מישהו קרא את הספר 35 במאי של אריך קסטנר?
Printable View
מישהו קרא את הספר 35 במאי של אריך קסטנר?
כן . ואני חושב שהטכנולוגיה למבחגולת בשלה.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
לכל חברי הנאדרטלים, הסירו דאגה מליבכם,שמעתי הבוקר את שי אגסי אומר בדיוק את מה שנמרוד ואסף אומרים. אני רגוע. ולא רק בגלל זה. יש הרבה גורמים מעכבים למהפכה האוטופיונומית , אם זה תשתיות , ואם זההתאמת תעשית הרכב. ואם זה מציאת פתרון לבעית זיהום האוויר האדירה שיגרום ייצור הסוללות ועוד.
גם המגמה של פחות ופחות אינטראקציה פיזית בין בני אדם הוכחה כמכשיר מעולה להשמדת האנושות, והקפה עם דפנה במשרד, הוא הרבה יותר מסתם בזבוז זמן.
כמו כן - "אתם" משתייכים לעשירון העליון, וככאלו - אתם מהווים עשירית מהאולוסיה, זהלא איזו אזוטריה אוזבקיסטנית של עולם שלישי שאם לא יסתדרו עם האוטונומי הזה אז לא נורא. זה לפחות מחצית ממדינת ישראל, אם לא יותר, שהמערכות הסובבות אותם לא תומכות ולא יתמכו בעתיד הקרוב ברכב אוטונומי.
אני שמעתי על עולם חצי אוטונומי באירופה כבר לפני קרוב ל 20 שנה { אני חושב שקראו לזה פקוריקט פגסוס או משהו כזה } שאוטוטו משתלט על העולם. היום שמעתי שהרעיון של מובילאי קיים כבר יותר מ 30 ומתפקד בצורה כזו או אחרת כבר יותר מעשור. כך גם לגבי המנוע החשמלי שהיתרון הכי גדול שלו זה לובי מאמינים אדוקים חזק ולא התקדם הרבה מבינה טכנולוגית בעשורים האחרונים. לדעתי המהפכה הבאה עדין לא ידועה לנו, כמו שלא ידענו על מסך המגע עד בערך 5 דקות לפני שזה התפרץ לחיינו. מהפכת המחשב הביתי שלקחה בערך עשור מאז שהומצא עד שאפשר היה שיהיה בכל בית .
לגבי מלחמת עולם - המלחה כבר החלה - מליוני ה"פליטים" הם הנשק החדש. רק אתמול איים ארדואן על מדינות אירופה שהוא ישלח אליהם מליוני פליטים, כן, לא טילים ,לא גיסות - בני אדם אומללים, עניים ומסכנים. שיאיטו את הכלכלה, יעוררו מחלות נשכחות, יגבירו את היקף האלימות והפשיעה, ויפילו את המדינה. ויחזירו אותה מבחינה טכנולוגית לאחור.
בנתיים אני חוסך לאוטו הבא שלי { אחרי שמישהו יטילפצצה הידרוסונית על העולם שתשתק את כל המערכות האלקטרוניות }
https://www.youtube.com/watch?v=l8-fOEZKXf0
רכב אוטונומי זה כבר סוג של באז. הוא פה בכדי להישאר.
יותר מדי כסף ואינטרסים כולל של חברות הרכב מעורב בזה.
זה לא יכול ליפול כמו שמחשוב ענן לא נפל ולאו דווקא מהסיבות הלוגיות.
לרכב חשמלי לעומתו יש את כל הסיבות כמעט להיכשל.
הוא גם לא מפחית את התלות בדלק פוסילי כי את החשמל ברובו עדיין מיצרים ממנו.
ויש עוד שלל טענות נגד.
לא הייתי קושר את הצלחת שתי אלו אחת בשניה
בשלבים הראשונים נהגים עדיין ידרשו להיות במכוניות בדיוק כדי שהמכונית תתריע בפניהם על איש מוזר עם כובע שעומד באמצע הכביש ומנופף ידיים. בהמשך, האיש במקום לנופף ידיים, יקיש משהו במסוף ונפנופי הידיים ידרשו רק עבור הנהגים האנושיים. כי יותר קל להעביר מידע על שינויים בתנועה, פקקים, תאונה או כל דבר יוצא דופן אחר לרכב אוטונומי מאשר לנהג אנושי - הוא הרי מחובר לרשת תקשורת.
זה קשור לעוד היבט של רכב אוטונומי - תקשורת מהירה מאד, ישירה, בטווח קצר בין מכוניות ובין תשתית - V2X - מידע על פקק, בלימת חירום וכדומה יועבר במהירות בין המכוניות, ללא תלות ברשת סלולרית.
הנה אחת מהחברות המובילות בתחום, ישראלית, שאני מכיר מקרוב.
http://www.auto-talks.com/
ואז הבדיחה תשתדרג לשוטר אחד שיודע להקיש על הטאץ' ושוטר שני שיודע לקרוא בגוגל
פוטנציאל הטרור שהטכנולוגיה הזו מגלמת הוא מפחיד.
דווקא הרשת שנמרוד הציג עשויה לתת פתרון מעניין
טרור?! זה החשש? אתה רציני בועז? נהג אנושי דרס 84 איש בניס ביום הבסטיליה 2016.
כן אבל הקר אחד יכול להשתלט על כל רכבי פולגסווגן בישראל ולתת להם פקודה "ישר בפול גז" נשמע כמו יותר מ84 הרוגים. אבל גם לזה יימצא הפתרון.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
ראשית, הטרור לא חייב להיות לאומני. לפחות לא לשם כיוונתי.
מן הסתם יש פוטנציאל לייצר תאונות בהיקפים שמגדלי התאומים יהיו כסף קטן ואתה מדבר על כמה עשרות?!
תחשוב שמישהו ירצה לגרום לאסון לאומי וכל מה שהוא יצטרך לעשות זה משהו כמו שעשו לצנטרפוגות באירן...
תחשוב בענק.
אבל אני לא חושב שמשהו יעצור את הכיוון הזה.
גם במחיר של סכנה המונית
הכל תעשה, על מנת להצית מלחמת עולם.. שחו"ח לא תצא טועה...
תגיד בועז...
ידעת שכבר שנים, המטוסים אשכרה נוחתים לבד? טייס אוטומטי מנחית אותם (מחיאות הכפיים לטייס/נהג הגיבור.. מיותרות).
כמה האקרים נתנו (הצליחו לתת) פקודה למטוסים להתרסק (בסיגנון "מת לחיות 2"... או 3 ..לא זוכר איזה)?
ובכלל, את בעיית החדירה למערכות הרכב כבר פותרים/פתרו (ואני יודע, לא מעריך) - יש לנו ראש שב"כ לשעבר (איש חביב מאוד.. למרות שיש לו פנסיה תקציבית) שעושה הרבה כסף מזה.
יש מספיק בעיות/חורים בחזון הזה, מבלי שתכניס לו גם את הטרור...
הטרור ההאקרי לא חייב להיות עם גופות,גופות זה פאסה, הכאב הבא הוא טרור כלכלי,עצירה של כמה עשרות/מאות אלפי רכבים ,פה ושם,כמה פעמים ביום,יהיה כייף גדול. לשם כך קמות חברות אבטחה, אבטחת מידע...נזכרתי במילות שיר משנות השמונים הטובות, של המאה הקודמת.
.When people run in circles, It's a very, very mad world
ד"א.
אין שום סיבה לחכות למכוניות אוטונומיות, על מנת ליצור "תקלה" המונית - ראה את הניסויי שעשו לפני כמה שנים הצעירים האלה, מהטכניון, עם ה-WAZE...
או הקישקוש של אפל, כשניסו לעשות מפה/ניווט משלהם..
הרבה יותר פשוט מאשר להשתלט בו זמנית על כמה עשרות/מאות/אלפי מכוניות...
- - - Updated - - -
זה שטויות.
תמיד אפשר להוריד את הראש של הנהג האוטונומי/אוטמטי ו"לצאת מהמעגל" - ארנולד עשה את זה יפה מאוד באחד הסרטים, נדמה לי שזה עם מאדים TOTAL RECALL.. היו שם כמה מוטיבים של החזון של אסף... כולל "קפה" עם נמרה (למי שזוכר), אם רוצים דווקא:cool:
טרור האקרי כלכלי קיים ופועל כבר היום....
ה"חטיפות" מחשבים זה החלק הרך של הסיפור.
הפשע הזה הוא אפילו מאורגן ומסודר...
זה שמטוס עד כה לא ביצע פגיעה המונית לא אומר שהוא לא נפגע או כל מערכת מחשוב דומה שחשופה מטבעה לחדירה זדונית.
אף אחד אפילו לא טוען שזה בלתי אפשרי או שזה לא יקרה (למעט אותך כנראה)
זה שיש מערכות וראשי שבכ לשעברים עם פנסיה תקציבית מתעשרים מהנסיון שצברו בעבודתם את המדינה זה מאוד מרגש. אבל זה לא ימנע כנראה את החדירה.
וויקיליקס. מכיר?
אני חי את התחום הזה מקרוב... ולא מהעיתון
אוי.. אתה מעיק.
אני לא אמרתי שזה בלתי אפשרי. אמרתי שמסתדרים/מתגברים/מתמודדים עם זה , בדיוק כמו כל עם כל איום.. בלי להגיע ל"פיגוע המוני" יותר גדול מהתאומים...
בלי מלחמת עולם.
וההשוואה שלך לצנטרופוגות של אירן... נו, אז כנראה שאתה לא ממש מעורה "בתחום שאתה חי אותו"...
וגם אני הייתי בדעה שצריך להוציא להורג (או לפחות לכלוא) את כל יוצאי מערכות הביטחון... היינו חוסכים פנסיות ואף אחד לא היה מתעשר.
אבל לא קיבלו את דעתי -אני עדיין עובד על זה.
- - - Updated - - -
בכל סרט יש מהאמת/מציאות!
אתם לא בכיוון...
אם המכונות והרובוטים עם הבינה המלאכותית ישלטו בעולם, נראה לכם באמת שבני האדם הם אלו שיצטרכו להגן עליהם מבני אדם אחרים...?
בכל זאת, בני אדם הם אלו שתכננו אותם מלכתחילה.
ולכן המלחמה הבאה תהיה של המכונות נגד המכונות. ובני האדם? נו... נקווה שאת המלחמה הזו ישרדו גם כמה סוסים...
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk