יהיה בסדר.
Printable View
יהיה בסדר.
פקק npt לא דורש שום אטם. אפשר לקנות בכל מקום שמוכר אביזרי צנרת.
אסף.
הולך לחפש היום. מקווה שאמצא בקלות.
תתחיל במכשירי תנועה. זה חלק זול
אין להם, לא יהיה להם והם גם לא יביאו. זה מה שנאמר לי בטלפון
אתה אמרת, לא אני [emoji6]
טוב נרכש פקק מהחנות הידראוליקה הקרובה. עלה 25. נרכש גם רגש חום מהחנות חלקי רכב הסמוכה לחנות ההידראוליקה. עלה 50. בסופו של דבר אתקין את הרגש חום. ברגע שאמצא שעון מתאים לתכנון שלי
רציתי פקק אפטרמאקט משודרג מהסדנאות של מופר משהו עם 2" הגבהה. אבל אז נזכרתי שהאוטו לא יעבור טסט כי זה לא מקורי
שים מעט גריז גרפיט או נחושת על הכריכות
על הברגה קונית לא שמים כלום חוץ מלוקטייט לצנרת בחוזק נמוך שגם מונע קורוזיה.
אסף.
אז זה לא יפתח גם בפעם הבאה.
לא שם כלום חוץ מהרבה חום ואהבה
אתם... עם הצורך לשמירת מקוריות... אם היה לכם אנגלי, כבר הייתם דואגים לשפר את הקישקוש הזה..
למה לא לקנות בורג/ברז ניקוז, משהו כמו שיש בתחתיות של מיכלי אויר של קומפרסורים?
ככה כל עסק ניקוז האויר היה פשוט יותר ואין הברגה שתהרס או בורג שלא נפתח או צינור/מבנה אלומיניום, על הבלוק, שקשה להשיג...
מרובעים אתם.
- - - Updated - - -
וחום והאבה מחזירים רק... מפח נפש.
חשבתי על ברז אבל בתכל'ס אני אשים חיישן חום
לא עזר, הרכב מתחמם. אני אעשה סקר שוק קטן ואשלח את הרכב למוסך.
תאר את הבעיה בדיוק רב
מה קורה, מתי ומה זה זה מתחמם.
מה שקרה זה שהיום בבוקר, אחרי כמה נסיעות באיזור שוהם/מודיעין במהלך השבוע ונסיעה אחת בבוקר לאיזור גימזו ראיתי שיוצאים אדים מהמנוע. פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהפקק לא יושב טוב. הצינורות לא היו חמים מאוד ונראה שיצא כל הקיטור והלחץ אז פרקתי את הפקק (עם סמרטוט כמובן וכולל את פקק הניקוז אוויר) ומילאתי מים. כמה מים? לדעתי בסביבות 3-4 ליטר לפחות כולל מיכל עיבוי (שרתח).
הטמפרטורה הייתה בסביבות 100 מעלות. הנוזל קירור הוא הנוזל האדום של סאסא, נקנה בל.כ ואני לא חושד לרגע שהוא איכותי ביותר אבל יותר טוב ממים. קניתי אותו בשביל לזהות נזילות טוב יותר.
ניסית להחליף פקק? יכול להיות שהפקק לא מתאים לרדיאטור התחליפי?
אסף.