פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה
שלום לכל המעוניין,
נעים מאוד, אני שגיא, חברת פראיה.
ובאתי להמליץ/להציע רכישה קבוצתית לכלל חברי הפורום של הציליה שלנו.
פראיה מתעסקת בצליות מבד לייקרה, כאשר הציליה מגיעה בשני גדלים שונים .
פראיה קופנהאגן – 3*3.2
פראיה מורו - 4.3*3.2
כל ערכה, מגיעה עם תיק קנבס מעוצב ונוח לשימוש, חופת בד, 4 חוטים, 4 יתדות סללום מיוחדות ושני מוטות אלומיניום טלסקופים .
בנוסף, ישנה אפשרות להתאמה ציליה לצרכי המשתמש בכל גודל שתבחרו .
פרטים נוספים תוכלו למצוא באתר שלנו – www.praia.co.il
תודה רבה, והמשך קיץ מרענן בטיולים שלא נגמרים :)
שגיא, 0542343710.
*** שגיא, בגלל שאתה נראה בחור הגון ואפילו נחמד, בניגוד לרוב מקדמי האתרים, הודעת הפרסום שלך לא נמחקת - זכית במעט פרסום חינם. ראוי שתפנה בצינורות המקובלים באתר לזה למפרסמים. - בברכה, המערכת ****
תגובה: פרסום- חברת praia - ציליות מבד לייקרה
שאלה: אני רוצה להצליל את הגג בבית, בערך 5X5, בד לייקרה כזה מתאים? מדובר על הצללה לאורך כל הקיץ, מה העמידות שלו?
איפה היית לפני שבוע שנשברתי ורכשתי את הציליה של אותנטיק ב335₪ לגודל הבינוני..
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה המחירים לרכישה קבוצתית ?
it was a jeep thing
המחירים לחברי פורום ג'יפולוג
פראיה מורו 4.3*3.2 - 399 ש"ח - ללא משלוח - משלוח עד הבית באספקה מידית בעלות של 49 ש"ח נוספים
פראיה קופנהגן 3*3.2 - 349 ש"ח - ללא משלוח - משלוח עד הבית באספקה מידית בעלות של 49 ש"ח נוספים
הזמנה טלפונית - 0542343710
מה ההבדל ביניכן לאותנתיק?
אתם יותר יקרים...
קודם כל אציין, שאותנטיק היא חברה נהדרת, והמוצר שלה מגניב מאוד .
אף על פי זאת, אולי למראית עין, אנחנו דומים להם, אך המוצר שונה בתכלית.
המוצר שלנו נבנה כדי להוות חוויה משתמש טובה יותר, זה מתחיל באיכות הבד, במשקלו, ובבד גולמי שלא נעשה בו שום מתיחות על מנת להרוויח בד נוסף.
מה שמייקר משמעותית את מחיר הערכה .
בנוסף לכך, מצאנו שהפתרון האידאלי הוא יתדות ספירלה, שמתאימות כמעט לכל תוואי (במידה ואין אפשרות, אפשר לקשור את החבלים לעצים, עמודים, גלגל ג'יפ, או כל דבר העולה על רוחכם. העמידות של המוצר ברוחות טובה מאוד, ולאחר בנייה נכונה של הצילייה, תוכל גם לישון מתחתיה במהלך הלילה (מומלץ להוסיף אוהל), מעבר לזה בהיבט הכספי, הגודל שאתה מקבל מאיתנו גדול בהרבה מהבד באותנטיק לעומת המחיר. כך, שאנחנו יקרים לעומת הגודל הקטן ביותר שלהם אך לא בהשוואה נכונה . תודה רבה והמשך יום מהנה :)
שגיא,
יש מצב לקבל נתונים שאפשר שלעשות איתם משהו , ולא רק סיסמאות - "איכות הבד", "משקלו", "בד גולמי"......
בבקשה:
אנחנו עובדים עם בד מסוג........ (מה סוג הבד וכמה % לייקרה)
במשקל של ג' ל מטר.
הבד ארוג מחוט XXXX דנייה (Denier)
הבד עבר עיבוד (צבע, אימפרגנציה.... UV).
הבד מספק הצללה של YY% .
לצילה אחריות של...... שנים ...
תודה
קודם כל, תודה רבה zivo,
זוהי מודעה פרסומית ולא מודעה אינפורמטיבית. את כל הפרטי הרלוונטיים ללקוחות תוכל למצוא באתר שלנו www.praia.co.il תודה.
גם באתר שלכם אין פרטים לגבי סוג בד והציפויים וההגנות שלו.
זו שאלה פשוטה, לדעתי שווה לנסות לענות.
רועי
היי ליאור,
אולי המידע לא נגיש בצורה נוחה לכן אפרט כאן בכיף.
הבד הוא בד לייקרה המשולב עם פוליאסטר כלל משקל הערכה הוא 5.5 - 6 ק"ג כמשקל הבד הוא 3.2 ק"ג. (פרטים טכנים נוספים לגבי אחוזי שילוב הבדים ישארו פרטיים)
הבד מגיע בצורתו הגולמית, יישר מהאריגה.
אני לא אפזר לכם אחוזי הגנת UPF וכולי כמו שהרבה חברות אוהבות לעשות, מהסיבה הפשוטה שלפי מכון התקנים הישראלים את תקן זה אפשר לקבל אך ורק לפרטי לבוש, כמו שאתם מבינים צילייה אינה פריט לבוש ולכן אנו לא בעלי תו התקן UPF-50 . עם זאת צפיפות הבד אכן עומדת בתקן.
לצילייה אחריות של כ-3 חודשים לכל התפרים הנמצאים בבד.
פראיה.
אי מבין שזה לא אותו היישום...
אבל לא ברור לי איך המוצר הזה (שלכם או של אוטנתיק לצורך העניין) יוצא כלכך יקר, יחסית לגזיבו למשל שיש להשיג גם ב-250ש"ח ל 3X3 והוא לכל הדעות יותר יקר לייצור מאשר חתיכת בד תפורה וכמה מוטות...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
eysham
אי מבין שזה לא אותו היישום...
אבל לא ברור לי איך המוצר הזה (שלכם או של אוטנתיק לצורך העניין) יוצא כלכך יקר, יחסית לגזיבו למשל שיש להשיג גם ב-250ש"ח ל 3X3 והוא לכל הדעות יותר יקר לייצור מאשר חתיכת בד תפורה וכמה מוטות...
אל תהיה מצחיק.
מה הקשר בין עלות ייצור המוצר לבין שווי השוק שלו?
היי ישאם,
עלות המוצר מגולמת כמובן מכלל מרכיביו של המוצר, היתרונות שלו והיחודיות שלו לעומת מוצרים אחרים.
אני לא אשווא את המוצר שלנו לגזיבו, אומנם שנינו מספקים צל אך רק אחד מאיתנו מספק גם נוחות, קלות דינמיות ואיכות.
מוטות הפראיה עשויות אלומיניום ולא ברזל כמו ברוב הגזיבוים, מה שמונע חלודה. תיק הנשיאה מספק נוחות נשיאת המוצר ולאיחסונו ברכב, במחסן וכולי. הבד בו אנו משתמשים נותן הרגשה הרבה יותר נעימה וקלילה מאשר החום שנוצר תחת גזיבו שהבד שלו לא נושם ויוצר חממה.
שגיא,
לפעמים, בחיים, צריך לדעת להגיד סליחה טעיתי, או פשוט לסגת לאחור בשקט.
ההתנהלות שלך, פשוט מדהימה.....פיל בחנות חרסינה....
עברת על חוקי האתר ובשיא הגסות פשוט הכנסת פרסום מסחרי, מבלי לשלם.
מה חשבת לך, שכל אנשי המכירות בארץ פשוט טמבלים שהם משלמים על פרסום, והנה אתה מצאת דרך לפרסם בחינם???
פניתי אלייך יפה, וביקשתי מידע מאוד בסיסי על המוצר שלך. זכותך לא לענות, זכותך לענות ולהסביר למה אתה לא רוצה לספק את המיידע.... אבל במקום זה בחרת לשלוח אותי לאתר שלכם, שממש לא עונה על השאלות.
האמת בשלב הזה, אני כבר איבדתי בך ובמוצר שאתה מייצג עניין.
אבל רועי, בחר להסב את תשומת לבך "לטעות הקטנה", ושהמידע לא קיים.
ועכשיו את המוסיף חטא על פשע, ועונה לו תשובה הזויה....
או שאתה פשוט שרלטן, או שאתה פשוט לא מכיר את התחום שאתה עובד בו.... אבל בכל מקרה התשובה שלך כל כך חובבנית, שאני אפילו לא רוצה לחשוב , האם אתה חושב שאנחנו טיפשים, או שמישהו אחר לא כל כך חכם...
ובמחשבה שניה, זה בעצם אותו דבר.
דבר אחד בטוח, בעידן של האינטרנט, עדיף שלא תענה, פשוט מפני, כל שורה נוספת פה....כל אחד נוסף שיראה את ההתכתבות הזו..... רק יעלה את ההתכתבות הזו בחיפושים של גוגל.
ואני לא חושב שזה יתרום למוצרים שלכם.
בהצלחה.....
באתרים אחרים.
א. לא מכיר את שגיא או את פראיה או את אוטנטיק.
ב. לא מבין את ההתנפלות הזו על כל מי שמנסה לפרסם משהו.
שגיא לא ניסה להתחמק או להסוות את כוונותיו, ברגע שעלו שאלות הוא ענב עליהן בצורה כנה וישירה.
על מה הטענות? על זה שהוא לא מפרסם באינטרנט פירוט מלא של חומרי הגלם וסט הוראות איך להעתיק את המוצר שלו? (במיוחד באתר שלרוב הגולשים יש יכולות בנייה מעל הממוצע)
עירא
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עירא
א. לא מכיר את שגיא או את פראיה או את אוטנטיק.
ב. לא מבין את ההתנפלות הזו על כל מי שמנסה לפרסם משהו.
שגיא לא ניסה להתחמק או להסוות את כוונותיו, ברגע שעלו שאלות הוא ענב עליהן בצורה כנה וישירה.
על מה הטענות? על זה שהוא לא מפרסם באינטרנט פירוט מלא של חומרי הגלם וסט הוראות איך להעתיק את המוצר שלו? (במיוחד באתר שלרוב הגולשים יש יכולות בנייה מעל הממוצע)
עירא
+1
המערכת ערה לפירסום ולא מחקה אותו ולכן חזקה עלינו שהוא מפרסם ברשות.
מהתרשמותי בנאדם נחמד שמתנהל בהגינות... מה אתם מתנפלים?
zivo שלום שוב,
בהחלט ישנו מקום להודות ולהגיד סליחה וטעיתי, אך איני מזהה שזהו המצב.
בוצעה התנהלות מול הנהלת האתר והמודעה אושרה ומטרתה לשרת את רווחת חברי הפורום.
השאלות אותם שאלת אומנם לא בסיסיות אך קיבלת תשובה והופנת לאתר למציאת הפרטים מאחר ולא רצינו ״להכביד״ על חברי הפורום בפתיחת דיון פרטי ולא עניני, כל המידע אותו פירטתי מוצג גם באתר ואיני מבין את מה שמוגדר לטענתך ״טעות קטנה״.
1.סוג הבד מצוין בכל אחד מדפי המוצר באתר
2.את משקל הבד אפשר למצוא בכל אחד מדפי המוצר באתר
3.צבע הבד מצוין בכל אחד מדפי המוצר באתר
4.אחריות המוצר מצויינת בדף המוצר ובתקנון האתר
אני וחברת פראיה עומדים מאחורי כל הודעה ופרטים שנמסרו בהודעות והתכתבות בפורום זה, בין אם בהקשר לחומרי המוצר ובהקשר תו התקן upf-50.
בנוסף אבקש מהנהלת האתר לערוך בדיקה בנושא, מאחר והודעתך תוקפנית ושקרית בחלקה.
חברת פראיה תכבד כל החלטה של מנהלי האתר לגבי שינוי/עריכה/הסרת המודעה.
פראיה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
+1
המערכת ערה לפירסום ולא מחקה אותו ולכן חזקה עלינו שהוא מפרסם ברשות.
מהתרשמותי בנאדם נחמד שמתנהל בהגינות... מה אתם מתנפלים?
על איזה הגינות אתה מדבר?
אני לא מהמערכת, ואין שום ענין כלכלי.
אין לי בעיה שהוא מנסה לפרסם, יש לי בעייה שהוא מנסה למרוח אותי..... וגם שהסבו את תשומת ליבו, הוא ממשיך למרוח או להטעות ( תחליטו בעצמכם).
העלתי את הנושא של הפרסום, כי הוא רק עוד דוגמה לפיל בחנות חרסינה.
גם עכשיו, תשימו לב הוא שולח לאתר אבל על חלק עונה בעצמו, וכמו שכבר רועי כתב, את רוב התשובות אין באתר.
עונה על חלק, אבל מוסיף סיפורים על תקן שלא שאלתי, מסביר שהתקן לא רלוונטי, אבל לסיום מוסיף שהבד עומד בתקן... אבל אם התקן לא רלוונטי, אז למה אתה מזכיר את זה? למה אתה מנסה לסובב אותי?
- ענה על השאלות - על רובן לא.
- שלח אותי "מסביב לבלוק" לחפש תשובות במקום שאין תשובות (האתר שלהם) - כן.
- לא הבין שצריך לדבר לענין והמשיך עם עוד איזה סיפור לא רלוונטי ושאף אחד לא שאל על תקן לא רלוונטי - כן.
בקיצור, במקרה הטוב הוא סתם מתחכם שחושב שאנחנו טיפשים והוא מנצל את זה שאתם לא באמת תלכו לבדוק.
במקרה הפחות טוב, זו פשוט שרלטנות.
ומי שמתייחס אלי כטיפש, אין לי בעיה לכתוב עליו את מה שאני כותב.
מישהו מכם חושב שאני טועה, תלכו בעצמכם ותביאו את התשובות מהאתר שלהם, אני מבטיח להתנצל.