תגובה להודעה: כנגד כל הסיכויים - פרוייקט חדש של רכב מירוצי מדבר
מה הלחץ, גל?
אם הרכב יהיה מוכן למירוץ חזק כמו הקפות בשטח קשה כזה, אנחנו נגיע.
אתה הרי לא מצפה שנבוא סתם עם רכב שעוד לא התאזן "והתישב" במקום, נכון?
לירן ענה לך על שאלה זהה שהפנית אליו, ישר ולענין - הרכב שלהם עוד לא מוכן למירוץ, ולכן לא יגיעו.
לגבי הרכב שלנו יש ספק - מה שאני יכול להבטיח, הוא שאם נהיה מוכנים, ללא ספק נגיע.
לאור מצבו העגום של הספורט המוטורי של השטח, כל רכב חשוב, בעיקר כשרכבים שונים נגרעים, כמו למשל עידן הגז שלא יופיעו בחדשים הקרובים.
מה זה מה הלחץ, אני משתוקק לכמות נכבדת של משתתפים,זה עושה את זה הרבה יותר מעניין, בכלל לא משנה מה יוצא בסוף.
אני מעדיף לסיים רביעי מתוך שמונה מתחרים, מאשר ראשון מתוך שניים !!!
ואתם בשנטי של הבניה,אתם,לירן,חנן, יאללה, למה אתם מחכים ? משעמם לבד.
גל.
אומנם זה לא קשור לנושא הכללי של השירשור אבל כן לראלי ההקפות
הבנתי שהוא ב 31 לחודש זה אבל את המיקום הסודי לא גיליתי מישהו מוכן לגלות לי שיהיה עוד איזה אחד בקהל .
8 קבצים מצורפים
כמה תמונות מהרכב החדש הקרוב מאד לסיומו, בינתיים ללא חיפוי אחורי.
מקווה שתהנו :cool:
ברוך יקירי, אין ספק שהרכב נראה שונה ממה שאני מכיר או ממה שראיתי אי פעם. כשאני מסתכל על התמונות אני מרגיש מן צורך לראות את הרכב יותר גבוהה במרכזו (על ציר האורך) . ישנה תחושה כאילו הרכב שוכב יותר מדיי על הבולמים האחוריים. מבלי לדעת מידות ומשקלות יש לי תחושה שהבולמים נושאי הקפיץ מאחורה צריכים להיות הרבה יותר מסיביים וכן שהם צריכים להיות הקדמיים מבין השלושה.
כרגיל אצל הכיילים שאתה בונה גם זה נראה מאד מיוחד.
איך יצירת הפאר הזו לא מופיעה בתערוכת סימה,המתקיימת עכשיו בארה"ב ?
ברוך, לדעתי אתה הולך לחטוף תביעה מקטרפילר, יש להם רכב זהה למה שבנית.
2 קבצים מצורפים
רבותי האם לא מסתמנת כאן בנייה מסיבית של רכבי מירוץ ?וחלוקה לשתי קבוצות עיקריות מצד אחד הקבוצה שנוסעת ברכבים שעידו בנה ומצד שני הקבוצה שברוך בנה ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
ברוך יקירי, אין ספק שהרכב נראה שונה ממה שאני מכיר או ממה שראיתי אי פעם. כשאני מסתכל על התמונות אני מרגיש מן צורך לראות את הרכב יותר גבוהה במרכזו (על ציר האורך) . ישנה תחושה כאילו הרכב שוכב יותר מדיי על הבולמים האחוריים. מבלי לדעת מידות ומשקלות יש לי תחושה שהבולמים נושאי הקפיץ מאחורה צריכים להיות הרבה יותר מסיביים וכן שהם צריכים להיות הקדמיים מבין השלושה.
כרגיל אצל הכיילים שאתה בונה גם זה נראה מאד מיוחד.
בוקר טוב חנן,
הרכב עכשיו במצבו הכי נמוך והוא - כאשר יצא למירוץ - יהיה גבוה בערך ב 10 ס"מ מהרצפה.
כמו שכתבתי בשרשור אחר, הרכב שוקל 2370 ק"ג, כולל ספייר אחד וכולל 170 ליטר דלק במיכלים, כאשר 1180 מקדימה ו 1190 מאחור.
לא רק שאין לחץ מאחור אלא שהאיר שוקס ששמתי די מיותרים והם ישמשו רק למקרה שכמות הדלק הכוללת(כ - 275 ליטר) תנמיך את התחת. בשלב זה הם סתם יושבים שם עם אפס לחץ חנקן.
לענין מיקום הבולמי קפיץ, מעבר לכך שאין עליהם לחץ, אי אפשר סתם להזיז אותם איך שרוצים - יש תכנון של מהלכים, עומסים וכו', אבל בכל מקרה אין צורך בשינוי, לפחות לא עד שנצא איתו לשטח ונבדוק אותו על אמת.
בסיס הגלגלים של הרכב הוא 275 ס"מ ולכן, ולמרות הגלגל הגדול(כ 100ס"מ), הגחון נראה קרוב, והוא אכן קרוב בגובה הנסיעה הנוכחי, שהוא בסביבת ה 30 ס"מ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גל שחם
איך יצירת הפאר הזו לא מופיעה בתערוכת סימה,המתקיימת עכשיו בארה"ב ?
ברוך, לדעתי אתה הולך לחטוף תביעה מקטרפילר, יש להם רכב זהה למה שבנית.
זה בסדר גל, לא ציפיתי ממך לתגובה אחרת.
שלום ברוך
30 ס"מ לרכב מרוץ מספיקים בהחלט אבל האם הם מספיקים ברכב באורך שכזה?
יכול להיות שאני לא רואה טוב אבל גלגל הספר מרוצ'ט לסרן?!, האם זה לא נוגד את עיקרון המשקל הבלתי מוקפץ?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
בוקר טוב חנן,
הרכב עכשיו במצבו הכי נמוך והוא - כאשר יצא למירוץ - יהיה גבוה בערך ב 10 ס"מ מהרצפה.
כמו שכתבתי בשרשור אחר, הרכב שוקל 2370 ק"ג, כולל ספייר אחד וכולל 170 ליטר דלק במיכלים, כאשר 1180 מקדימה ו 1190 מאחור.
לא רק שאין לחץ מאחור אלא שהאיר שוקס ששמתי די מיותרים והם ישמשו רק למקרה שכמות הדלק הכוללת(כ - 275 ליטר) תנמיך את התחת. בשלב זה הם סתם יושבים שם עם אפס לחץ חנקן.
לענין מיקום הבולמי קפיץ, מעבר לכך שאין עליהם לחץ, אי אפשר סתם להזיז אותם איך שרוצים - יש תכנון של מהלכים, עומסים וכו', אבל בכל מקרה אין צורך בשינוי, לפחות לא עד שנצא איתו לשטח ונבדוק אותו על אמת.
בסיס הגלגלים של הרכב הוא 275 ס"מ ולכן, ולמרות הגלגל הגדול(כ 100ס"מ), הגחון נראה קרוב, והוא אכן קרוב בגובה הנסיעה הנוכחי, שהוא בסביבת ה 30 ס"מ.
כשאתה אומר בסיס גלגלים הוא 275 ס"מ הכונה למרחק בין הסרנים? כי זה נראה יותר כמו 375 ס"מ.
אתה צודק, 375 ס"מ.
והספייר לא יושב על הסרן.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תום
שלום ברוך
30 ס"מ לרכב מרוץ מספיקים בהחלט אבל האם הם מספיקים ברכב באורך שכזה?
יכול להיות שאני לא רואה טוב אבל גלגל הספר מרוצ'ט לסרן?!, האם זה לא נוגד את עיקרון המשקל הבלתי מוקפץ?
כתבתי למעלה שזה המצב הכי נמוך שלו ושבמירוץ הוא יוגבה בערך ב 10 ס"מ.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jeep.il
רבותי האם לא מסתמנת כאן בנייה מסיבית של רכבי מירוץ ?וחלוקה לשתי קבוצות עיקריות מצד אחד הקבוצה שנוסעת ברכבים שעידו בנה ומצד שני הקבוצה שברוך בנה ?
לדעתי ממש לא. לא קבוצה של עידו ולא קבוצה של ברוך.
אצל ברוך זו לא קבוצה,מידי פעם יוצא רכב ,עושה כמה סיבובים,חוזר לסדנא,מפורק ונבנה בקונספט אחר.אבל בטח לא קבוצת מרוצים.
חוץ מזה,מה עם פרוייקטים 4X4,איציק מיני, שם גם ישנם שני רכבים יוצאי הסדנא,הנווארה של שלומי ארז והטרופיטרק של זהבי.
ליוגב,אומנם עם רכב אחד,אבל יש גם את רכב האימונים של הילל,הבאגי שהופיע איתה להקפות.
כך שממש לא שתי קבוצות בודדות.
למה אתה מתכוון קבוצה שנוסעת ברכבים שברוך בנה ? איזה רכבים נוסעים בקבוצה הזו ?
למיטב ידיעתי ,כרגע, אף אחד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
אתה צודק, 375 ס"מ.
והספייר לא יושב על הסרן.
ברוך,יכול להיות שישנה טעות גם במשקל הכולל ?
כמה שוקל גלגל אחד ?
אומר לך את האמת גל - אם לא היית כעסן ונקמן שמחפש ל"החזיר לי" על מה שכתבתי בשרשור האחר ע"י נסיונות פאתטיים של העלבה, עקיצות והתחכמויות, הייתי עונה לך, אבל מכיוון שאתה כן כזה, תרשה לי להתעלם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
אומר לך את האמת גל - אם לא היית כעסן ונקמן שמחפש ל"החזיר לי" על מה שכתבתי בשרשור האחר ע"י נסיונות פאתטיים של העלבה, עקיצות והתחכמויות, הייתי עונה לך, אבל מכיוון שאתה כן כזה, תרשה לי להתעלם.
ברוך, שום דבר אישי, אני חושב ומותר לי לחשוב שהרכב שבנית, דומה לסקרייפר של קטרפילר.
זו בחירתך להעלב, אבל זה לא שום דבר אישי נגדך,זו רק שאלה של טעם.יש שיגידו שזה מדהים,לדעתי זה מכוער, בלשון המעטה.
לגבי המשקל של הדבר הזה,מאד מעניין אותי כמה שוקל גלגל ? איך בכלל מרימים אותו למקומו ,בזמן פאנצ'ר, נראה לי כבד מאד.
רק שאלתי כמה שוקל ?
אני לא מחזיר לך על שום דבר שאמרת,לא זכור לי בכלל שאמרת משהו שעיצבן אותי.
בכל השרשורים יש לנו חילוקי דעות וטוב שכך.אנחנו חושבים שונה,אני משתמש בתצורת 4X4 ואתה ב 2X4. אתה בונה ואני נוהג, אתה עו"ד ואני נאשם...
ברוך ,שום דבר אישי, פתחת שירשור,אתה חשוף גם לתגובות לא אוהדות, לא כולם מעריצים את בנייתך.
בקיצור,כמה באמת שוקל הרכב הזה ? :-D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גל שחם
ברוך ,שום דבר אישי, פתחת שירשור,אתה חשוף גם לתגובות לא אוהדות, לא כולם מעריצים את בנייתך.
בקיצור,כמה באמת שוקל הרכב הזה ? :-D
1. אתה אדיוט (שאל את נכפולגר למה הכוונה, הוא כבר יסביר לך).
2. אתה אומר שאני שקרן? קצת הגזמת כאן, לא??
3. אתה אדיוט- כנ"ל.
4. הרכב שוקל מה שכתבתי למעלה - 2,370 ק"ג עם ספייר אחד ועם 170 ליטר דלק - מצטער אם המפלצת הזאת שוקלת בערך כמו בובת ה"נחום תקום" שלך....:cool:
5. אתה אדיוט, ואני מניח שגם אתה כבר לא זקוק להסבר בענין זה.....
6. גלגל אחד שוקל 55 ק"ג.
7. אין ספק שהרכב מיוחד במינו על גבול היפיפה, אבל צריך להיות אדיוט בשביל לא לראות את זה:twisted:
***אנשים יקרים, אנא אל תשכחו איפה אתם נמצאים, צורת הכתיבה וטון הדיון קצת, בלשון המעטה, מתחיל להיות לא נעים ולא ראוי לדיון מקצועי.
(המערכת)