בוודאי שיש קנדומים שחורים.
איך מנחמים אלמנות ?
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
Printable View
בוודאי שיש קנדומים שחורים.
איך מנחמים אלמנות ?
JEEP Grand Cherokee ZJ V8 98
IR 3.5"
כל יום קצת.
קובץ מצורף 79724
קובץ מצורף 79725
קובץ מצורף 79726
קובץ מצורף 79727
קובץ מצורף 79728
קובץ מצורף 79729
קובץ מצורף 79730
קובץ מצורף 79731
עבודות החשמל כמעט והסתיימו ,כיולים אחרונים לפני נסיעה,החיפויים בדרך,הרהורי כפירה איך לעשות בפעם הבאה יותר טוב ...
נו נו .
לא אמרנו שאתה תימני? מה זה הפולניות הזו?
נראה מדהים, איזה יופי! כל הכבוד לכם!
יוה ווארדי,,,,,,,,,,,איזה פילטר אוויר , יצירת מופת.
אני חייב לציין שבשירשור הבניה של תום ועמית אסף העיר הערה לגבי מרחק סוף המניפה המושכת אוויר לבין הרדיאטור, מתוך סקרנות פרקתי את הוונטות מתוך השראוד וחיברתי אותן חיצונית כמו בתמונה ,על ידי כך הוספתי עוד כ 4 ס״מ ל 8 ס״מ מרחק שחשבתי שהוא מספיק והגיוני.
להפתעתי ספיקת האוויר עלתה....
קובץ מצורף 79851
קובץ מצורף 79852
תודה אסף
דיי הרגת אותנו !!!
כתום זה מהשהוא ++
איך אתה יודע/ מודד את ספיקת האוויר?
הוונטות לא היו צמודות לרדיאטור לפני כן,מאותה סיבה שאסף תאר ,הן פשוט לא היו רחוקות מספיק...
זה כמו לשחות חתירה עם אצבעות פתוחות או סגורות (בערך).
הוונטה ״מתברגת״ לאוויר ודוחפת אותו אחורה,האוויר שנדחף מושך אוויר במקום ,אם באזור ״הבורג״ לא תהיה אחידות בצפיפות האוויר הבורג לא יהיה יעיל.
השראוד אטום עם חומר אטימה לרדיאטור.
אין טעם להפריד עם חוצץ פנימי בין הוונטות ,אחת הסיבות שהן מתחילות לעבוד בטמפ׳ שונה.
טל זה לא חשוב עם הן היו צמודות לגמרי או לא לונטה יש טווח יעיל מהרדיאטור ושם היא צריכה להיות ממוקמת עם זה קרוב יותר/ רחוק יותר היעילות שלה יורדת ובנוסף גם צורת הכונס שלה חשוב .
עשיתם עבודה מרשימה ביותר , מעניין עכשיו איך זה נוסע .
עידו
הצירעה בדרך הביתה להמשך סיום עבודות וכיולים אחרונים .
ארנון גורר ,אני מאחור שומר שחס וחלילה לא ייפול כלום...
http://img.tapatalk.com/d/13/10/18/vepu7usa.jpg
http://img.tapatalk.com/d/13/10/18/buzutabu.jpg
קובץ מצורף 80951 קובץ מצורף 80952 קובץ מצורף 80953 קובץ מצורף 80954
בהמשך למספר דיונים שהיו פה ...הנה דוגמא לכנפיים סטטיות כאשר בסגירה מלאה של המתלה הגלגל משאיר רווח של 8 ס"מ מהכנף,שימו לב לאיזו חסימה של שדה ראייה הכנף גורמת ,(מה גם שמהחלק האחורי של הכנף אמור לרדת מגן בוץ עד לגובה של 10 ס"מ מעל לקרקע).....הזוי,מסוכן ולא מתאים בכלל, ירד מהפרק !!!
ארנון הציע לבנות כנף דינמית קרובה לגלגל ,היום בנינו את הזרועות שלה וזו התוצאה.
עוד מישקל רב יחסית ומיותר מאוד למתלה,כנף בגודל אוזן של דמבו הפיל המעופף עם התנגדות אווירודימית נוראית לתזוזות וקפיצות מעלה מתה,ואת כל זה הזרוע המקפצת צריכה לסבול....הזוי,מסוכן ולא מתאים בכלל ,ירד מהפרק !!!
קובץ מצורף 80962 קובץ מצורף 80961
אני מרים ידיים,אני לא מתלהם,אני פשוט לא יודע מה לעשות חוץ מלהתאים את החוק והתקנות לכלים הללו.
רציתי לכתוב שסוף סוף סיימת פרוייקט מרשים ואז נזכרתי שבעצם אין סיום לסרט הזה :)
שתמשיך לחייך כמו שחייכת היום . בהצלחה חבר ותהנה מכל רגע!
טל הקסטר של הכנפיים לא טוב ;)
יפה מאוד תהנה .
עידו