תגובה: Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
לנו.. לפחות שלא נסבול לבד!
מצב אבסורדי שכל ג'יפ שמתהפך עושים מזה עליהום, אם הנהג התהפך ולקח את הסיכון זה בעיה שלו! גם אם זה נובע מחוסר ידע / ביטחון עצמי מופרז או כל סיבה אחרת.
מספר הרכבים שמתהפכים על הכבישים, כשהם ריקים מנפש חיה גבוה פי 5 (מזמין כל אחד ממכם לעבור בכביש 4 בצומת ויתקין, כל שני וחמישי בליילה רכב הפוך בלי שום סיבה!) מישהו עושה מזה עניין? לא ממש. הגיע הזמן שגם אנחנו לא נעשה עניין מכל ג'יפ שמתהפך וככה לא ניתן לפקידונים קיסמים למדורה.
אני לא עושה מזה עניין, אתה עושה מזה עניין? מי אתה מכיר שכן עושה מזה עניין?
היחידים שאולי יעשו מזה עניין לא נמצאים פה בפורום.
נאזן את התמונה לרנגלרים, יש שני ג'ימני שקיבלו זימון לבית דגן
האם הם בעלי מאפיין ברור משותף?
אסף.
הם לא במצב המקורי שיצאו מהחברה וכדאי להשאיר את זה ככה כרגע.
האינטרס הציבורי הוא לדעת למי הזרקור מכוון
+1, זה סתם גורם לניפוח המצב. צריכה להיות הכוונה על מה הם נתפסו (קפיצים בצבע ירוק זרחני?) לתועלת כולם.
מבלי להכביר במילים - שני הרכבים לא נעצרו על ידי ניידת או משהו כזה, פשוט קיבלו מכתב הביתה.
אחד מהם עם מערכת מתלים צהובה זוהרת - החליף לשחור ונמוך ועבר את הבדיקה.
לגבי השני - לא יודע מה עלה בגורלו....
משיחה היום על קפה במילואים עם מישהו מהתחום עולה כי לא נאמרה המילה האחרונה וצפויים עוד מכתבים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אתה מתכוון לזימונים אישיים?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אתה מתכוון לזימונים אישיים?
אכן, כנראה שהרכבים אותרו ברשתות חברתיות ו/או פורומים כגון ג׳יפולוג.
Sent from my iPhone using Tapatalk
או שיש להם נתון משותף שמופיע במחשבי משרד הרישוי.
אם לא נדע אם יש להם מאפיין משותף נצטרך להמשיך לנחש וניחושים כמו שמועות זה לא טוב.
אסף.
בהקשר לג'ימנים - שניהם לא מפורסמים. לא כותבים בג'יפולוג, וגם לא מפורסמים בקבוצות הפייסבוק השונות יחסית לאחרים.
שכל אחד יסיק מזה מה שהוא רוצה.
מהסיפורים ששמעתי - הבנתי שהשוטרים מסתובבים באיזורי מוסכים מוכרים ומחפשים את הרכבים.
כמו כן - הבעלים של הגימני סיפר לי שהיה איתו בבדיקה גם טויוטה FJ סטנדרטי לגמרי שזומן כי תפסו אותו במוסך מחליף בולם (בולם מקורי לטענתו)
גם הטויוטה עבר את הבדיקה...
מבלי לדעת בוודאות איך הם מגיעים ל"קליינטים", עובדה שהם מגיעים. ובאמת לא צריך להיות גאון במודיעין כדי להבין.
הם מצלמים כלי רכב במוסכים.
הם מצלמים כלי רכב ברחוב או בכבישים.
הם משתמשים במידע מספרי המוסך של מוסכים בהם נערכו פשיטות.
הם יושבים על הרשתות החברתיות והפורומים, היכן שכל מיני מטומטמים משוויצים בביצועים ובפרוייקטים שלהם ולא מוחקים לוחיות רישוי.
זה כל כך קל. זה כל כך פשוט. הרי זו לא מלחמה בארגון פשיעה. ה"עבריינים" הם אנשים נורמטיביים, לא קרימינלים.
הם לא מתחבאים, הם לא בורחים, הם לא מתנגדים. המטבע מתחת לפנס. מה נשאר? להרים אותו.
חבר גם קיבל זימון.. בדואר רשום לא פחות.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
לא צריך מודיעין שיכנסו לספרים של היבואנים למשל בסעיף בולמים וקפיצים.....
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
1. קשה לי לדמיין שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון רכבים.
2. נראה לי הטרדה לא מוצדקת ולא הוגנת לגרור גיפ בלי הצדקה עשרות או מאות קמ לבדיקה בבית דגן. סוג של טרור.
3. כדאי להבין איך הם מעלים את המועמדים באמת כי על פניו לא שמעתי שהם לא נדבקים לתמימים או כאלו שלא נראים מוגזמים מרחוק.
מישהו יכול לערער את ההנחה הזו?!
הנה.. אתה מתחיל עם השטויות שלך..
ברור שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון - זו העבודה שלו.
אתם, חלק מכם, חושבים שצריך להמציא את הגלגל או לספק איזשהם אמצעים מיוחדים וכשאנשים (כמו דרור ואני - כל אחד וגירסתו וגישתו) מסבירים לכם שזה לא ממש ככה, אתם לא מוכנים להקשיב.
יש באגף התנועה במשטרה "יחידה מרכזית" שתפקידה לטפל במקרים מובהקים/חמורים/מיוחדים. ליחידה שכזויש מחלקה שנקראת "מודיעין" ותפקידה לאסוף מודיעין.
אותו הדבר, באופן כזה או אחר, יש גם במשרד התחבורה.
הכל יש.
לזמן כלי רכב לבדיקה - כמו לקבל מידע על איזו עבירה, ולזמן מישהו לחקירה. אלמנטרי - מה בדיוק ההטרדה בזה?
איך יודעים אם הוא "תמים" או עבריין שיש לו קפיץ ארוך בשני סמ'? - חוקרים/בודקים.
וכן.. אם הוא גר באילת והמקום היחיד שאפשר לבדוק הוא במרכז... יגיע למרכז. מקסימום (אם נמצא שהוא בסדר) יוכל לתבוע את הרשות להחזר הוצאות (מעניין אם יש לזה עילה ראלית... באמת מעניין).
אתם חושבים שזה מצריך מאמץ מיוחד או חריגה מנהלי עבודה רגילים - "קשה לי לדמיין שמישהו מקבל שכר על שיטוט באינטרנט וזימון רכבים."... ברצינות, תתבגרו.
מכנה משותף?
4X4 או דגמי ספורט (הבנתי שגם אימפרזות ואבולושונים ו-BMW וגולפים מזמנים) פופולריים - ואם יש עוד איזה מידע קטנטן... למה לא לזמן?
ההצלחה מובטחת בכל מקרה - אם תפסו "שיפורים", יופי. אם לא, גם טוב, שהרי אילצו את הבחור לשנות ל"מקורי" ושמרו על ביטחון הציבור, שזה התירוץ הרשמי, לא?
אם רצו "לתפוס", היו שולחים אליו מישהו הביתה לצלם/לתפוס.. וגם זה לא מצריך השקעה מיוחדת השוטר/פקח מקבל משכורת בכל מקרה.
ההצלחה, במקרה כזה, נמדדת גם במספר כלי הרכב שנבדקו, לא רק שיצאו "חיובי"..
אני בטוח שיש "טבלה" עם מספרר כלי הרכב שקיבלו זימון, מספר כלי הרכב שהגיעו לבדיקה, מספר כלי הרכב שיצאו "חיובי", מספר כלי הרכב ש"הורדו" וכו..
כל עמודה שלא נשארה ריקה = הצלחה "במבצע".
וכל זה, לפחות כרגע, עומד מעל כל חישוב מספרי "כמה זה עלה למשלם המיסים" והאם זה "שווה"....
ועדיין לא שמעתי "דרור. צדקת. סליחה.":rolleyes:
Article: הג'יפוקליפסה: תמונת מצב 26.11.2015
כי דרור עדיין לא צדק.
קבענו הערכת ביניים בסוף מרץ אבל לך אצה הדרך.
אני גם חושב שכל ההנחות שלך מעוררות השראה אבל הן מדע בדיוני.
אם הממסד כזה יעיל אז תרשה לי להתפלא למה הם מתמקדים בדברים שוליים שלא תורמים למדינה או לציבור תרומה של ממש בשום אופן.
אתה היית ותשאר איש המערכת כנראה לעולם.
אגב, סטטיסטים הם גם יוצאים מטומטמים כי אם מישהו עם שכל ינתח את התוצאות אז הרוב המכריע של הנבדקים יצא נקי ולא חשובה הסיבה
בועז,
אתה קצת תמים. לא מתאים לך :)
כמו שברנרנד ציין, ברור שיש מי שמשלמים לו על לגלוש באינטרנט וזימון. סליחה על ההשוואה הבוטה והלא נכונה, אבל, עברייני מין מנסים לתפוס ברשת? למה לא עברייני תעבורה? (זו נק' המבט שלהם לעניות דעתי)
בסטטיסטיקה אתה יכול להראות כל מה שאתה רוצה. זה בדיוק ההבדל בין סטטיסטיקאי טוב לכזה שלא ממש :)
תגיד לו את המסקנות, הוא כבר ימצא דרך להציג את הנתונים כהצלחה.
לגבי הזימונים החדשים, אולי זה עוד מהמבצע הקודם רק שהדואר הגיע רק עכשיו... :)