עכשיו חזרתי מהדרום, מצפה רמון-בארות.
היה מצויין ובדרך ראינו כמה רכבים של המסע, לא כולם יחד אבל פה ושם.
נראה תענוג.
רובן באמת היו סובארו
Printable View
עכשיו חזרתי מהדרום, מצפה רמון-בארות.
היה מצויין ובדרך ראינו כמה רכבים של המסע, לא כולם יחד אבל פה ושם.
נראה תענוג.
רובן באמת היו סובארו
כבר התחלתי לחשוב שאני כל כך צעיר שאתם המבוגרים קוראים לרצועת cvt בשמות של ערי חוף.
שאלת תם: למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא נתוני מרווח גחון של פרייבטים ישנות? מה הדרך הנכונה להגבהת רכב כזה?
פסיכים!
קובץ מצורף 107664
קובץ מצורף 107666
בקשר למה שנכתב לגבי עלויות, אז כן, רק הפרונט שלו זה 5000 שקל לצרכן.
קובץ מצורף 107665
תמונות: עדי כפרה שפרן
אתם קצת מתבלבלים בעניין העלויות... השיפור היחיד שכל החברים האלו הכניסו זה הגבהות (ובסובארו זה טריביאלי והעלות אפסית) וצמיגים שישרדו. כל השאר זה קישוטים וקשקושים. מיגונים, פגושים, ברזלים ואבזורים - לא מעלים ואולי כן מורידים מיכולת הרכב הבסיסית...
אימפרזה סטיישן היא 4WD, לא? לא חוכמה..... אלא אם ביטלו דיפ' מרכזי ופירקו ציריות.....
יש להם רשימת ספונסרים כאורך הגלות, הרכב של הלל ורז עבר פחחות..... זה מגניב והכל אבל הרכבים רחוק מעבר ל5000 שקל
Sent from um melabes
נו וכמה עולה לאלתר מגן גחון ומיכל דלק ופגוש צינורות? מחיר הברזל גג 200 שקל.
כננת - גם אתה יכול להוריד אותה מהג'יפ שלך ולהחזיר לשם בסוף המסע, בדיוק כמו שגיא רפאל מוריד ויחזיר למדף. כמו גם כל ציוד החילוץ והטיולים (ומקרר כמובן) - הכל ציוד שעולה לסובארו ויורד ממנה בסוף כשהיא הולכת לפח.
יש הרבה השקעה של זמן עבודה שרוב רובו (ראיתי מקרוב את האוטו של ארנון) קישוטים וקוסמטיקה ושיפצורים עם רתכת CO2 וספריי צבע.
צמיגים זה צמיגים, אפשר להשקיע בגומי איכותי שיחסוך פאנצ'רים, ואפשר גם לארגן שמיניית גלגלים משומשים בעלות זניחה עד אפסית.
נמרוד, דיברתי עם אחד המשתתפים, לטענתו לכולם ברור שהתקציב לא אמיתי ולכולם סבבה עם זה. ובכיף שיהיה להם.
Sent from um melabes
גם לי ברור, אני לא מבין למה פה לא כולם בסבבה עם זה...
במסע שלהם? אני בסבבה עם זה לגמרי, במסע שלנו?
לדעתי כל הרעיון זה מסע גורטאות, ורכב ב15000 או יותר הוא לא גורטאה. מאבד את כל הפואנטה. אם היינו עושים מסע עם ניקוד הייתי נותן ניקוד גבוה למי שבא עם דגם אחר מכל שאר המשתתפים. כולנו כבר יודעים שעם אימפרזה אפשר הכל. בואו ננסה עם מיצובשי צאמפ, עם אוסטין מונטגו, פיאסטה, סקודות ישנות. זה הראש שלי. שיהיה מעניין שיהיה אתגר לנהג ולא לכיס, ובעיקר שניתקע מלא ויהיה מצחיק. אגב מי שמוצא לי אוסטין מונטגו סטיישן תבוא עליו בירכת הציריה.
Sent from um melabes
זיבי 15,000.
יש כלים שנראים מושקעים ביותר מזה. בסכומים שכבר קונים סמוראי או סיקס לעוס וחלוד (ונוסע) או איזה טנדר 4X4 ישן, או סופה שחוטה (שגם נוסעת. חזק). זה מעמעם ולמעשה מבטל את כל הפואנטה של מסע גרוטאות.
תקרא לילד בשמו, תספר מה התקציב האמיתי שהשקיעו שם - ואתה יכול כבר להגיע עם רכבי שטח משומשים אבל טובים כמו שיש לחצי מפורום ג'יפולוג ולקרוא לזה "מסע ג'יפים".
כל בדואי שחותך את המדבר שתי וערב בטנדר סובארו 2X4 מודל 83' בלי מכסה מנוע ובלי דלתות, כשיראה את זה יתגלגל מצחוק.
...ומה זה חשוב?
חברים שנפגשים ועושים מסע בשביל הכיף. עלה 1500, 5000 או 20000 במחירים אמיתיים? השקיעו מחשבה ושעות עבודה? העיקר שנהנים. אגב, אם למישהו נשארים סט צמיגים 185R14 מקסיס כמו שאני רואה על רוב הסוברואים - ולא יודע מה לעשות איתם - הקמפר ישמח לקבל מתנה.
אסף.
אסף לגבי המסע שלהם זה לא חשוב שיהנו.
אבל אם זה מה שייצא מהמסע של גיפולוג.... אז לדעתי חבל.
Sent from um melabes
המסע "שלנו" - יהיה צנוע יותר, בהגדרה.
אסף.