מחפש מידע על מיצובישי האנטר...
לא מוצא כלום בחיפושים.
אשמח לדבר עם בעל רכב כזה ואם אפשר לעשות סיבוב קטן להרגיש אך זה לנהוג בטנדר.
Printable View
מחפש מידע על מיצובישי האנטר...
לא מוצא כלום בחיפושים.
אשמח לדבר עם בעל רכב כזה ואם אפשר לעשות סיבוב קטן להרגיש אך זה לנהוג בטנדר.
איזה מידע אתה מחפש? משהו ספציפי?
http://www.jeepolog.com/forums/showt...A2%D7%95%D7%AA
תעשה חיפוש בפורום יש כמה מבחני דרכים שנעשו לדגמים שונים ויש מידע בפורום מיצובישי.
חיפשתי ומצאתי הרבה ביקורות חיוביות.
אני רוצה לדעת אך הרכב אחרי כמה שנים ואך הוא כרכב משפחתי שני.
במיוחד עניין המחלות...
איך זה טנדר כרכב משפחתי אני לא יכול לענות לך כי בתקופה שהייתי עם טנדרים הייתי רווק חחח
למיצובשי היתה נפילה קטנה עם המנוע 2500 של המגנום, אבל ההאנטר הוא שונה, סה"כ רכב אמין לדעתי, אם שמרו עליו הוא מזדקן יפה, אל תישכח שרוב מי שקונה טנדר זה לעבודה וככה גם מתנהגים איתו.
כמו כל רכב אתה צריך לחפש לך אחד שמור ומטופל, האמינות תישמר אם גם אתה תטפל כמו שצריך ובזמן.
שם את הביקורות בצד לרגע, אך לדעתך הוא מתנהג בשטח ?
והאם שווה להסתכל על רכב עם מעל 200 אלף קילומטר ? בהנחה שזה רכב לחמש שנים בערך שיעשה בסביבות ה20 אלף קילומטר בשנה.
בשטח הוא עדיין יהיה ויתנהג כמו טנדר, השאלה לאיזה רמה של שטח אתה מכוון.
מה הכוונה מעל 200k?
240 או 290k?
זה רכב עבודה ומן הסתם הוא עושה יותר ק"מ מרכב רגיל, לדעתי כדאי לחפש את הכי שמור וק"מ נמוך וזה כמובן גם יתבטא במחיר הקניה, רכבים עם ק"מ גבוה וכאלה שעבדו ימכרו במחיר יותר נמוך, עדיין זה לא אומר שהם לא טובים רק צריך לבדוק מה ההיסטורית טיפולים שלהם ומה עברו.
ב 5 שנים תעשה בערך 100k , ז"א שתגיע לסביבות ה 300k+ , אין לדעתי לרכבים האלה בעיה עם הק"מ האלה, אם אתה חושב על יום המכירה... שיגיע נדע מה יגיד האחד שקובע מחירונים... או השוק...
מבחינת עבירות הכיוון הוא למעלות הרגילים.
עשוש, רמון, אברהם, ערוד וכדו...
אך הוא יתמודד איתם ?
לא צריכה להיות בעיה.
מעולה.
עכשיו רק נשאר לי לחפש מישהו עם הרכב שיתן לי סיבוב.
לא האנטר, אבל אני משתמש בטנדר דומה כרכב משפחתי יומיומי עיקרי ורכב לטיולים. מאד מוצלח מבחינתנו.
בטיולים בוודאי שאין בעיית עבירות בכל המקומות שציינת, במיוחד אם הטנדר מצוייד בנעילת דיפרנציאל אחורית (ורוב דגמי ההאנטר מצוידים בכזאת במקור).
ממה שבדקתי רק ידני ודגמי הפרו הם בעלי נעילת דיפרנציאל אחורי. הדקר שהוא בעל המנוע החזק יותר ומערכת מניעת החלקה וסחרור גלגלים נמכרה ללא נעילת דיפרנציאל אחורית.
אלה שהוסיפו במעמד הרכישה (7000₪).
אגב לא שזה משמעותי אבל מה עלויות הביטוח ומה צריכת הדלק ?
המטרה שלי שנתון 2008-9
תבדוק מחירי ביטוח לפני, בזמנו אבא שילם מעל עשיריה לשנה לנהג מבוגר יחיד למגנום חדש. אמנם מאז נבנתה גדר אבל מדובר על רכב גניב. צפה לפרמיה כפולה עד משולשת מהסוזוקי שלך.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחזיק האנטר 2007 דגם פרו בתור רכב פרטי.
נוחות:
בכביש התנהגות סבירה בהחלט מזכירה suv מתחילת שנות ה2000.
צריכת דלק 1/11 משולב עם רגל עדינה מאד בכביש ובשטח.
קח בחשבון מושבים קידמיים לא הכי נוחים ותומכים
עבירות:
במעלות שציינת אין בעיה. יש נעילה אחורית וצמיגי 245 עשוש ורמון לא היו ממש מאתגרים לרכב.
עם נהג מיומן כמעט ואין גבול ליכולת, כנראה שלא תטייל עם ברלי אבל תוכל לעשות גם עבירות קשה מדי פעם.
אמינות:
בינתיים טפו טפו טפו נוסע בין טיפול לטיפול אבל אני עם רכב שהיה פרטי כל חיו עם 150k אז אני לא ממש דוגמא.
ביטוח בערך 8000 כולל הכל
מוזמן לסיבוב וקפה/בירה מתי שתרצה
ממש תודה גל.
מאחר ואתה קצת רחוק אני אחפש מישהו שגר קרוב יותר.
לכל בעלי האנטר באזור השרון אשמח אם אוכל לעשות סיבוב קטן.
אגב גל הרכב משופר באיזה אופן ?
רק צמיגים ובקרוב מיגון חדש.
הגובה המקורי מספיק לאופי הטיולים שלי
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
מישהו יודע על מקום שאפשר לקחת האנטר לבדיקה יסודית ?
לבדוק קומפרסיה במנוע וכדומה ....
יש איזה גורו האנטר ?
כל מכון טסטים כמו טכנוטסט וכו' יתאים.
אין צורך בגורו ...
תבדוק האם אין נזילת שמן חיצונית מהטורבו - זה דבר נפוץ .
האם נזילת שמן מהטורבו היא דבר חמור ?
יש נזילת שמן והמטרה לזהות האם התקלה חמורה.
החלפת טורבו
אני שוקל אם בכלל שווה להתעסק עם רכב עם נזילת שמן.
זה רעיון הבדיקה. לבדוק אם זה סתם מחזיר שמן או שיש בעיית לחץ או טורבו שעלולה לעלות הרבה יותר.