אחת הסיבות אם לא "ה" סיבה היא ההסדרה/ממסדיות אפשרית של המטבע.
גם אתה הייתה מעדיף שהסיבה לא תהיה ספקולנטים סינים שמעלימים הכנסות
Printable View
אחת הסיבות אם לא "ה" סיבה היא ההסדרה/ממסדיות אפשרית של המטבע.
גם אתה הייתה מעדיף שהסיבה לא תהיה ספקולנטים סינים שמעלימים הכנסות
אני דווקא מעדיף שאתה תצטט. אז אולי זה יכריח אותך לקרוא שוב ואולי להבין מה אני אומר (וגם אחרים - מומחים. לא קשקשנים אינטואיטיבים כמוני..).
ובהמשך למה ששחר כתב.. אני אהיה קצת יותר.. עוקצני (-:.
כל מה שהבאת על מנת "להראות לי!!", בסך הכל ממחיש את מה שאני אומר - "מטבע"/המצאה/קישקוש שעולה ויורד במאות אחוזים, בכל כמה חודשים, בגלל ספקולציות מפוקפקות של "אנשי עסקים" מפוקפקים עם מטרות מפוקפקות (בעצם, רווח מהיר של מאות אחוזים, זו לא מטרה מפוקפקת... מי אמר פרמידה?)...
כן. נכון - זה המטבע העולמי החדש. עליו נטיל יהוונו.
ולחילופין.
את כל היתרונות "שלך" מנטרלים, בדרך להפוך את ההמצאה האנרכית למשהו ממוסד ומפוקח... בדיוק החזון והייעוד של כל מה שאמרת..
אין ספק - אתה צודק!
קשקוש או לא זה נשאיר להיסטוריה לשפוט.
יש מספיק אינטרסים למדינות להפיל את זה ולארגונים שזה יתקיים.
מה יקרה בסוף זה רק ספקולציות.
כן.... השנים חולפות אבל האינטרנט זוכר והביטקויין, בניגוד לציפיות ולתחזיות של ברנרד, חי ובועט והערך שלו לא בדיוק צנח לאפס... :cool:
וכמובן שברנרד יעבור ציטוט ציטוט ו"יוכיח" שכמובן שהוא צדק, רק המציאות היא זו שטועה... :cool:
אוי.. וכבר התחלתי לעבור על מה שציטטת (באופן סלקטיבי.. אני חייב לציין לשבח את ההשקעה) ולנסות להבין/להבהיר מה לא מתאים למה שאני אמרתי/אומר.
חסכת לי.
אני יכול לגשת ישר לשורה התחתונה.
המטבע, כמו שהגדרת את יתרונותיו, לא מצליח להתרומם, בגלל אותן "יתרונות" אלא כשספקולנטים מפוקפקים מחליטים להזרים ביקושים מלאכותיים, על מנת להפר כל מיני חוקים והגבלות ומגבלות שמוטלים על "עסקאות כשרות"...
מעלים את ערך "השוק" באופן זמני, רק על מנת למכור בזמן הנכון (ובגלל שהם הגורמים לביקוש/היצע, הם יודעים/קובעים מהו הזמן הנכון) ואז "מפילים מחדש את השוק... לא פונזי/פרמידה... לגמרי לא.. נכון...
איך אתה קורא לזה - ספקולציות לגטימיות של מסחר חופשי?
ובדיוק כמו שאמרתי - כמות שהוא ("היתרונות" שציינת), המטבע לא מתרומם (לעומת השנים "הטובות שלו.. לפני שהבינו את הסיכון למשקיעים והסכנה לחברה/כלכלה כולה)... כשמתחילים ל(נסות ל)מסד אותו... הוא מתחיל לעלות שוב - זו לא קצת סתירה/סטירה ל"אמונה" שלך ב"מהפכת המטבע העולמית"?
הרי מה שיוצא ממנו.. הכיוון שאליו הוא "הולך", הוא בדיוק ההפך ממה שאמרת שצריך וקורה..
ואין לי כוח לחפש ולצטט אותך.
אני אסתפק במילותך שלך, רק אכוון אליך - "כמובן שהוא (אתה) צודק, רק המציאות היא זו שטועה... :cool:".
המציאות בהווה וגם הכיוון, שונה לחלוטין ממה שציירת והטפת לו... אבל זה לא מפריע לך "להראות" שהאחרים (=אני) טועים.
הכל בעיני המתבונן .
דיברו על ההגדרה האם זה כסף או לא .
אז זה המקרה שהיה וכמובן שצריך לקרוא ולהבין מדוע השופט קבע מה שקבע . וילמטה למטה יש הסבר של משרד משפטנים
על מי רואה מה ולמה .
http://www.coindesk.com/florida-bitc...-legal-system/
https://www.theguardian.com/technolo...ey-miami-judge
A Miami court judge has sent ripples through the cryptocurrency community in a ruling in which she said bitcoin was not real money.
Defendant Michel Espinoza was on trial for illegally transmitting and laundering $1,500 worth of bitcoins to undercover agents who intended to use them to purchase stolen credit cards.
His attorney argued that the charges should be dismissed because, under Florida state law, the cyber-currency could not be considered money. After extended deliberation, Judge Teresa Mary Pooler agreed in a ruling issued on Monday.
“This court is not an expert in economics,” Pooler wrote in her ruling. “However, it is very clear, even to someone with limited knowledge in the area, that bitcoin has a long way to go before it is equivalent of money.”
http://www.zerohedge.com/news/2016-0...under-mattress
--------------- ------------------------------------- -------------------------------------------
Norway'real moneys government says Bitcoin isn't
http://www.theverge.com/2013/12/15/5214772/bitcoin-not-real-money-says-norway-government
132
by Rich McCormick Dec 15, 2013, 11:44pm
אבל........
Friday, 09 August 2013Federal Court Rules That the Bitcoin Is Money
http://www.thenewamerican.com/economy/markets/item/16256-federal-court-rules-that-the-bitcoin-is-money
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Adding to the confusion, different organizations consider bitcoin to be different things. The IRS considers bitcoin to be property, not a currency. The Commodity Futures Trading Commission believes that bitcoin is a commodity, not a currency. It remains to be seen if states will adopt new legislation to address bitcoin’s status as money. However, until legislatures and courts take further action, bitcoin is likely to remain “property” instead of “money” in the eyes of the IRS and many courts.
http://anthonylawllc.com/blog-post/f...-is-not-money/
Why 'Tokyo Court Ruling That Bitcoin Is Not Subject To Ownership' Isn't As Worrying As It Sounds
https://www.selachii.co.uk/Blog/Why-...it-sounds.html
Bitcoin just scored a major win
<time class="article-byline-time article-byline-item" itemprop="datePublished" datetime="2015-10-22 12:12:36" pubdate="" style="margin: 0px 30px 0px 0px; padding: 0px; box-sizing: border-box; font-size: 15px; -webkit-font-smoothing: antialiased; color: rgb(130, 130, 130); display: inline-block; font-family: "Helvetica Neue Medium", helvetica, sans-serif; text-transform: uppercase; line-height: 1; width: auto;">OCTOBER 22, 2015, 12:12 PM</time>http://fortune.com/2015/10/22/bitcoin-exchange-tax-free-eu
'Bitcoin isn't real money': Norwegian government refuses to recognise digital currency
- Official says Bitcoins are an asset, and therefore subject to taxation
- Currency has had varying fortunes over last few months
- Some governments have expressed fears over lack of oversight
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sciencete...#ixzz4OsicO25p
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
טוב חברים, אנחנו חוגגים היום 3 שנים לשירשור המייגע והעבש הזה :)
אז אולי הגיע הזמן לסיכומי ביניים...
לפני 3 שנים בעז שאל על הביטקויין, יתרונות, חסרונות וסיכונים.
הויכוח הרקיע שחקים ואנשי הפורום נחלקו לשני מחנות עיקריים: אלו שטענו שהביטקויין יצליח ואלו שטענו שמדובר בפיקציה.
תגובה אופיינית למחנה המתנגדים:
בעיקר הגדיל לעשות אחד מחברי הפורום הנכבדים, שהתמיד בהתנגדותו.
אותו חבר, שמפאת כבודו לא נזכיר את שמו (למעשה לא מפאת הכבוד אלא בעיקר מתוך דאגה לשלום הציבור השליו בואכה ניו ג'רסי העלול להיחשף חלילה למראה גבר במיטב שנותיו רץ ברחובה של עיר כאשר רק חוטיני לגופו המעורטל. הו האימה! :)) הגדיל לעשות וכינה את המכשיר הפיננסי החדש בתארים מעליבים כגון:
פירמידה
הונאת פונזי
קישקוש
בדיחה
ובעיקר צפה שהמכשיר הנ"ל יאבד מערכו עד לאפס המוחלט תוך זמן קצר.
אז ככה: לאחר שלוש שנים הוכיח הביטקויין שהוא מצליח לעמוד איתן כנגד כל המשברים.
בעז, אילו היית קונה ביטקויין באותו היום שבו פתחת את השירשור היית משלם 216 דולר ליחידה.
אילו היית מוכר היום היית מקבל 711 דולר ליחידה.
אני מתאמץ ומנסה לחשוב איזה מכשיר פיננסי אחר היה מניב כזו תשואה על ההון בשלוש שנים!
נמשיך לעקוב אחרי הביטקויין.
(גילוי נאות: אני לא בפוזיציה. אין לי ומעולם לא היה לי ביטקויין).
אוף.
אתה מקשה עלי את המנוחה וההתעמקות בבחירות לנשיאות פה.. אבל זה בערך קשור.. אז, יאללה..
ונתחיל (לפי הסדר), בדברים החשובים ביותר:
- מיטב שנותי.. מאחורי, לצערי.
- מכשיר פיננסי? אתה מתחיל לעשות לעצמך הנחות? נדמה לי שהגדרת אותו מטבע והוא-הוא, העתיד, שיחליף את כל מה שהיה עד עכשיו...
- מי דיבר על זמן קצר? - (ראה הערה בסוף).
- מה הוכיח? לא הוכיח כלום. הדבר הזה (קישקוש, פרמידה, פונזי..) לא מצליח להתרומם מעל "מכשיר-ספקולטיבי-לשימוש-מפוקפק".. אבל למה שהעובדות יפריעו לך.
- נכון. צודק. בוא אני אעזור לך לחשוב - "איגרות זבל", נשמע לך מוכר? "בועת ה- .com" נשמע לך מוכר? ברנרד (אין קשר משפחתי - אצלו זה שם פרטי..) מיידוף נשמע לך מוכר? פונזי מצלצל לך? זה נכון לכל דבר.. תלוי מתי יוצאים, לא? ואם היה קונה אז, ויוצא אחרי ה"פריצה" לבורסת הקישקוש הזה? ומה אתה אומר, לקנות עכשיו? ואם הספקולנטים (הסינים??) יחליטו למכור/להפיל? ספקולציות מפוקפקות של מי שמנסה לעשות כסף...
ה"הערה בסוף".
כמו בבחירות פה (אמרתי שיש קשר) - שומעים את הדבר הזה מקשקש ומלהג ומלעג (את הנאום הכי "הכי" שלו (בגיטסבורג - אירוע משמעותי ביותר בהיסטוריה של ארה"ב - אייקון.. לא סתם נאם(נהם) שם...תגגלו את "נאום גיטסבורג"), הוא פתח באיום לתבוע את הנשים שמשמיצות אותו על הטרדות מיניות..
עכשיו, ללא קשר אם ההשמצות אמיתיות או לא - הליצן הזה רץ למשרה הכי חזקה ומסובכת ומשפיעה בעולם, ומקדיש 15 דקות מהנאום הכי חשוב שלו, לאיומים אישיים וסגירת חשבונות... צ'רלי צפלין כבר היה עושה מזה מטעמים..בטח משהו עם בלון בצורת כדור הארץ..
ולעיניינו (ולקשר לביטקויין).
כמו בבחירות פה, זה לא מפסיק להפתיע אותי - הנאיוויות (טימטום?) של האנשים.
רואים מול העיניים מה קורה אבל ממשיכים לקוות שהדברים הם/יהיו אחרת - רמאי, תחמן, אימפולסיבי, אגואיסט ואגוצנטרי ונרקסיסט אבל כשיהיה נשיא הוא יהיה בסדר.. כן, בטח.
תמיד, תמיד, יהיו מי שיילכו שולל אחרי מקסמי שווא (ורווח מהיר). אם לא היו/יהיו התמימים האלה, איך הרמאים יתפרנסו?
אז אולי לקחת את דברי של "ערך אפס" או "הפסקת מסחר", כלשונן - ועל זה אני מצר.. פעם הבאה אקפיד לא להוליך אותך שולל באמירות קיצוניות, שנועדו להבהיר עמדה.. שלא תתאכזב שהתוצאה לא "1-ל1" לנוסח - אבל המגמה ברורה לחלוטין.
הקישקוש הזה לא גרם/גורם/יגרום למהפכה האנרכיסטית שציירת.
כל היתרונות שדיברת עליהם נמוגו/נמוגים לתוך הממסדיות והרגולציה הלאומית/הבינלאומית והרבה מהפרצות/"יתרונות" של הקישקוש הזה, נסגרו ונסגרות.
מה נשאר מהמהפכה "שלך" (לפי דבריך שלך) - "מכשיר פיננסי".
ולפי הדברים שאתה עצמך מביא - משהו שנסחר כמו מנייה של חברה בינונית-גדולה.
הלכה המהפכה הפיננסית ונשאר רק איזה קישקוש שחי "בזכות" כמה "אנשי עסקים", שמידי פעם טורחים לעשות ספקולציות (ויחסי ציבור).
והקישקוש הזה ימשיך "לחיות", עד שאחרון המפוקפקים ואחרון הנאיבים... יתייאשו.
אז אם לזה אתה קורא "מצליח לעמוד.." ואפילו "איתן"... אתה צריך לבדוק את עצמך, אל מול המציאות.
אני אשתמש בהגדרות שלך (לצורך הדיון).
"...אנשי הפורום נחלקו לשני מחנות עיקריים: אלו שטענו שהביטקויין יצליח ואלו שטענו שמדובר בפיקציה".
אז אני אומר שזו פיקציה. עדיין אומר את זה.
ואתה? אתה עדיין אומר שהביטקווין הצליח או שאתה עדיין אומר שהוא (עדיין לא הצליח אבל שהוא בהחלט) יצליח? להוות "המטבע העולמי החדש" ומהפכה בשוק הפיננסי העולמי, שיכחיד את המערכת הקיימת?
כאילו... נראה לי שהוא קרוב יותר להגדרות של "כסף מונופול" (שיש לו גם ערך אספנות...) ו"פרמידה" ו"קישקוש" מאשר משהו שמתחיל להוות אלטרנטיבה לזהב ולפלטינה ולכסף וליהלומים ול...דולר.
ונחזור לבחירות.
זה שמראים כמה ההילרי הזו היא "מכה", עדיין לא הופך את קישקוש/טראמפ לאלטרנטיבה ראויה..
עד כמה שה"מערכת" הפיננסית דפוקה (ואינטרסנטית), כפי שאתה מצייר אותה, עדיין לא הופך/הפך את הקישקוש הזה לאלטרנטיבה ראויה.. או אפילו לרלוונטית (בניגוד לטראמפ, שהוא מאוד רלוונטי).
הנה.
"הצלחת" להוציא ממני תגובה ארוכה - כבר היה שווה מצידך להשקיע בציטוטים והכרזות ריקות ("מצליח לעמוד איתן"... עאלק. אתה מקשיב למה שאתה כותב??) :rolleyes:
א. אכן אני עושה הנחות כי נראה לי דבילי להתווכח על סמנטיקה - כן מטבע לא מטבע, את מי זה מעניין.
מכשיר פיננסי מוגדר היטב ומשתמשים איתו לתשלום. אז הבנק המרכזי או גוף אחר טוען שאין לו מעמד של מטבע... לא מעניין.
ב. יד נעלמה מצנזרת כאן... מעניין מי ומדוע...
ג. אנא המשך לכתוב על הבחירות (אבל בשירשור יעודי או שתחיה את השירשור הישן ההוא), אתה עושה את זה הרבה יותר טוב מאשר לכתוב על מכשירים פיננסים.
באם תתחיל (תמשיך) לכתוב על הנושא אז
1) אני מבטיח שיהיו קוראים רבים ואולי תחייה מעט את ג'יפולוג הגוסס (שגם אני שוקל את המשך צעדי כאן לאור הצנזור האנונימי).
2) אני מבטיח להוריד את המינון של הפעמים בהן אכתוב בשירשור הזה ואוכיח לך כמה אתה טועה. :cool:
צנזור???
פה???
אתה רציני?
מה יש לצנזר פה, בשירשור הזה?
מי ההזוי שמצנזר ומה.. ולמה?
די.
אל תתחיל לבטל את עצמך... זה לא מגיע לך:rolleyes:.
אני מציע שתמשיך לעמוד על שלך ועל מילותיך והגדרותיך - אמרת מטבע.. stick with it.
מטבע זה לא סתם "מכשיר פיננסי מוגד היטב ומשתמשים איתו לתשלום"... זו ממש לא סמנטיקה.
ולראייה, כל ה"פסיקות" שמביאים פה (לכאן או לכאן.. אם ובלי להבין מה הפסיקה ולמה קבעו אותה ולמה.. מתעקשים על הקביעות והכי חשוב.. ההקשר לדיון הרלוונטי - רמז: דיני חילוט) - הקביעה "מטבע או לא מטבע", היא בכלל לא סמנטית.. גם לא לפי הפוסטים הראשונים שלך.
לא הייתה שום צנזורה בשרשור הזה.
כנראה שבאמת יש צנזורה (-;.. לא רואים את התמונה/קובץ שהעלת..
לא, זה סתם כי צריך תואר שלישי במדעי המחשב בשביל להעלות כאן קובץ...
אין לי כוח לטפל בזה כרגע, אולי מאוחר יותר...
אני פתחתי גלריה.
לוחץ על כל מני כפתורים ומסמן כל מני סימנים. והתמונות (המוקטנות) עולות.
אחר כך פותח את התמונה בגלריה,
מעתיק את הלינק השני ( עם סוגריים img ) ומדביק בפוסט.
אני מודה שאני בוגר בית ספר טכנולוגי....
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אחרי זינוק של 100% ב-2016: הביטקוין חוצה את רף ה-1,000 דולר
השיא החדש שרושם המטבע הוירטואלי, שנסחר כעת ברמות שלא נראו מאז נובמבר 2013, דחף גם את שווי השוק לשיא של מעל 16 מיליארד דולר
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3704969,00.html