-
חוזר: CAPS-MPG תוסף לחסכון בצריכת דלק , מכירים ?
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף (גם לך אישית בתוספת 5000$ כפיצוי על הטרחה), לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
נראה אותך עומד בהיתחייבות שלך לאחר פרסום הדוח!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
אנחנו מוכנים להחזיר לכם את הכסף (גם לך אישית בתוספת 5000$ כפיצוי על הטרחה), לשלם על פרסום חינם כאן ובכל עיתון שתרצו, רק תממנו לנו ניסוי אחד רציני. נחזיר את הכסף עליו, נתחייב לקניה של מה שתרצו, מה שתגידו (בתנאי שתוצאות הניסוי מראות שאתם צודקים ולא שקרנים) רק תפסיקו ללכת מסביב, לקבור את ההצעות האלו ותוכיחו לכולם שהמוצר אמיתי.
נראה אותך עומד בהיתחייבות שלך לאחר פרסום הדוח!
עזוב. הכל דיבורים. קשקשת ברשת.
זה מה שכיף באינטרנט. :lol:
כל מנהל פורום הוא הסגן של אלוהים
-
"רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה , לי זה עובד "
זה ממש נשמע משכנע... באמת שהייתי מוכן לנסות על הרכב שלי לא על מכסחת, אם החברה מתחייבת להחזיר כסף אם לא עובד..אבל מסתבר שאני צריך להוכיח שזה לא עובד כדי שתחזירו לי כסף ..., , אבל המשפט הזה קבר את הנושא מבחינתי....
באותה רוח אני יכול להציע לך ציפורני חילזון שאם תשים בתה ישאירו אותך צעיר ב-10 שנים..עכשיו לך תוכיח לי שזה לא עובד....
ליאור
-
למעלה מ-3 שנים שאני בג'יפולוג, ולא ראיתי עוד שרשור הזוי מזה, שרשור שצמח בקצב מפלצתי ומהיר כמו זה (לדעתי הוא אוטוטו השרשור הארוך ביותר), ומלא שטויות שחברים רציניים כאן טורחים לענות עליהם (השטויות של אנשי FFI, אם למישהו לא ברור).
קראתי בעיון את כל 9 העמודים, ואני לא מבין מה ייצא מזה, הם ימשיכו בשלהם, ימשיכו להעביר טפסים מזויפים ו/או מחופפים, ואנחנו בשלנו.
בינתיים, השרשור הזה עשוי לשרת אותם מול לקוחות אחרים, כי תמיד יוכלו להגיש "תראו את השרשו בג'יפולוג, אפילו הם, מהנדסי הרכב והכימיה, לא הצליחו להראות שאין בחומר כדי להזיק, אלא רק להעלות השערות...".
ומעניין לעניין באותו עניין - מישהו שאל אם אכפת לי שהם יבואו - לא, לא אכפת לי, יכול דווקא להיות משעשע. דבר אחד בטוח - את מנוע הויליס אני לא תורם לניסוי.
ובעניין אחר - אנשי ה-FFI, אם נורא תרצו עו"ד ורו"ח לניסוי של ברק - התנדבתי, וגם את הרו"ח אני אדאג להביא :evil: .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
"רוצה תקנה לא רוצה אל תקנה , לי זה עובד "
זה ממש נשמע משכנע... באמת שהייתי מוכן לנסות על הרכב שלי לא על מכסחת, אם החברה מתחייבת להחזיר כסף אם לא עובד..אבל מסתבר שאני צריך להוכיח שזה לא עובד כדי שתחזירו לי כסף ..., , אבל המשפט הזה קבר את הנושא מבחינתי....
באותה רוח אני יכול להציע לך ציפורני חילזון שאם תשים בתה ישאירו אותך צעיר ב-10 שנים..עכשיו לך תוכיח לי שזה לא עובד....
ליאור
אדם יקר. אל תקנה. אני לא מוסד צדקה. אני מוכר מוצרים. מזל שאתה לא מבקש ממני לתת לך מחשב לניסיון (אני מוכר גם מחשבי מקינטוש ולפעמים בעלי PC חושבים שהם חכמים גדולים בקשר למק ודורשים אחד לניסיון כדי לראות שבאמת עובד).
גם אם תשים חצי כפית סוכר במיכל הדלק שלך לא תזיק לו. והאופנוע שאני רוכב עליו חסך 15-20% אבל מי אני שתאמין לי. מזל שיש לי אבא, חברים ואנשים אחרים. אתה מכיר את אמיר ושי שוורץ ממבשרת ציון ? (ג'יפאים) (נדמה לי שכותבים בג'יפטריפ) או את אפריים לוינר ז"ל (ובניו) ? הם יספרו לך מי אני.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ronshiv
צטט:
[I]אמרתי כבר ואני יעמוד בדיבורי:
המוצר נמצא כרגע בבדיקת מכון הנפט והאנרגיה. את התוצאות אני מבטיח לפרסם כאן! או שכבר תשמעו עליהם לבד...
עד אז תהנו מהספק שלכם.
הבעיה עם הבדיקה שלהם, שהדבר היחיד שמכון הנפט מאשר הוא שהחומר הנבדק אינו משנה את תכונות הדלק ומותר לשימוש במדינת ישראל.
הבדיקה שלהם עולה כמה מאות שקלים, ולא מראה כמעט שום דבר.
מה שכן יראה רציני, זה בדיקות מקיפות של מעבדת הטכניון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
ובעניין אחר - אנשי ה-FFI, אם נורא תרצו עו"ד ורו"ח לניסוי של ברק - התנדבתי, וגם את הרו"ח אני אדאג להביא :evil: .
אחלה.
דבר עם ברק כי הוא מארגן ניסוי קצת משונה על מכסחת דשא אבל גם שם זה יעבוד אם כי המספרים יהיו מאוד צפופים עם מיכל של 3 ליטר אבל הוא יראה את השינוי בצריכה
-
מכון הנפט עושה גםבדיקות Custom. הכל תלוי במה מגדירים לו וכמה משלמים. היה מעניין לראות אלו בדיקות נדרשו על ידי המשווקים של הגלולות האלה, זה יכול לגמור את הדיון בקשר לבדיקות של המכון לנפט ואנרגיה, עוד לפני התוצאות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי shmil
ומעניין לעניין באותו עניין - מישהו שאל אם אכפת לי שהם יבואו - לא, לא אכפת לי, יכול דווקא להיות משעשע.
אדאג להביא :evil: .
האמת היא שגם אני משועשע ממה שיצא מזה. ואל תידאג. אני לפחות לא הולך לכתוב בפוסטים שלא קשורים לנושא כי נימרוד הזמין אותי לפה.
אני מכבד את הפורום הזה פרט לפוסט אחד דיי צעקני 8-)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי plonter
אדם יקר. אל תקנה. אני לא מוסד צדקה. אני מוכר מוצרים. מזל שאתה לא מבקש ממני לתת לך מחשב לניסיון (אני מוכר גם מחשבי מקינטוש ולפעמים בעלי PC חושבים שהם חכמים גדולים בקשר למק ודורשים אחד לניסיון כדי לראות שבאמת עובד).
גם אם תשים חצי כפית סוכר במיכל הדלק שלך לא תזיק לו. והאופנוע שאני רוכב עליו חסך 15-20% אבל מי אני שתאמין לי. מזל שיש לי אבא, חברים ואנשים אחרים. אתה מכיר את אמיר ושי שוורץ ממבשרת ציון ? (ג'יפאים) (נדמה לי שכותבים בג'יפטריפ) או את אפריים לוינר ז"ל (ובניו) ? הם יספרו לך מי אני.
לא ביקשתי ממך שום צדקה ושום כמוסת ניסיון, לא יודע איפה קראת את זה , הצעתי לקנות ולנסות על הרכב שלי הפרטי...אבל אתם טוענים שתחזירו כסף אם לא עובד, אז כמו שאתה מצפה שאני אאמין שעובד, אתה תאמין לי אם לא עובד??
ובוא אני אגלה לך סוד קטן, גם אם תשים חצי קילו סוכר במיכל דלק לא יקרה כלום למנוע...ואת זה אני ראיתי נעשה ואני יכול להוכיח מתי שרק תרצה, אני לא מבקש ממך להוכיח שיקרה משהו, ... בניגוד למה שאתה מציע פה....
אבל אל תנסה לשים את הסוכר בשמן... :)
אה כן..ונפתלין מעלה את הטורים במנוע..גם את זה בדקנו...
ליאור
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי lior_b.s
לא ביקשתי ממך שום צדקה ושום כמוסת ניסיון, לא יודע איפה קראת את זה , הצעתי לקנות ולנסות על הרכב שלי הפרטי...אבל אתם טוענים שתחזירו כסף אם לא עובד, אז כמו שאתה מצפה שאני אאמין שעובד, אתה תאמין לי אם לא עובד??
תשמע.
לא באתי להראות את האור (או החושך לפי כמה אנשים פה)
אם אתה לא חושב שזה יהרוס לך את המנוע ויש לך איזה 70-90 ש"ח תקבל ממני את המשלוח (דמי המשלוח) בחינם לכל מקום בארץ (לצורך הניסוי שלך)
אם תחליט לעצור את הניסוי שלך תחזיר את מה שישאר לך ותקבל את התמורה חזרה. לגבי הגלולות שתצרוך תאלץ לשלם עבורן). אבל אני משוכנע שתתרצה מהניסוי שלך.
להזכירך לא באתי לפורום כדי למכור. באתי לפורום להאיט את התלהמותו של נימרוד. אני לא חי מהמוצר הזה אלא ממשכורת חודשית מכמה אתרי אינטרנט שמוכרים מוצרים יותר נורמאליים ותמיד יש את אלו שקופצים ואומרים שאסור לקנות באינטרנט כי יגנבו לך את כ"א ולא תקבל את המוצרים ועוד ועוד.
מה שכן זה שתקבל חשבונית ואם יש לך עסק זה בטח יבלע בהוצאות שלו והלוואי שתהייה מרוצה מהניסוי ומתוצאותיו ותשתדל להימנע מליסוע בעדינות שלא יהיה חשש של פלאסיבו (כמו שטוען נימרוד)
-
ציטוט:
אחלה.
דבר עם ברק כי הוא מארגן ניסוי קצת משונה על מכסחת דשא אבל גם שם זה יעבוד אם כי המספרים יהיו מאוד צפופים עם מיכל של 3 ליטר אבל הוא יראה את השינוי בצריכה
ידידי, בימים אלו אני מסכם שנתיים וחצי של עבודה ושוקד על כתיבת המאסטר שלי.
בשנתיים וחצי האחרונות עבדתי על ניסויים עם כמויות של 0.5 מיקרוליטר וריכוזי הורמונים של 0.00001מיקרוגרם למיקרוליטר.
היה סמוך ובטוח שניסוי עם מיהול חצי, לא יהיה מה שיפיל אותי.
לגבי "דו"ח" הסיכום שלך לתצרוכת הדלק של ה-V-MAX, זה הדבר הכי רחוק מניסוי מדעי שיכול להיות.
יש דרכים לתכנן ניסוי, אני יודע שניסוי מכסחת הדשא גם הוא לא מדע מדוייק, אבל הוא יותר מוצלח ממה שאתה עשית עם האופנוע.
בהתייחס לזה:
ציטוט:
מה שאני לא זה מכונאי. ועוד לא טרחת להסביר לי את צריכת הדלק באופנוע שלי
אסף ענה לך על זה מספר פעמים וגם אני אמרתי לך את זה בטלפון:
ציטוט:
עוד משהו על ניסויים ביתיים- חיישן חמצן, לדוגמה, כשהוא מצופה בחומרים שונים (אפילו קצת) לא עובד. ואז מחשב המנוע נכנס למוד חירום. נחשו מה המחשב של המנוע עושה במוד חירום? נכון... מתחיל לעבוד על תערובת ענייה. ומה קורה כשהמנוע עובד על תערובת ענייה? נכון, ילדים, הוא צורך פחות דלק. על הדרך, הוא גם מייצר פחות כוח ומקצר את חייו, אבל את זה אתם לא מודדים...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי barak4*4
ידידי, בימים אלו אני מסכם שנתיים וחצי של עבודה ושוקד על כתיבת המאסטר שלי. בשנתיים וחצי האחרונות עבדתי על ניסויים עם כמויות של 0.5 מיקרוליטר וריכוזי הורמונים של 0.00001מיקרוגרם למיקרוליטר.
היה סמוך ובטוח שניסוי עם מיהול חצי, לא יהיה מה שיפיל אותי.
לא זילזלתי ואני שמח בעיקר על השקעת הזמן בניסוי כי הוא יותר יקר מהדלק או המוצר עצמו ואני משתף איתך פעולה וגם לו הצעתי שלא ישלם דמי משלוח אלא רק את מחיר המוצר ושיחזיר גלולות שלמות שנשארות לו
כל הניסויים הללו חשובים לי הרבה יותר מהכתבה של נימרוד. אני משוכנע שהתוצאות יגידו את מה שאני ראיתי על האופנוע ועוד אנשים (חלקם חברים טובים שלי עשרות שנים) ראו על כלי ריכבם לאחרונה
-
ועוד דבר ברק. אני יודע להרגיש את המנוע של האופנוע שאני רוכב עליו. יש לו 145 כוח סוס ובנסיעה שמדדתי במה שפירסמתי רכבתי עם עוד 100 אופנועים בטיול מועדון ותאמין לי שלא נסענו על 90 (ולא אפליל את עצמי פה סתם) אבל האופנוע נסע יופי ועלה לצפת במהירות שלא תבייש שום כלי וחגג על כביש 6 (במהירות המותרת כמובן)
-
נמרוד אמר את זה בשקט ובנימוס בכתבתו במוסף הרכב בהארץ.
לכו חפשו פראיירים בפורומים של תפוז. כאן זה פורום שמנוהל בידי מהנדסים או אנשים עם שכל או שניהם.
אתם לא נמנים על אף אחת מהקבוצות הללו.
עופו מפה כבר ותפסיקו לטחון בשכל.
ראשית בפורום של תפוז אני מכיר אישית את מנהל הפורום והוא בטוח יחסום אותם הרבה לפני כן,
חוץ מזה למדתי הרבה
פרמידה,(שיטת שיווק מאוסה)
כאן זה
שיווק רישתי
ועכשיו כבר שיווק רב שיכבתי_(עלית מדרגה של ממש)
בבקשה ,בבקשה אל תחסמו את השרשור אני לומד ממנו כל הזמן דברים חדשים
-
ציטוט:
ועוד דבר ברק. אני יודע להרגיש את המנוע של האופנוע שאני רוכב עליו. יש לו 145 כוח סוס ובנסיעה שמדדתי במה שפירסמתי רכבתי עם עוד 100 אופנועים בטיול מועדון ותאמין לי שלא נסענו על 90 (ולא אפליל את עצמי פה סתם) אבל האופנוע נסע יופי ועלה לצפת במהירות שלא תבייש שום כלי וחגג על כביש 6 (במהירות המותרת כמובן)
שמע נא, אני לא חושב שאתה שקרן או נוכל. אחרי השיחה עימך בכלל, אתה עושה רושם של איש מאוד סימפאט עם ראש על הכתפיים, אבל...
חסר לך המון ידע בנושא מכאניקה ובשל כך (אני מאמין) שאינך מבין על מה כולנו צועקים "לא יתכן".
יכול להיות שהמספרים שהשגת עם האופנוע שלך הם נכונים, אבל הם באים על חשבון משהו.
אתה בעצמך אומר "תצרוכת הדלק ירדה", משמע נשרף פחות דלק, משמע, גרמת לתערובת להיות יותר עניה.
עכשיו באופנוע עם 140 כ"ס, אתה ממש לא תרגיש בחסרונם של כמה סוסים באורווה.
מה שכן, לאורך זמן (ולא חודש חודשיים) אתה תגרום לנזק במנוע.
אני מאמין שהתמימות מוליכה אותך שולל.
-
אותי זה מצחיק
ציטוט:
ולא כותבים כתבה על ידי קריאת חומר באינטרנט
כל השיווק שלכם ניתמך על ידי חומר באינטרנט, מפוברק, מצחיק, הזוי ושיקרי ככל שיהיה.
תכל'ס כל עוד לא תבצע ניסוי מבוקר (כולל בדיקת נזקים) כמו שאסף הציע הרי שאני יכול באותה מידה כמוך לצטט את המובאות מהאינטרנט ולהוכיח לכאן ולכאן.
לסיכום, כשימות לך המנוע (והוא ימות) אני מציע לך לקנות את הגלולה שלי, היא לא תשקם לך את המנוע, היא תחזיר אותך למציאות.
עומר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
חוץ מזה למדתי הרבה
פרמידה,(שיטת שיווק מאוסה) כאן זה שיווק רישתי ועכשיו כבר שיווק רב שיכבתי_(עלית מדרגה של ממש)בבקשה ,בבקשה אל תחסמו את השרשור אני לומד ממנו כל הזמן דברים חדשים
פעם אמרו לי משהו על אנשים שעוסקים במקצוע שלך. מקווה שאתה לא כזה. כי אני משתמש באנשים כמוך להפחית סיכונים בחיים למרות כל מה שאמרו לי עלייכם.
יש המון חברות בעולם שמשווקות בשיווק רב שיכבתי או MLM בלעז ופעם שיהיה לך זמן אולי תלמד על דרך השיווק הזאת שעובדת נפלא לחברות כמו http://www.tupperware.com ורבות אחרות.
גם חברות כמו מירס ואחרות התחילו את דרכן עם "חבר מביא חבר"
הנה חומר קריאה:
http://www.amazon.com/exec/obidos/se...d-keywords=mlm
הלינק לאמאזון אז בטח לא תפחד ללחוץ עליו.
לילה טוב (בינתיים)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי Bulldog
כשימות לך המנוע (והוא ימות) אני מציע לך לקנות את הגלולה שלי, היא לא תשקם לך את המנוע, היא תחזיר אותך למציאות.
אני אמות כניראה לפני המנוע של האופנוע (זה מה שאומרים על אופנוענים לא?)
-
ציטוט:
אני אמות כניראה לפני המנוע של האופנוע (זה מה שאומרים על אופנוענים לא?)
אלוהים אדירים, איזה הרמה.
למען האמת, אני חושב שבקרוב הכלי שלך יגיב כמו קקנוע, אז חייך ניצלו.