איפה יש לטייל טיולים רגליים חד יומיים באיזור? בעיקרון אנחנו נהיה עם טנדר של העבודה אבל לא בא לי להסתכן.
Printable View
איפה יש לטייל טיולים רגליים חד יומיים באיזור? בעיקרון אנחנו נהיה עם טנדר של העבודה אבל לא בא לי להסתכן.
טוב, אז יש מה לעשות באיזור איקיקאה בעיקר אם יש לך 4X4.
קובץ מצורף 108932
כשעתיים נסיעה מהעיר ישנו Laguna de Huasco אגם מלח בגובה של 4200~ מטר, לא מומלץ לפרנואידים ולסובלים ממחלת גבהים. האגם קרוב מאוד לגבול עם בוליביה, לא נדיר ששודדים רכבים ובורחים איתם אל מעבר לגבול.
איפשהו בשליש הדרך הכביש נגמר והשביל מתחיל השלט שאומר 60 קמ"ש הוא יותר כאתגר מאשר הגבלה, כל הטנדרים מההשכרה מצויידים לכל הפחות בצימגי A/T ולרוב עם זוג ספייר.
קובץ מצורף 108933
קובץ מצורף 108934
קובץ מצורף 108936
קובץ מצורף 108935
קובץ מצורף 108939
מבחינת תחבורה - מאחר ובאיזור יש מכרות ענקיים (לרוב נחושת) כל חברות ההשכרה (3 במספר) מחזיקות טנדרים בסוגים וגדלים שונים כאשר יש כמה דברים משותפים לכולם - כולם אדומים, כדי לבלוט על רקע המדבר, כולם עם קשת התהפכות אחורית (להבדיל מקשת העמסה) ופנימית (בין השורה הראשונה לשניה), מוט עם דגל או לד אדום בקצה, שני צמיגי ספייר.
מדבר אטקמה מורידים ל15 PSI ופשוט נוסעים:
קובץ מצורף 108938
קובץ מצורף 108937
משהו חדש שלא היה פעם שעברה- לכל רכבי ההשכרה יש את הפלסטיק הזה, אני מניח שהוא שומר שאומי הגלגל לא יפתחו
קובץ מצורף 108940
רכבים מקומיים/זוועות מוטוריות:
לא חסר... בתור התחלה הפאגרו Q שולט ביד רמה, זה מרגיש (אני משוחד) כאילו 40% מרכבי השטח הם Q קצר. כולם דיזל. לא משופרים מעבר לצמיגי 33
טרופר אחד לא ראיתי...
מה שעוד שכיח הוא הdelica 2.8 אותו מנוע כמו הפאגרו רק על מרכב מיניוואן, משמש את רוב חברות הטיולים ובכלל
קובץ מצורף 108943
KIA הזה גם דיי נפוץ שם וגם הקורנדו.
קובץ מצורף 108944
קובץ מצורף 108942
קובץ מצורף 108945
שותים בין הייתר kunstmann
קובץ מצורף 108941
מדי פעם צריך לעצור בצד הדרך ולתת לשיירה לעבור:
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/E7IoXHkO99g" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
איזה כיף לך!
לדעתי טרופר לא שווק באיזור הזה...
יותר באנגליה אוסטרליה, ורק הבנזין בארה"ב...