אחרי הנישואים הוא יוכל לעבור לקבינה? או שהוא יהיה חייב לקנות 4x4 משל עצמו?
Printable View
מבקש חידוד על ההמלצה שהופיעה כאן ובשרשור השני על ערכת תולעים:
https://www.lkltd.co.il/%D7%A2%D7%A8...91%D7%99%D7%A9
על הערכה הזו כתוב במפורש שהיא מיועדת למשאיות וצמ"ה. האם היא מתאימה גם לצמיג ג'נרל AT למשל?
לא בעיה של מחיר, להיפך מבחינתי להשקיע במוצר הכי איכותי.
אבל שלא אגלה שמדובר פה על סקס בין סוס לארנבת.
התולעים בערכה למשאיות/צמ"ה הן שחורות וארוכות פי 2. לתחושתי הן מעט יותר קשיחות.
ניתן לרכוש אותן בל.כ. גם בתפזורת (תולעים בלבד). העלות די זניחה.
מכיוון שאני צרכן כבד של תולעים (ככה זה כשמובילים שיירות של סובארואים) ועושה ריפיל לערכה שלי לפחות אחת לחצי שנה, עשיתי נסיון.
קופסת קרטון סינית עם 25 תולעים שחורות ארוכות של משאיות. חתכתי אותן לחצי - והנה יש לי 50 תולעים רגילות.
תיקן יופי צמיגים קטנים יותר של ג'יפים ו-SUV.
קניתי אקדח פטריות.
היום ניסיתי להשתמש בו, בתנאים הנוחים ביותר, בסלון, עם צמיג ישן של רכב פרטי, שניקבתי בו חור באחד מחריצי האורך בסוליה.
לכאורה, תרחיש הכי נוח.
למעשה, אני לא מצליח להחדיר את האקדח, גם לאחר ששפשפתי 50 פעם את החור עם הדוקרן שמגיע עם האקדח. האקדח הגיע עם שני גדלי פטריות, ושני ראשים, בהתאמה. אני מנסה עם הקטן יותר.
השפיציק השחור הקוני מפלסטיק נכנס לחור, אבל פיית המתכת כבר לא. הפעלתי על האקדח את כל המשקל שלי, ויש משקל בלי עין הרע. זה לא נכנס.
אז זה צעצוע נחמד שיושב בתא המטען לדבר עליו בפורום, או שמישהו באמת הצליח להשתמש בו?
נראה לי שהתולעים הן פתרון פרקטי יותר. בוודאי כשמדובר על הבנות שלי, או אשתי.
https://imageshack.com/i/porV5Remj
יקירי,
אקדח פטריות לא עובד בסלון. (זה דבר ידוע).
וברצינות:
יש כנראה תרחיש אחד, אפילו די נדיר, ששימוש באקדח פטריות הוא הפתרון הטוב ביותר.
(בחור יחסית גדול שתיקון שרוכים יגמר בבריחת אוויר ובשליפה מהמקום כתוצאה מחוסר איזון בסיבוב בנסיעה מהירה מדי).
בכל השאר, שלל הפתרונות האחרים מנצחים.
זה לא אומר שלא נזרוק באוטו ערכת פטריות - שיהיה.
בהצלחה!!!
שאלה לי
האם לתולעים יש פג תוקף? (יש לי ערכה ישנה מאד)
מניסיון שיש לי באופניים, גם ישנות ודי יבשות עובדות
ובכל מקרה אפשר לקנות את הדבק בטיובה הקטנה כדי להוסיף על זה
Sent from my iPhone using Tapatalk
מעדכן שטעיתי. לאחר שבמקרה קפץ לי ביוטיוב סרטון שמסביר על השימוש, החלטתי לתת לזה עוד צ'אנס.
שייפתי והגדלתי את החור טוב טוב עם הכלי הייעודי. שימנתי בנדיבות עם השמן המצורף גם את הפטריה, גם את השפיציק השחור וקצה האקדח וגם את החור בצמיג, וואללה, זה נכנס. במאמץ לא מוגזם. עדיין לא הייתי נותן לבנות שלי לעבוד עם זה אבל עם הכח שלי זה עבד.
יש לי כמה ברגים שמצופים במין דבק שחור .. טרם נאלצתי לנסות .. אבל שמועה שזה יותר קל.
יש ברגים בגדלים שונים. ואצלי זה בא יחד עם ערכת התולעים. לא במקום.
מי שראה את השרשור על נורבגיה, מתברר ש 3 תולעים יחד בפינה של צמיג ממש ממש נמוך .. מחזיקות מעמד נהדר. נסענו ככה מעל 100 ק'מ במהירות סבירה של 80 קמ'ש ..
Sent from my CPH2493 using Tapatalk
מה שיפה בפטריה, בניגוד לתולעים ולברגים (שגם לי יש), זה נו, שזו פטריה. היא לא יכולה לעוף מהגלגל גם בתיאוריה.
החוק בישראל מגדיר שתיקון תקר צריך להתבצע על ידי פירוק הצמיג והדבקת פטריה מבפנים, אבל אם נתעלם רגע מהחוק, אני לא בטוח שיש צורך טכני בתיקון סטנדרטי לאחר ששמת פטריה כזו.
הכי טוב שיהיה את כל האופציות: פטריות לתיקון קבוע, ברגים לתיקון הכי קל פיזית, תולעים לקרעים מורכבים/גדולים.
https://www.gluetread.com/
למי שלא מכיר.. על פניו נראה כמו מוצרים נהדרים. באמת שוקל להשאיר את הספייר בבית ולצאת רק עם זה.
האם הטלאי יעבוד גם כשהחתכים צמודים לבליטות גומי המעטרות את הדופן, כמו בשני החתכים האלה?
קובץ מצורף 146758קובץ מצורף 146759