רגע אחד לא הסתכלתי וגדל קן בגודל 10*10 סמ בבית העץ של הילדים, וסביבו עשרות צרעות צהובות רשעות.
איך מפנים אותו ? (בלי להתאבד בסרטון יוטיוב אופייני...😉)
it was a jeep thing
Printable View
רגע אחד לא הסתכלתי וגדל קן בגודל 10*10 סמ בבית העץ של הילדים, וסביבו עשרות צרעות צהובות רשעות.
איך מפנים אותו ? (בלי להתאבד בסרטון יוטיוב אופייני...😉)
it was a jeep thing
הייתי מתחיל ממלכודת סטייל מלכודת זבובים מבקבוק 1.5 ליטר ועם בשר בפנים. ככה העלמנו קן צרעות בזמנו בבסיס. כמה בקבוקים כאלה - תופסים את כולם ואז אפשר בקלות להסיר את הקן.
חושך. לילה.
3 שניות של פחד וכמות רצינית של תרסיס נגד מעופפים.
ולברוח מהר...
בבוקר תבוא עם מטאטא לאסוף את הגוויות.
עשיתי את זה עשרות פעמים ללא עקיצה אחת.
איתי
מניסיון שלי של כמה קינים של צרעות שהשמדתי ככה ,
(אם זה בצד החיצוני של הבית עץ)
כוס עם סולר , להעיף על הקן ולעוף משם.
מצד שני אם זה בתוך הבית עץ - מה שהציעו קודם.
פיניתי פעמיים לאחרונה בשיטת ה 3 שניות.
הן נוטות לחזור... אז שים עין.
גם אצלי תרסיס כלשהו. לא משנה איזה. הן מאוד רגישות. נופלות כמו זבובים...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
לי היה קן צקעות הדלקתי עליו עיתון למחרת בבוקר כחום..מיהרתי לפרק להם את הקן שהיה ריק ...וזהו נעלמו
אצלי עבד ליטר בנזין כשהן ישנות.
אסף.
בנזין, סולר, חולר ושמנים מסוגים שונים לא עבדו לי על צרעות חול, כך שלא ניסיתי אותם יותר, אלא רק תרסיסים המוכוונים מראש לאוכלוסיית המעופפים.
עוד עצה לא רעה
אחרי שסיימת את העבודה קח ספרי קצף אטימה ותמלא שם את החור והם לא יחזרו יותר לשם
אני חיכיתי לעשר וחצי בלילה, עלק חיכיתי - הילדים נרדמו בשעה הזו, ופשוט רססתי על הקן רבע מיכל קיי300, שתי סיגריות ועוד רבע מיכל. בבוקר הקן היה מת פרט לצרעה אחת שברחה.
לא צילמת???
לדעתי עם הבנזין הן עפות מעט מהקן עד שנגמר להן הדלק ואז נופלות
אתה תנסה לצלם. אני כל רגע יש לי את כל תרחישי האימה שרואים בסרטי אימה. כשהלכתי לעשן שמתי את המיכל ליד הקן, אני יושב לי במסגריה וחושב איזו טעות כי בסרטי אימה זה בדיוק השלב שבו הרעים תוקפים. או בבוקר כשאחת נמלטה הייתי בטוח שהיא תחזור עם כל החברה הערסים שלה....