במדינה שיש בה יותר טלפונים סליולריים מבני אדם,
מעניין לדעת מה האחוזים של הטלפונים החכמים,
אז תשפכו, יש (איזה?) או אין (למה?)
עלות הגלישה- זה לא תרוץ ועזבו את זה כרגע, ולמי שלא יודע, אפשר להשתמש (תאורטית) בטלפון חכם בלי תוכנית גלישה.
Printable View
במדינה שיש בה יותר טלפונים סליולריים מבני אדם,
מעניין לדעת מה האחוזים של הטלפונים החכמים,
אז תשפכו, יש (איזה?) או אין (למה?)
עלות הגלישה- זה לא תרוץ ועזבו את זה כרגע, ולמי שלא יודע, אפשר להשתמש (תאורטית) בטלפון חכם בלי תוכנית גלישה.
לי אין למרות שלא הייתי מתנגד למכשיר מבוסס אנדרואיד.
עקרונית אני מעדיף להתרחק עד כמה שניתן מחברות הסלולר ובנוסף לא מרגיש שזה נכון וכלכלי להסתובב עם מכשיר יקר כל כך לקנייה ותיקונים.
אני מסתפק במכשיר שאני מקבל ממקום העבודה(נכון לעכשיו נוקיה נוויגיטור ).
לאחר שאיבדתי ברוב טיפשותי את הטושיבה-פינקתי את עצמי בHTC-MAGIC
משמש כמשרד נייד מהיר -דהיינו פגישות תזכורות וכו'
נווט חמוד ברכב
כעיקרון אני לא גולש באופן סלולארי כך שאני עם סים מהדור הישן
פרט נוסף-הטלפון מבוסס אנדרואיד
עזרתי?
יוסי
בא נעזוב את העלות בצד, ניצא מנקודת הנחה שמחיר המכשיר הוא 400 עד600שקל
או אפילו כפול מזה.....איך זה משפיע על החלטת הרכישה?
ידידי
אין ספק שטלפון בעלות של 400-600 ש"ח הינו קורץ מאוד
במיוחד באם יש לו gps מובנה או אפשרות לחיבור שן כחולה(אני אוהב את התרגום הזה)
לקהל הג'יפאים נראה לי שמחיר כמו שציינת עם התוספות שאני הוספתי יכול להיות פתרון חרוםמצויין
אני לא זז בלי שני מכשירים במיוחד בטיולים.
עיניין של לפעמים חיים ומוות ואינני צוחק-חלילה תאונה בשטח-תקלה רצינית ובדיוק הטלפון שבק-
טלפון חרום תמיד יעיל
יוסי
סמסונג גלקסי-S קפטיבייט (של AT&T, לא נקנה בארץ)
+1 על ה CAPTIVATE ... הלוואי 600 ש"ח...
ומרוצה עד הגג.
לפניו היו לי HTC G1, HTC DIAMOND, IMATE KJAM, IMATE JAM
גם המכשיר הבא יהיה אנדרואיד.
http://reviews.in.88db.com/images/st...-vs-iphone.jpg
איל
סמסונג גלקסי-S, נקנה בהונג-קונג והחליף מכשיר שקיבלתי מהמעסיק (הקו והגלישה עליו).
לא מבין איך ארגנתי את עצמי קודם.
הכי חשוב - מתי יש אפליקציית ג'יפולוג לאנדרואיד ?:D
אייפון 4
לי יש אייפון 4 גם כן...
חבילת גלישה 2GB...
אייפון 3GS
חבילת גלישה 10G
Nexus One
מיום ההשקה שלו ב CES 2010
אייפון 4
30 מגה (לא גולש -רק בוויפיי)
HTC Touch Pro 2
עם ווינדוס 6.5
חבילה של 1 ג'יגה
אז מה היה לנו עד עכשיו:
1.הרוב הלא מוחלט עם אנדרויד
1.5 מלאי האייפונים בארץ אזל.
2.לא מבינים איך חיו בלי זה
3. עם כול הכבוד לבלקברי, והוא שימושי למטרות מסויימות אבל .....השימוש שלו מוגבל.
אני מעוניין לשמוע מאלה שאין להם (כן, זה כולל אותך, אדון ברלי)
ומה הסיבות. ועוד פעם, נשאיר את עלות הגלישה בצד.
1. אין לי.
2. למה זה טוב?
3. זה יודע איך לא להשרט כדי שניתן יהיה לראות את המסך? (ולכן אני עדיין עם פליפ).
3.5 איזה קפה זה יודע להכין?
:)
3. כן
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3jDRX1HPzKU&hl=en_US&feature=player_embe dded&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3jDRX1HPzKU&hl=en_US&feature=player_embe dded&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
3.5 אוטוטו, וגם עוד כמה דברים...
<object width="640" height="390"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/1-v8c7J1xCw&hl=en_US&feature=player_embedd ed&version=3"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/1-v8c7J1xCw&hl=en_US&feature=player_embedd ed&version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="390"></embed></object>
סמסונג אומניה בן שנתיים. עושה כל מה שאני צריך ממנו (משרד נייד + ניווט),
אבל איטיייייי.....
חבילת גלישה של 30MB מספיקה לי בול לסנכרון מול השרת + ניווט וקצת גוגל.
שוקל להחליף לאייפון.
אני חושב שסמארטפון זו פשוט מחלה של גברים....
כמו ג'יפים אבל זול יותר (אם אתה לא משדרג פעם ב-3 חודשים....)
לכן אני גם חושב שאייפון זה לא ממש סמארטפון - אין עם מה להתעסק, זה עובד וזהו...
ובגלל זה אני עם ווינדוס 6.5 ולנדרובר דיפנדר. אם אני לא מתעסק עם אחד אז אני מתעסק עם השני...
שמיל הוא דוגמה נהדרת
"מי צריך את זה"
התשובה בנויה בגוף השאלה
כול עוד לא תנסה לא תבין, אחרי שתנסה לא תבין איך חיית בלי זה, כמו שאחרים כבר כתבו.....
זה הכול בגישה, אתה רואה את זה כטלפון עם צעצועים WRONG ANSWER!
זה לא טלפון, זה מכשיר שלגמרה במקרה אפשר לנהל ממנו שיחות טלפון
מה הוא יודע לעשות חוץ מזה?
כול מה שאתה רוצה שהוא יעשה (תלוי כמובן בעומק הכיס והרצון ללמוד)
אז למה באמת זה טוב?
אני אתחיל את הרשימה, אתם מוזמנים להוסיף:
1. מחשב נייד
2.מצלמה
3 מצלמת וידאו
4 נגן מוזיקה
5 נגן וידאו
6 פנס
7. GPS
8.מילון
9.אנציקלופדיה
10. סורק באר קוד
11.כלי תקשורת
12.יומן
13.פלס
14.ספריה לספרים מסמכים מוזיקה סרטים יו ניים יט
15. מחשבון מדעי
16. משחק וידאו
התעייפתי.......תמשיכו
הטלפון של העבודה... חכם? יותר ממני. בלקברי שאומרים שהוא המילה האחרונה. המון כפתורים.
הטלפון של סוף שבוע... מוטורולה קטן, חצי מוקשח, טיפש, עובד.
אסף.
אני משתמש בטלפון של נוקיה "טיפש " , ובמחשב כף יד של מיו ( שכולל GPS ) .
הנוקיה סוס עבודה , נופל בעבודה יום יום וחי כדי לספר , ללא חיבור לאינטרנט ללא תשלום וללא התחייבות כמובן .
את המיו הראשון קניתי לפני 4 שנים , לפני שנתיים השארתי אותו ברכב -שברו את החלון ולקחו אותו במצב מצויין . השני נקנה בפחות מ1000 ש"ח ועד היום אצלי , הGPS שלו בין המדוייקים ביותר שראיתי .
טובים השניים מן האחד ! :p
לי יש V-3 כבר כמה שנים וגם את זה קיבלתי חלופי כי נגמר להם שירות החלפים למכשיר הקודם שהיה ברשותי וזה מספיק לי, תודה.
הייתי רוצה פרי2, נראה עדיף על אייפון או אנדרואיד
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ArVP6ZNkmqw?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ArVP6ZNkmqw?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>
מי שם את כל הביצים בסל אחד?
טלפון טיפש, LG משהו, צולל, שוחה, צונח צניחה חופשית, משחק לילדה בת השנה, נגן מוזיקה בזמן רכיבה עם אזנייה, מצלמה לזמן חירום. אין אינטרנט, אין GPS אין יומן.
אחרי שכוייסתי בחו"ל ובבת אחת איבדתי קשר עם העולם החיצון, את לוח הזמנים שלי, את כל כתובות המייל והטלפון הפנמתי שטכנולוגיה כזאת זה נחמד למי שיש זמן למשחקים וצעצועים. אז אולי אני לא מספיק לשלוח מייל ברגע שהתקבל, אבל כשאני עובד אני עובד עם מחשב נייד נוח. כשאני לא עובד, שייזדיינו בסבלנות עד שאפתח את המחשב. לא מעדכן סטטוס פייסבוק (גם כי לא רשום שם) לא מצייץ, לא מתקשר בסקייפ.
לא יודע איך, אבל אני מסתדר בלי פלס בנייד....
המשעשע הוא שעוד כמה שנים כולכם תסתכלו אחורה במבוכה, על איך הייתם מגוחכים.
+1.
יש לי נוקיה 3120C. גרוטאה. מצלמה איומה, איכות שמע מזעזעת. דור 3 עם אינטרנט שכמו כמעט כולם גם אני לא משתמש בו אבל כן משלם עליו... מכשיר טיפש ומגעיל, אבל עובד. תמיד. סמארטפון משוכלל יחזיק מעמד אצלי בערך שעה-שעתיים לפני שמשהו רע יקרה לו.
אני צריך טלפון בשביל לדבר. לא יותר. לפעמים בשביל שיעיר אותי בבוקר. תזכורות? פגישות? יש לי יומן ולוח שנה של פעם. מנייר.
ג'ו, את דעתי על הצעצועים המיותרים האלה אתה יודע:
לא נחוצים, לא אמינים, לא מהימנים.
אני רואה מסביבי אנשים עם סמארטפונים - מסתובבים כמו זומבים, מחפשים אפליקציות כדי לתקשר זה עם זה, מה שפעם היו עושים בשיחה פשוטה פנים אל פנים, היום אנשים שיושבים בשני משרדים סמוכים על אותו מסדרון לא קמים מהכיסא כדי להחליף ביניהם מילה אלא מצייצים או השד יודע מה... כל הזמן משחקים בדרעק זה כי שילמו עליו כל כך הרבה - אז מוכרחים לעשות עם זה משהו ולהצדיק את ההוצאה.
אני, יש לי חיים מעבר להתעסקות הבלתי פוסקת בגאדג'ט המפוקפק הזה. למעשה, אפילו שונא את זה. אולי פעם אני אתפתה. היום לא. וגם מחר לא.