תגובה: מפגש ג'יפולוג (חורף) 2024
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Dozer
השנקל שלי, לפני שהדיון הזה נגזר לעוף טופיק.
ירדתי למפגש עם הגדולה בת 5. שמחתי לפגוש על הדרך את אומי ואמוץ. לא הכרנו, אבל כיסוי הגלגל הסגיר ושמחתי לנסוע אחריהם למפגש (הילדה מאותו רגע כל הזמן שאלה איפה הם שנגיד להם שלום).
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
היה כיף להפגש, זו אחת הסיבות לכיסוי הזה, השניה היא שק הזבל הגאוני.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
erezgur
הרחפן עלה מספר פעמים לצילומים, במיוחד בטיול ביום השני.
רגע לפני הסיום, על סף העליה לכביש 258, ליד בריכות האידוי של המפעלים, הטסתי אותו לטיסת צילום של סצינת הסיום לסרט מפגש ג'יפולוג.
לאחר כ-2 דקות הופיעה הודעה שאבד הקשר, בגלל שיבושי gps שהופיעו לפתע. הרחפן מיהר לטוס לנק "הביית" שלו (מבחינתו הוא היה בעמאן) נעלם מהעין ולא הגיב לפקודות שניסיתי לשגר אליו ונחת אי שם באזור הבריכות כאשר מבחינתו הוא בשטח אסור לטיסה בשדה התעופה בעמאן.
מנחם ואני עשינו סריקות כמעט עד חשיכה, כולל נסיונות של find my drone שכמובן היו חסרות ערך כשהוא חושב שהוא נמצא למעלה מ-100 קמ ממני, עד שנגמרה לו הסוללה.
לצערי לא דאגתי לגבות את כל מה שצולם ביומיים אלו. אז העותק היחיד נמצא בכרטיס הזיכרון שברחפן.
אז אם מישהו מוצא רחפן באזור הבריכות שבין כביש 258 לדרך למורד עזגד - אפשר יהיה לנסות להציל את הסרטים והתמונות...
לצערי אין עדיין בשורה בנושא זה.
נשלח מהנייד
דבר איתי, אני מסתובב שם לפעמים.
9 קבצים מצורפים
מזג אויר מושלם ויומיים טיול מתגלגל בהרכב משתנה. בורות חצץ, מעלה אברהם, גבי פרס, הר קומות וסיום בראש עמיעז. בלילה היה גם חניון עם מדורה אבל אני לא זוכר מהעניין הזה הרבה. משהו עם ג'יפ של נזירות ועוף בוויסקי :rolleyes:
קובץ מצורף 148273
קובץ מצורף 148275
קובץ מצורף 148274
קובץ מצורף 148267
קובץ מצורף 148272
קובץ מצורף 148271
קובץ מצורף 148269
קובץ מצורף 148270
קובץ מצורף 148268
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אומי5
דבר איתי, אני מסתובב שם לפעמים.
דבר גם איתי, אני אתן לך טיפים איך להוריד את הסיכויים לאיבוד עוד רחפנים בעתיד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איל מ
דבר גם איתי, אני אתן לך טיפים איך להוריד את הסיכויים לאיבוד עוד רחפנים בעתיד.
שתף את כולנו איל...
לביא
Sent from my SM-S921B using Tapatalk