13 קבצים מצורפים
תגובה להודעה: לקראת סיום הפרויקט
אהלן יש התקדמות
והנה התוצאות כמובן שעם המצלמה שלי זה קקי של ציפורים אבל רואים משהו
חן אתה מוזמן לעוד סט צילומים אבל הפעם אין לי זמן להרבה דיבורים אז פשוט צלצל ותגיע
יש לי כבר המון עבודה אז אם תבוא אתן לך ללכלך גם את הידיים חחחחחחחחח
הרשימה עוד ארוכה:
יש לי לקבע מיכל דלק לבנות תושבת למצבר ומתקן לגלגל ספייר
נשאר גם לחבר רשתות מקדימה בין הגלגלים למנוע לבנות ארגז כלים חדש
להאריך את הדרייב שאפט האחורי ולאזן את הקדמי
להביא מיובל את החיישן המכאני האורגינל עם הכבל של הספידומטר כדי שלא יהיו שוב פאשלות של טרה טריפ
ועוד המון משימות גדולות אבל אלו העיקריות
תהנו מהתמונות
רק שתדעו יש לי משקפי מגן ואני לא רואה בהם כלום ניסיתי להחליף ואפילו יש לי של ראיה וזה לא משהו
והסיבה שאני עובד בלילה ולא ביום אני מסתנוור מכל דבר אז עדיף לי בלי
המגן של הדיסק יש לי כאלה המונים אני לא יודע לעבוד איתם ולא אוהב אותם
המגנים היחידים שלי זה כפפות לידיים שלפעמים אני לא שם אותם וזה קורה דווקה שמצלמים חחחחחח
לגבי המלחציים הם נשברו ואלו ה 3 שקניתי וכרגע אין כסף
בקיצור אני מודע לסכנות ונזהר פי 7 בגלל שאני ללא מיגון
אז ליאור תודה רבה על הדאגה אך בינתיים אני מסתדר ככה למרות הכל
רפי תודה רבה רבה לך על הדאגה אני מבין שאתה עסוק מאוד והייתי שמח אם יכולת לתרום מניסיונך
ואל תדאג ליד אני אדאג לה חחחחח
תמונות בבקשה:
7 קבצים מצורפים
וקיבלתי כמה תמונות מהתחרות להנהתכם
אוווו...
אני שמח ומקווה שהבנת שאני לא נגדך חלילה, רק העניין עם המשקפיים הזכיר לי את השבב שהוציאו לי מהעין כי מיהרתי לחתוך משהו ולא היה לי כח לחזור לקחת משקפיים..(מרפי המנייק!) מחט בעיין ו-3 ימים עם רטייה , ובשבילך זה אומר שאתה לא מסיים בזמן.
לגבי סינוור , יש ל-3M משקפיים כהות לעבודות חוץ, אם תרצה יש מצב שאני מארגן לך כאלו מהעבודה, המשלוח עלי...
ועכשיו לפירגון, קודם כל , כל הכבוד על ההתמדה והכוחות לעבוד כ"כ הרבה למען המטרה, אני מכיר הרבה שהיו מתייאשים אל מול כ"כ הרבה שינויים בזמן כ"כ קצר..
שאלה לגבי הקפיצים, מה האורך הכללי שלהם? נראים כמו קפיצים של סמוראי.ג'ימני..
אני שואל כי אולי קפיצים אחוריים של ניבה יותר ארוכים (הם ארוכים מקפיצים של הרבה רכבים גדולים) ואם תצטרך, יש לי זוג שאני יכול לתרום לך..
בהצלחה
ליאור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_b.s
אוווו...
אני שמח ומקווה שהבנת שאני לא נגדך חלילה, רק העניין עם המשקפיים הזכיר לי את השבב שהוציאו לי מהעין כי מיהרתי לחתוך משהו ולא היה לי כח לחזור לקחת משקפיים..(מרפי המנייק!) מחט בעיין ו-3 ימים עם רטייה , ובשבילך זה אומר שאתה לא מסיים בזמן.
לגבי סינוור , יש ל-3M משקפיים כהות לעבודות חוץ, אם תרצה יש מצב שאני מארגן לך כאלו מהעבודה, המשלוח עלי...
בהצלחה
ליאור
אני עוקב כבר הרבה זמן אחרי השרשור הזה ולא יכול להוריד את החיוך מהפנים בכל פעם שאני רואה את קצב ההתקדמות שלך (נשבר x. טוב, יש x חדש ותודה ל...)
ובכל פעם שאני רואה וכל כך מזדהה עם החתימה שלך...
אבל הפעם אני מרגיש שאני חייב להצטרף למטיפים - בתור אדם שעבד בצורה לא מספיק זהירה אבל עם משקפי מגן, וחווה את התענוג הכתוב למעלה, רק קח בחשבון שאצלי היו צריכים סבב שני עם מחט בשביל להוציא את החלודה...
ואם זה לא מספיק - החברה שלי נהגה הבייתה מבית החולים, ברכב שלי. עם הילוכים.
מפחיד.
קיצר, אני מפרגן לך בטונות על המוטיבציה ועל זה שאתה פשוט לא רואה בעיניים בבנייה,
רק שיהיה חבל אם לא תראה בעיניים באמת...
ודרך אגב, אין הרבה הנחיות בטיחות שאני לא חוויתי על בשרי למה כתבו אותן... :confused:
אני נאלץ קצת לקלקל את האוירה....
לכל הממליצים לאמצעי בטיחות וכו' :
הבחור ילד גדול, אם הוא רוצה לאבד עין, להוריד אצבע או לקבל איזה כוויה, זה בעיה שלו.* אותי (ואני חושב שיש עוד כמה...) קצת מרגיז להיכנס לשרשור כדי להתעדכן ולראות 3 או 4 הודעות של הטפות בטיחות.
* גם אני למדתי על עיני, מחט שמחטטת כדי להוציא שבב, לא פעם ולא פעמיים (הייתי שנייה מהרדמה כללית כדי להוציא שבב שהחליט לטייל לעומק) - לא נעים אבל הרבה יותר מלמד ממישהו שהיה אומר לי לשים מקפיים - יש אנשים שלומדים בדרך הקשה והכואבת.....
קובי, אם אתה צריך עזרה ברמת התיכנון (לצערי אין לי שנייה להשקיע פיזית) אשמח לעזור כמה שאוכל....
איתי.
תודה לכולם מחמם את הלב ומוסיף מוטיבציה
לזה חיכיתי בייחוד מחברי זוקונים
ליאור אתה מתחיל לדבר לעיניינים
אם יש לך זוג קפיצים יותר ארוכים אשמח מאוד לקבלם אך איך עושים זאת וכמה שיותר מהר יש לי להניח בולמים על הצעצוע החדש
ועידכונים הסרן האחורי קיבל את החיזוקים שלו ונשאר רק לקחת מידות ומיקומים לבולמים ולאחר מיכן מיכל דלק וכו.....
דום3 או שגיא למי שמכיר
הגיע היום לעזור בעבודה
מה יש לי לומר?
בחור שקט וניפלא. בא לעבוד ולא לשחק
חסך לי המון שעות של עשיה ותכנון במרוץ הזמן
שגיא אני מבטיח לעמוד לעזרתך בכל אשר תצטרך והנה מצאת לך חבר חדש
אלפי תודות ואשמח אם תבוא שוב
וגם אתם!!! אשמח אם תבואו
כל בורג חוסך לי זמן עבודה ושעות של תכנונים
בעזרתכם אצליח לעמוד בזמן ולהתייצב לתחרות
אל תהססו לא צריך ידע בעבודה את הכל לומדים במקום
תודה רבה מחכה לצלצול 0526888404
3 קבצים מצורפים
אהלן
אמרתי שיש לי זוג קפיצים ארוכים (אחוריים של ניבה) אבל לא יודע אם יותר ארוכים משלך, תגיד לי מה המידות אצלך ואם יותר ארוך ומתאים לך צריך לראות איך הם מגיעים אלייך, אני גר במגדל העמק , אתה ברמלה אם אני לא טועה?..
אם יש מישהו שהעבודה שלו היא נסיעות והוא באיזור השבוע ויכול לאסוף, שיבוא בכל שעה, אני עובד דקה מהבית ואין בעייה ..
אה כן, גם בית פילטר אויר צורת חבית כזה לא יודע מאיפה הגיע אלי, אולי יהיה לך יוטר טוב מהצינור PVC הזה (זה הפילטר לא?)
ליאור
כל הכבוד ליאור אני מבסוט עליך
ככה ציפיתי שיראה השרשור שלי
אני מקווה שמישהו מהאתר יראה את התגובה על החלקים ויהיה מוכן להעביר אותם
אתם מסבים לי אושר והמון כוח להמשיך למרות שהגוף שלי כבר מותש וקשה לי אבל נשאר לי עוד שבוע
רק שבוע אז המוח נותן עוד קצת
מקווה לסיים את הבניה ליפני התחרות
7 קבצים מצורפים
יום שישי יש אור אז הספקתי לצלם ליפני כניסת השבת חחח
בבקשה
מוצאי שבת אמדוד את מהלכי המתלה וארכיב בולמים וכמובן אדאג לשרשראות שיגבילו את מהלך המתלה משום שהוא רצחני מאוד ועלול לקרוע משהוא או לשבור מיסב אם העבור את הגבול ושנית כדי להתאים את המהלך לסוף הבולמים
יש לי בולמים ישנים וחשבתי לשים סט של 4 בולמים לשיכוך טוב יותר
השילוב יכלול שני בולמים של בילשטיין ושניים של סנסטרק שני הזוגות אלו בולמים מקצועיים וחזקים ואת האפקט שלהם אני בטוח ארגיש
יש לי בעיה אחת והיא הצבת הבמפסטופים פשוט לא בא לי לשים אותם ושנית אני לא יודע איך חחח
יפה מאודדד...
נראה שקפיצים אחוריים של ניבה יתנו קצת יותר גובה (צריך לראות איך הם מגיעים אלייך), לגבי באמפ סטופ, לדעתי תייצר קונוס שיחובר לתושבת העליונה ובקצהו יהיה הבאמפ...ככה גם תרויח מעצור וגם סוג של דרופ קיט, בניבה זה עובד;)
http://img213.imageshack.us/img213/2559/89624800.jpg
ליאור
ליאור בקשר לקפיצים אין צורך להתאמץ בינתיים יש מישהו יותר קרוב שהבטיח לי 4 של ניבה או של ויטארה
בכל אופן תסביר לי שוב על עיניין הדרופ קיט כי לא הבנתי
קפיצים קדמיים של ניבה יהיו קצרים תצטרך משהו מרכב יותר גדול לגבי האחוריים אין לי ספק שיעשו את העבודה..
בעניין הדרופ קיט, במקום לברבר פה אני אצלם לך מחר יותר מקרוב..
ליאור
אהלן קובי (זה השם לא?)
צילמתי לך את הבאמפ סטופ שהתכוונתי אליו, אני מקווה שעכשיו יהיה יותר ברור.
http://img35.imageshack.us/img35/4699/dsc01166s.th.jpg
הקצה השחור זה גומי וכל החלק העליון מתכת מרותך לתושבת של הקפיץ וזה משמש יופי כדרופ קיט וזה מניסיון אחרי החלפת בולמים לארוכים יותר אצלי, אתה יכול לעשות את זה באיזה אורך שתרצה..
אם תחליט ללכת על תצורה כזו ויש באיזור שלך מישהו שפרק ניבה תבקש את התושבות קפיצים הקדמיות, הן פריקות ומגיעות בצורה שמתאימה בדיוק לריתוך לשלדה או חיבור עם ברגים לבחירתך וגם הן מגיעות עם הקונוס הזה..
ליאור
זה רעיון טוב אבל לתחרויות נראה לי לא אמין ולא מתאים לקפיצים שלי
עם מהלך מתלה כזה גם הקונוס יצא החוצה ויתכן גם שיתקע בקפיץ ושב בגלל המהלך הגדול
לפי בדיקה שלי הקפיצים נפתחים מספיק רק שעלי לחזק עוד את החיבור שלהם לסרן
יתכן וניתן לחבר את הדרופ קיט בצורה טובה לרכב שלי אך ממילא ייקח לי המון זמן להשיג חלקים
אני מעדיף לחסוך לכויל אובר הרבה יותר יעיל
9 קבצים מצורפים
יש עוד המון עבודה ואני חושב שלא יהיה לי זמן לבדוק את הרכב בנסיעה של ממש
היום לא הלכתי לעבודה ועבדתי על הג'יפ וכך אעשה גם מחר
יש לי נסיעה קטנה לקנות קמת דברים אך אחזור במהרה
העסק הונע היום חובר הדרייב שאפט האחורי לאחר הארכה ומחר ארכיב את הבולמים
יש לי כמה תמונות של מהלכי מתלה כשאני עולה קדימה ועולה אחורה
חחחחחחח אני אוהב את זה אבל מותש אין לי כבר כוחות יותר
תהנו מהתמונות
קובי
מבסוט עליך !!!!!!!!!!!!!בהצלחה
היי קובי
כל הכבוד !!!!!!
אכן חיבור הקפיץ לסרן האחורי אינו מספק אותך וגם אותי :)
אין לי את היכולת לבוא ולהסביר ולכן אנסה לתאר את שלדעתי צריך לעשות.
ישנה הפלטה העגולה שמונחת על הסרן. צור לה קנט הגבהה ע"י פלח שיעוגל וירותך לפלטה. ככה הקפיץ לא יזוז ימינה ושמאלה.
קח פלח בריא כופף לו את צני הצדדים כדי לקבל "ח" ארוכה שתיכנס בדיוק ברכז ב"כוס" שיצרת לקפיץ. את הפלח חזק בבורג אחד לתחתית העיגול שעל הסרן (במרכז) ועוד שני ברגים אל הקנט שריתך. ככה אתה מקבע את הקפיץ גם לתזוזה ימינה ושמאלה וגם עם פלח בעל שלושה ברגים.
במידה ויש לך מספיק זמן בצע זאת גם למעלה.
אם לא הייתי מובן צור קשר בטלפון 054-2275735 ואשמח להסביר לך ישירות.
יותר מאוחר אנסה לצייר ולעלות.
ישר כח והמשך בדרכך המיוחדת.
רפי כהן
צוות מתלם
1 קבצים מצורפים
היי קובי
מוסיף תמונה מקווה שהיא מובנת.
זכור כי יש לבטל את תנועת הקפיץ לא רק למעלה למטה אלא גם ימינה ושמאלה.
בתמונה ישנן שתי אופציות לביצוע. בחר לך את הנוחב ביותר.
רפי כהן
צוות מתלם