בדקתי. ההבדל משמעותי. משהו בין 50 ל70 ממ בפתיחה, בערך 30 ממ בסגירה.
אסף.
Printable View
בדקתי. ההבדל משמעותי. משהו בין 50 ל70 ממ בפתיחה, בערך 30 ממ בסגירה.
אסף.
מניסיון עם רכב מתלה נפרד בעל מהלך מוגבל (סובארו פורסטר), ניתוק המוט המייצב עושה נפלאות בשטח.
ההשפעה של הניתוק תהיה קודם כל בנוחות משמעותית בשטח.
רווח נוסף הוא מהלך מתלה כולל, כלומר סה״כ ההפרש בין הכניסה בצד אחד לפתיחה בצד שני.
אם הרווח בסגירה בצד אחד הוא ״רק״ 30ממ, ובפתיחה בצד השני כ50-70ממ, אז הרווח הכולל הוא סכום שניהם יחד שמאפשר הצלבה משמעותית יותר טובה מאשר במקור.
זה כבר מספרים גדולים.
התוספת הזו משמעותה הרבה פחות נדנוד מרכב והעברות משקל פתאומיות במקומות טכניים.
הטנדר עבר בהצלחה טסט. לא בלי בעיות. נדרש כיוון פרונט, ליטוש פנס, והידוק של בורג משוחרר באחד הבולמים. בדיקת עשן גבולית אבל תקין....
כולל הבדיקה לפני, שירות העברת טסט, והתיקונים השארתי במוסך 900 שח....
עד הפעם הבאה.
אסף.
מכון תל אביבי?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
בפתח של תקווה.
אסף.
עובדה ידועה לרבים - אני לא סובל את פתח תקווה.
והנה עוד סיבה.
אחרי הטסט מילאתי סולר בפתח של תקווה. היום, 300 ומשהו קילומטרים מאוחר יותר, מהבהבת נורת מים בדלק.
מחר ננסה לתרגל ניקוז מים מהפילטר.
אסף.
ברור ברור.... אבל תמיד צריכה להיות פעם ראשונה.
אסף. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...1ba0a76115.jpg
זה פתח תקווה. שונא את פתח תקווה.
אסף.
לא בא לקבוע עובדות ולהאשים תחנות,
אבל במקרה תדלקת בסונול שבז'בוטינקי עם הסיבים?
התחנה ברח מרכוס בסגולה.
בכל מקרה... כיוון שניקוז מים הוא עניין שצריך לדעת לעשות בלילה, בחושך, כשיורד גשם ובוץ ובחיבור של 4 מפות.... תירגלתי הלילה מתחת לפנס רחוב בואכה אבן גבירול. איתרתי את הפרפר, פתחתיהו 4-5 סיבובים, פמפום פמפמתי על המשאבה בערך 10 לחיצות עד שהרחתי ריח של סולר ואז נתתי עוד איזה 5 פמפומים. סגרתי הברז, התנעתי והכל בסדר, הנורה לא מהבהבת.
אפשר לסמן וי על התרגולת הזו.
אסף.
אם אכן היו לך מים בפילטר, בד"כ מים בתחנות דלק מג׳וייפים ומלווים במשקעים ו"בוץ", עצה שלי-תחליף פילטר.
שבועיים לפני הטיפול. יוחלף אבל אני מחכה שייגמר הסולר מהמיכל הזה.
אסף.
מעולה.
ד"א אם יש בורג ריקון במיכל אפשר לרוקן ממנו כמה ליטרים אחרי שהרכב עמד כמה שעות, מים יותר כבדים מסולר אתה יודע...
הפילטר סולר לא מתנפח במגע מיים?
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94