למה ככה , לפי מה שאני רואה חיים מבשל אותנו יופי ,וגם דואג לערבב מדי פעם .
עידו
Printable View
למה ככה , לפי מה שאני רואה חיים מבשל אותנו יופי ,וגם דואג לערבב מדי פעם .
עידו
אז מה... כיף לנו...
ברור ... צחוקים דחקות פרסים חברה נחמדה ... באמת רק בירה חסרה .
עידו
רכס איש מדהים שכמותך
פתחת במסע שכוונותיו ידועות מראש מהיכרותינו איתך
קבעת שופט (אסף) קיבלת מתחרה אחד ויש עוד בדרך אני מקווה
לא זכור לי שהגדרת שאתה שופט אז במיטותה תן לאסף לעשות את העבודה
אל תפסול על הסף אף אחד כולם ראויים ע"פ תפישתם,תקרא תקדיש קצת אולי תמצא שיש פריטים שלא חשבת עליהם
מנסה לומר באם אתה רציני והנושא הוא תחרות בדיוק ע"פ הנתונים שאתה קבעת אזי תן לשופט להחליט מתי שייבחר
את הזוכה, באם כוונותיך יחצניות כפי שאני רואה זאת אזי תשנה את הכותרת ותעבור לפורום מפרסמים
כיוון שמנהלי האתר לא רואים בזה פרסום או מסע יחצני וכיוון שלא הוגדר שאינם יכולים להשתתף עסקים מהתחום
כול הדיון על מהות מסעות ארוך יותר או רב יותר לא רלוונטי אני הצטרפתי רק משום הודעתך הנחרצת עליה אני חולק
אני מאתגר את השופט לבחון את הרשימות באם יש צורך אני מעלה תמונות או מתייצב בכול נקודה שתבחר
כפי שהגדרת / אתגרת יש שהות להציג עד 14/9 אני מחכה בסבלנות לפסיקה
לא שלך של השופט או מי מטעמו באם יהיה בחו"ל
יש שיגידו (וגם מוכיחים את זה כעשור שנים בפועל) שהרכב הזה הוא רכב המסעות האולטימטיבי, עד רמת עשיית וגידול ילדים בתוכו
https://i.vimeocdn.com/video/232634949_640.jpg
פרטים גם כאן
בקרוב בישראל
שום רכב מסע לא יכול להחשב ככזה ללא כננת וללא מקרר.
כן מכיר את הדיון הלא פחות הזוי של צידנית מול מקרר, בהקשר הזה מסע זה לא שלושה ימים בנגב...כן...
כננת- כלי חילוץ חיוני גם לצורך חילוץ עצמי ולא רק לצורך חילוץ חברים.
בשאלה הפילוסופית - לטעמי הגדרת רכב מסע אולטימטיבי היא דיי פשוטה - רכב שיכול לשהות/ לנסוע בשטח ללא סיוע מגורמים חיצוניים במשך הזמן/מרחק המקסימליים ותוך סיפוק כל צורכי הנוהגים/ נוסעים בו בנוחיות המקסימלית האפשרית.
לו אני הייתי השופט בתחרות הזו כל רכב שהיה מצוייד בכננת ובמקרר היה גובר על הרכב של חיים רכס בתחרות על התואר "רכב המסעות האולטימטיבי במזרח התיכון".
- חיים רכס - אני אישית כמעט אף פעם לא נוסע לטייל לבד בשטח. אם הייתי נוסע לבד בשטח הדבר הראשון שהייתי מתקין ברכב זו כננת+ עוגן.
שליימה
לא צריך כננת יש לו עוזון
טווח 200 מ' זה יותר מכבל כננת לא ?!
העולם מצחיק אז צוחקים
כדי לסתור את הטענה של חיים שבכותרת השרשור צריך רק דוגמא נגדית אחת. ואותה כבר יש.... מה לעשות, של סמואל יותר ארוך. ויותר ענייני.
חיים, אם הוא רציני, יודה בזה מראש ולא יאלץ את אסף להתפתל כמו שופט בתוכנית ריאליטי.
עכשיו צריך לחכות עד ראש השנה ולראות אם מישהו אחר יקח לסמואל את הנגרר.
סליחה ,,,,,,
חייב להיות רכב 4X4 ????? (:
לא ראיתי את התנאי הזה
אין בשרשור הזה ולו בדל ענייניות. הכל אישי. הכל סביב הדמות של חיים רכס. אני בטוח שהוא נהנה. כל עוד רובנו נהנים גם, זה בכל זאת היום האחרון של החופש עם הילדים... שימשיך.
בועז, כשחיים נשאל מהו המדד להגדרת שיפור או אבזור או בקיצור כמות מול איכות זו הייתה תשובתו:
על פי תשובה זו ועל פי הקריטריונים החשובים לדעת חיים עצמו הרכב שלו הפסיד לרכב של סמואל מאחר וכאמור ברכב של חיים אין כננת ואין מקרר. שני דברים שלדעתי חיוניים והכרחיים להישרדות וחילוץ עצמי של הרכב ולהשרדות הצוות כולל שמירת מזון שדורש קירור.
אם יש בדיחות הדעת וציניות בחלק מהתגובות זה מתבקש לא כן...?
שלמה ידידי היקר,
אתה עורך דין ומילים וניסוחים הם הכלי עבודה שלך.
יואיל נא כבודו לקרוא הכול מהתחלה ובמיוחד את הודעת הפתיחה של רכס.
אפשר להגיד עליו הרבה אבל לא שהוא טמבל.
יש הגדרה למה נבחן וכיצד.
העלבות אישיות הן לא לגיטימיות כי ביקשו מרכס להימנע מכאלו אז ראוי שלא יתגרו בו מהצד השני ושמנהלי האתר יקפידו על נאה דורש ונאה מקיים ושהמשך השרשור תהיה ברוח נעימה כמקובל באתר הזה
אני עם opl...
הדיון הזה דורש מפגש כמה רכבי מסעות מסביב ... ורכס אחד במרכז.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
בועז
אכן מילים וניסוחים זה מקצועי - לכן, אי אפשר לקרוא רק את הודעת הפתיחה במנותק מהתשובה ההבהרה של חיים עצמו.
אף אחד לא אמר שחיים טמבל. לטעמי בציניות שבתשובתו של סמואל לא הייתה העלבה אישית שדורשת התערבות מהלי האתר וזה היה בגבולות הדאחקות המותרות בשרשור שכזה.
יאללה התפלפלות מילים מיותרת מה שחשוב שבינתיים כולם נהנים משרשור משעשע וכמור שאחרים רמזו לפני אני לוקח בערבון מוגבל מאאאאאאד את רצינות התחרות הזו.....
בועז הכנתי לך חיטה.
אלירן - תודה!
החיטה ששתיתי בבקעה היתה אחת הבירות הטובות ששתיתי מעולם!
חיים איש של מילה ושל כבוד.
יצא לי לדבר עם חיים אתמול והוא אישר לי שלאסף יש מנדט מלא לשפוט לפי ההגדרה שהוא רשם בפתיחה ומה שיוחלט על ידי אסף יכובד.
רכס צריך להיות אדיוט לא לכבד את המנדט שנתן לאסף.
לעניות דעתי יש פה בסופו של יום רווח לכל הצדדים.