להבנתי ממה שכתוב באותיות הקטנות אצלם, אם אתה פותח תלונה זה מבטל את קיצוב הזמן כי התהליך בירור מתקיים.
הקיצוב בזמן הוא לפתיחת תלונה.
סה״כ סו מסגרת זמן מאד גמישה, והיחס שלהם מאד לקראת הלקוח.
Slowly..
Printable View
אז כנראה דברים השתנו , אני פתחתי תלונה ממש קרוב לחודשיים , קבלתי תשובה שהספק סגר את החשבון ואין להם דרך לטפל בזה , וPAYPAL אמרו לי שזה מאוחר :-( הפסתי 80$ סתם.
מאז הפסקתי לקנות באיביי אם יש לי ברירות אחרות, ואם אין לי אני עובד רק אם דואר רשום וספקים סופר וותיקים עם הסטוריה טובה.
עד אז בכלל לא קראתי את ההסטוריה של הספקים.
הקרב מתחמם ...
סופר סל נותנת פייט
https://www.geektime.co.il/shufersal-new-platforms/
Sent from my iPhone using Tapatalk
מקפיץ.
לפני חצי שנה, כשהיה המבצע, הזמנתי רדיאטור.
היה משתלם עם השילוח.
לא חוייבתי, כי הי ה"אזל במלאי, כשיתחדש נשלח" או משהו בדומה.
אחרי חודש קפץ לי עם אופציה לבטל ולא ביטלתי.
לפני כשבוע נשבר לי והחלטתי לבדוק.
מסתבר שהרדיאטור עדיין נמכר, אלא שדמי המשלוח לארץ קפצו לכמעט 1900$. כמובן שאצלי ההזמנה היא עם דמי משלוח של כ-150$ או בדומה לזה.
מנסה למצוא דרך להגיע לאמאזון שיבדקו למה לא שולחים לי, ולא מצליח למעט שתי האופציות של "נתקשר אליך" שכמובן חסומה כי אין לי טלפון בארה"ב הברית, או האופציה השנייה של צ'ט עם נציג (לקרוא למענה ממוחשב "נציג", עאלק), בה המענה האוטומטי כמובן לא מורגל במקרי קיצון, ולכן פותר את זה ב"אנחנו מכינים את המשלוח, שישלח אליך כשיהיה". ודאי שאתם מכינים, כבר חצי שנה.
למישהו יש מידע בדבר דרך שונה, נוחה ואפשרית להעלות הבעיה לנציג אנושי שיפתור אותה ולא בדרך של ביטול הזמנה?
נסה במקום צ'ט - לעבור להתכתבות במייל (אמורה להיות אפשרות כזו ליד הצ'ט).
הרבה פעמים התשובות נכתבות על ידי נציגים אחרים (פחות לחץ של ההתכתבות בזמן אמת).
הסבר היטב את הבעייה, בנחת בלי התלהמות, ציין שכבר חצי שנה אתה ממתין להם ותדגעש שאתה מעוניין לקבל החבילה ולא לוותר על הקנייה.
תן להם לחשוב על פתרון יצירתי.
לאחר שתקבל תשובה, אם לא תהיה מרוצה, תוכל להציע להם פתרון שישביע את רצונך...
הם מצוינים בשירות והרבה פעמים פועלים לטובת שביעות רצון הלקוח גם על חשבון אינטרסים כלכליים.
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
לא זוכר אם התקשרו אלי או התקשרתי אליהם אבל שיחה לארה״ב זה אגורות לדקה אם אתה בהסדר שיחות... לא הייתי מתלבט ומתקשר
Jeep ZJ V8 98
Honda EX300 94
התקשרתי אליהם כמה פעמים ובדרך כלל היו ממש בסדר וניסו לפתור את הבעיות. כשפעם אחת נפלתי על נציג שלא ממש הבין עניין אמרתי יפה תודה והתקשרתי שעה אחרי ודיברתי עם נציג אחר שפתר את הבעיה. רק צריך לעזור להם לפעמים לחשוב על פיתרון מכיוון שהם הרבה פעמים די מרובעים ולא יצירתיים...
הצט אחרי כמה מחזורי בדיקה/תשובה סטנדרטיים, עובר לנציג אנושי,
אם נדרשת התערבות בכירה, השיחה מועברת תוך כדי.
לגבי האופציה במייל, היא נעלמה לי לאחרונה.
אולי ביטלו ואולי אני לא עירני מספיק...
נסה - https://www.amazon.com/gp/aw/contact...=csl_contactus
באופן עקרוני ומלון זיכרון בלבד:
Help
More options / need more help
Contact us
...נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
נדנקתי על הצ'ט לHUMAN ואכן הגיע כזה בסוף.
אמרו שיבדקו למה וישובו אלי תוך 5 ימים.
תודה!!!
יש לך את האפליקציה?
תגיע לcontact us
עונים הכי מהר למייל שנתקלתי
Sent from my SM-N950F using Tapatalk