפר את ביצועי המנוע של הסמוראי, זה אפשרי?
עכשיו יש לי עוד כמה שאלות בסיסיות, כמו קמ"ש סוגרת ניסה וכמה קמ"ש סוגר הסמוראי? ואם יש תנו לי עוד פרטים עליהם....
אני מודה לכם מאוד מראש,
ב ב ר כ ה,
יגאל פינס.