תגובה: ג'יפ חדש (פרויקט CJ8)
השבר הוא למטה באצע הצינור. חשוף מדי לנזקים. אני ממש מעדיף צנרת קשיחה. מי באזור חיפה מוכר צנרת שכזו?
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
נסה במחלקת הידראוליקה אלמוג ציוד טכני ברחוב חלוצי התעשייה ואם לא אז הם יפנו אותך בטח למישהו בסביבה. יש שם כמה חנויות הידראוליקה קטנות מתמחות.
לאלמוג יש צינור פלדה כזה. אתה צריך 8 מילימטר, אם זה הצינור שהולך למשאבת הדלק.
אם אתה עומד לתקן את הבודי, כדאי לקנות פנלי רצפה מוכנים מאמזון.
חוסכים עבודה ונראים כמו המקוריים.
מעבר לרצפה, איפה עוד יש רקבונות? רצפה, בייחוד של האמבטיה האחורית, זה לא בעיה להחליף
בדקתי את זה.. עם המשלוח זה יוצא יקר מאוד. אם אני זוכר נכון. בערך 1000 דולר רק לרצפה..
לי זה עלה הרבה פחות.
אל תביא את כל הרצפה, ברור שזה יעלה הון.
תביא חלקים חלקים, אחורי ימני אחורי שמאלי וכו.
רק מה שצריך.
אבדוק שוב. הרצפה כולה עברה"שיפוץ". יריעות פיברגלס עם פוליאסטר על כל החלק הקידמי. ופח חדש על הריקבון של החלק האחורי. הדפנות עברו גם כן" טיפול " הדביקו דופן חדשה על הדופן הרקובה. ועל זה חומר וצבע.. קיר האש סביר. בקיצור נראה לי שאין מנוס מלהחליף. ואם כבר להחליף אז חשבתי על בודי אמריקאי. בודי ישראלי ארוך מצאתי בכמה מקומות. בודי סופה ארוך לא. שוקל לקנות קצר ולהאריך אותו. או לחסוך בהרפתקאות ולהישאר עם בודי ישראלי שמתאים גם לברזנט החדש של הג'יפ.
מה לקנות? כלומר צריך להחליף את כל הרצפה? מקיר האש לדלת האחורית? והבנתי שהדפנות גם גמורות? טוב במקרה הזה או שאתה נכנס לפרוייקט ייצור ובניית בודי כמעט מאפס או שאתה מביא אחר או חלקי בודי. אם רק רצפה אחורית אז זה לא מסובך להחליף. לא יהיה כמו המקור אבל ניתן להחלפה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
golyat
ואם כבר להחליף אז חשבתי על בודי אמריקאי. בודי ישראלי ארוך מצאתי בכמה מקומות. בודי סופה ארוך לא. שוקל לקנות קצר ולהאריך אותו. או לחסוך בהרפתקאות ולהישאר עם בודי ישראלי שמתאים גם לברזנט החדש של הג'יפ.
אם בכל זאת חיפשת אמריקאי ולא מצאת, ולעומת זאת מצאת ישראלי ארוך יפה, שווה לשקול לקחת אותו להגביה לו קנטים + לפתוח את מפתח הדלתות לגודל של סופה ולמעשה להפוך אותו לבודי אמריקאי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
אם בכל זאת חיפשת אמריקאי ולא מצאת, ולעומת זאת מצאת ישראלי ארוך יפה, שווה לשקול לקחת אותו להגביה לו קנטים + לפתוח את מפתח הדלתות לגודל של סופה ולמעשה להפוך אותו לבודי אמריקאי.
מעניין.. ראית משהו שעשה דבר שכזה.. האם הכוונה לקנט ישראלי גבוה. (מדרגה) או ששינו את הקנט לאמריקאי, (אלכסוני)?