-
הסופה נגנבה
בצער בלתי יתואר, אני נאלץ לבשר על גניבתה של הסופה היקרה שלי. נגנבה הלילה ב-3:25 מתחת לבית, בקיבוץ גרופית שבערבה, קמתי לעבודה ב-5 ועולמי חרב עלי...
כל מי שיכול לעזור, ראה, שמע, נתקל ברכב המזכיר אותה, מוזמן ליצור קשר איתי בטלפון 054-5640028
בני זונות...
http://www.jeepolog.com/forums/attac...3&d=1221564975
-
תגובה להודעה: הסופה נגנבה
משתתף בצערך, בני זונות!
אני מאמין שהיא בטח תסתובב בשטח בשבועות הקרובים, כל מי שמטייל באיזור שיפקח עיניים.
-
קובי...
אין מילים.
משתתף בצערך.:neutral:
-
הודעה הועברה גם לחברה בערבה התיכונה.
נפקח עניים עבורך.
בהצלחה!!!
-
אז מה זה שווה כל השמירה \ גדרות \ מחסומים \ שערים \ מקום מבודד באמצע המדבר
פשוט עושים צחוק מכולם :mad:
איציק
-
אוף.
אתה יודע משהו על הגניבה? (עקבות/ סימנים) באזור שלך קשה להסתובב עם הסופה שלך בלי שאף אחד יראה.
(ובנימה צינית - כנראה היא חזרה לבעליה הקודמים, שהפקידו אותה בידיך לשיפוץ... )
אסף.
-
איזה שיט !
לא מכיר אותך , אבל משתתף בצערך !!
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asafk
(ובנימה צינית - כנראה היא חזרה לבעליה הקודמים, שהפקידו אותה בידיך לשיפוץ... )
אסף.
זה מה שהכי עושה חמוץ בלב במיוחד אחרי שראינו כמה אהבה הושקעה בה על מנת שתחזור לדרך הישר היא שוב נפלה לסמים....
תנחומיי
למרות הכאב תנסה לשתף אותנו על אילו אמצעי הגנה הם התגברו כדי שנלמד לקח
-
משתתף בכאב הלב, אין להם דין עושים מה שרוצים בכל הארץ וגם בערבה.
עד מתי??????
-
ממש כואב הלב, חבל שהמישטרע (לשם שינוי זאת לא שגיאת כתיב שלי) לא עושה כלום בנושא הפשע.
הרי יותר קל ופחות מסוכן להוריד רכב על צמיגי 33, או ליתפוס רכב על מהירות
-
מבין לליבך, קובי, ובמיוחד עם כל מה שהשקעת.
בהצלחה בחיפוש.
-
בדוק באזור רמת חובב ובתחנות הדלק.
-
פשוט לא להאמין!
קטסטרופה.
כ..ס של האמאמה שלהם.
כותב ולא מאמין...
ואני אומר ,הם המתינו עד שתשפצר אותה לגמרי ואז יחזרו לדהור בה ,להבריח נשים וסמים...
עכשיו הן יסעו בסטייל,עזוב, סתם זו דרכי להתמודד!!
עכשיו הייתי מבקש זימון למילואים באיזור צאלים. ובלילות במקום לפטרל הייתי מחפש את הש...טות.
זצ"ל.
-
לפני כמה ימים עיינתי בשירשור השיפוץ שלך- באמת כואב הלב!
אישית תמיד היתה לי התחושב שבאזורים שמרוחקים מהמרכז זה אחרת, כנראה טעיתי.
משתתף בצערך!
-
משתתף בצערך!
צריך לעצור את גל הגנבות זה כבר מוגזם:mad:
-
למה מתי זה היה לא מוגזם?!?!???
מי יתן והסופה תהפוך להם למלכודת מוות, באם לא תימצא לפני.
-
כל הקטע הזה של הגניבות, זה פשוט מתסכל!!! :(
ליבי איתך.
לא ציינת את מספר הרכב, במידה ו...
-
כל הודעה מסוג זה,מחזירה אותי שנה וחצי אחורה.
אין דין אובדן רכב שטח כרכב אחר,הקשר העמוק
בינו לבין בעליו לא יובן אצל "בני תמותה".
ליבי איתך,נקווה שימצא(אני עוד מקווה).
יובל
-
אני פשוט לא מאמין :cry::cry:: אני מקווה שיהיה להם כל החיים צורך בתרופות קשות בנו זונות!!
-
ל י ר ו ת על מנת להרוג!!!
אבל למה שנעשה את זה יש להם זכויות- הזכות לחיות בכבוד, חופש הקניין (גם אם הוא שלך) והזכות להגן על עצמם במקרה שאנו מנסים להגן על רכושנו ולבסוף נשב בצוותא באותו תא כי לא הצלחנו לשכנע את השופט שהם התקיפו אותנו ומדוע לא איפשרנו להם לברוח עם השלל.
ממש משתתף בצערך ינון
-
איזה חרא של אנשים..(לא בידיוק אנשים) אפילו על סרטן כבר מצליחים להתגבר
ועליהם...כבר נראה לי שרובנו משלימים עם העובדה
שאולי יום אחד נקום והיא כבר לא תיהיה שם
אצלי היא מחנה בידיוק מתחת לראש עם כמה כלבים מסביב ועוד כמה נעילות
אבל כל בוקר שאני קם ישר פותח ת'חלון לראות אם היא עוד שם..
מקווה שאליי לא יגיע היום הזה
קובי משתתף בצערך איזה חרא של דבר זה מבאס רצח
אבל לא ענית לשאלה לפני ..
על מה הם הצליחו להתגבר שנלמד מזה?
ותיקחו בחשבון שהם (החולרות האלה) ישר מחברים חוט מהאור האחורי למשאבת דלק
אז כל הניתוקים של המשאבה כבר לא עובדים עליהם
-
מה שמעצבן גם זה שהם רואים אותנו בתור כבשים והם לא מפחדים להיכנס לנו לתוך הבתים והחצרות.
צריך לעשות לזה סוף!!
-
הופתעתי לגלות את השרשור... משתתף בצערך, מי יתן ויכרתו להם הגפיים בעודם חיים.
-
מרגיז ומתסכל.
עצוב שהמדינה בוחרת שלא להתעסק ולפתור את הבעיות עם האוכלוסיה שרובה המכריע מנצלת, מוצצת ויורקת על המדינה- ומקבלת זכויות יתר.
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בנגב עוד 20-30 שנה, אבל נראה לי שזה יהיה מערב פרוע.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MMR
אני לא רוצה לחשוב מה יהיה בנגב עוד 20-30 שנה, אבל נראה לי שזה יהיה מערב פרוע.
כבר עכשיו הנגב זה מערב פרוע, אין דין ואין דיין.
הבעיה שזה מערב פרוע בלי שריפים, במיוחד אחרי שהעיפו את אורי בר לב, היחיד שעשה שם משהו, ואחד כמו דרומי חוטף מהמערכת שאמורה להגן עליו.
גם בעשור הקודם היו גניבות של ג'יפים, והיינו רודפים אחריהם עד הגבול (הנתיב המועדף היה נחל לוץ), ומדי פעם היית נתקל במבריחים עמוסים בשקים.
היום בחלק מהכבישים יש השתוללות של ג'יפים גנובים בכוונה להרוג, אי אפשר להשאיר רכב ליותר משתי דקות בלי שמירה, ועדיף שלא להיתקל במבריחים, לך תדע איך זה יגמר.
קובי, משתתף בצערך.
-
אתם תסלחו לי על ההתהלהמות, אבל אני מתעצבן בכל פעם מחדש כשאני שומע על הגנבות האלה.
אני לא שונא בדואים, אני לא שונא ערבים, אני לא שונא אף אחד. זו לא גזענות. אני פשוט מפחד.
החיים כאן הפכו להפקר.
החוק קיים רק עבור אלה ששומרים עליו.
בתי המשפט הם קרקס, המשטרה לא עושה כלום, לא מגנה על האזרחים ורכושם. נהפוך הוא - היא הפכה כבר מזמן לאויב הגדול ביותר של שומרי החוק.
בסוף לא תהיה ברירה אלא להרוג גנבים. אין דרך אחרת איתם.
מרוב הומניות והתפלפלויות משפטיות שכחנו איפה אנחנו חיים.
פה זה לא אירופה, פה אין קולטורה. לבנט כאן. מדבר. פה לא מדברים אלא עושים.
לנוודי המדבר יש קודים וחוקים אחרים מאשר בפקולטות למשפטים ובמגדלי השן של בג"צ ובצלם.
המטונפים שמנהיגים את המדינה הזו, חיים על חשבוננו לבטח מאחורי מאבטחים, גרים בטירות מבוצרות ונוסעים ברכבי שרד ממוגנים, ולא תופסים שהם הביאו אותנו אל פי תהום.
בארץ הזו יש אולי מקום לשני עמים, אבל בטח לא לשתי ציביליזציות.
זה אנחנו מולם. הם נגדנו ואנחנו נגדם: טוב מול רע, תאווה לחיים מול תאוות המוות, תרבות מול בערות. שלום מול מלחמה. מתינות מול אלימות. שלטון חוק מול גניבות, שוד, הרס ורצח - זו המנטליות הרעילה שהם יונקים מהאמהות שלהם, מסביבתם. זו הציביליזציה שלהם.
אם אנחנו לא יכולים לכפות עליהם תרבות אנושית ושמירת חוק, אז נותרה רק הדרך השנייה. הדבר היחדי שהם מכבדים זה כוח. וכוח ברוטלי הם מכבדים עוד יותר.
כנראה שרק אם יופעל נגדם כוח ברוטלי, מאוד-מאוד לא מידתי, הם יתחילו לכבד אותנו.
וכן - למי שלא הבין - אני בעד עונש מוות לגנבים. ערבים, יהודים, אסקימוסים, לא אכפת לי. גנב = כדור.
אני בעד שיירו במבריחים ויהרגו אותם. אני בעד שיירו בפורצים.
אני רוצה שבדואי שמסתובב בתוך קיבוץ ללא היתר מיוחד שכדי לקבל אותו יצטרך לעבור את אלף מדורי הבירוקרטיה, יידע שפשוט מאוד - דמו בראשו.
בטח יגידו מה אני מתלהם, מתיר את דמם של חפים מפשע. הרי זה "רק" ג'יפ.
נכון. הפעם זה רק הג'יפ של קובי.
ולפני זה זה היה "רק" הג'יפ של אופיר, ו"רק" הג'יפ של ארז כהן, ו"רק" שני ג'יפים של טל רותם, ו"רק" ג'יפ אחד של מאיר, ו"רק" ג'יפ אחד של יובל, ו"רק" ג'יפ אחד של נוריאל, ו"רק" ניסו לקחת את הג'יפ שלי, ורק ורק ורק. יותר מ-30,000 מכוניות בשנה. וחוץ מזה, הם "רק" גונבים, מה יש? גם הם צריכים לחיות? לא ככה?...
אז גונבים, ומבריחים סמים, אמל"ח, זונות, ואסור לעשות להם כלום! במקום שיירו בהם בשטח ישר לראש, בלי לשאול שאלות, בלי מעצר ובלי משפטים. אבל לא. משחקים איתם תופסת, ואם איכשהו מצליחים לשים יד על מישהו מהם, הוא עוד עלול לקבל מהמדינה הגנה משפטית ועם שופטים רחמנים כמו שלנו - גם לצאת זכאי וגם לקבל פיצויים מהמדינה, מהצבא ומהאזרח שממנו גנבו את הג'יפ.
חברים, היום זה רק הג'יפ. מחר הם לא יתביישו להיכנס לכם לתוך הבית, לאנוס את האשה שלכם ולחטוף את הילדים שלכם תמורת כופר, כמו בקולומביה. חושבים שאני מגזים? הלוואי.
וזה רק עניין של זמן שזה יקרה. במדינה קוקסינלית שבה קוקסינל הוא גיבור-תרבות ודמות להערצה, שמצמידה יועץ משפטי לכל חייל, עם מערכת משפט שפשטה רגל, שעסוקה כל היום בהתפלפלויות חסרות תוחלת במקום לזמבר את הפושעים.
משטרה? אל תצחיקו אותה עם גניבות. אל תפריעו לה להעלות מסוק לאוויר כדי לחפש טרקטורוניסטים שעושים ווילי, או ג'יפים עם גלגלים בולטים והגבהות. זה הרבה יותר בוער וחשוב.
יצא למישהו לצפות בסרט על הכלות הבדואיות לפני שבוע?
סרט חזק. קשה. מייאש. הוא מתמקד במנהג המקובל אצלם לקחת אשה שנייה/שלישית. אשה בחברה השבטית הזו היא תת אדם, מכונה להולדת ילדים, לבישול, לכביסה, כלי עבודה. חפץ לשימושו של הגבר, כשמתחשק לו אשה שנייה הוא פשוט לוקח ומתחתן. ממש כמו שאם יתחשק לו ג'יפ - אז הוא ייכנס לקיבוץ וייקח.
אבל הקטע הכי חזק בסרט לא מתעסק בנשים ובגניבות, אלא מראה ילדים שמשחקים כדורגל כשבתפקיד הכדור - פגר של חולדה (...) שניגשים לסייע לאחד המבוגרים לשחוט כבש לחג וצוחקים ש"ככה גם נשחוט את כל היהודים". גיחי גיחי. ואנחנו האידיוטים מסרבים להבין שלמרות שאולי נדמה שהכל בצחוק, הם מה זה רציניים.
הגיע הזמן לקום ולעשות כאן סדר אחת ולתמיד. עונש מוות לפושעים פליליים - למען שומרי החוק וחייהם.
-
וואוו דרור, זו לא תגובה- זה נאום!
ואני מסכים עם כל מילה.
-
מי שמכיר את דרור, יודע שזה לא נאום אלא דרור ביום רגיל :razz: