לפי מה שהבנתי נועד לפארקים בתשלום, עין חמד וכאלה, לא לכל שביל
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
Printable View
לפי מה שהבנתי נועד לפארקים בתשלום, עין חמד וכאלה, לא לכל שביל
Sent from my LM-V405 using Tapatalk
אני אישית סבור שחלק מהכותבים שם, בעיקר העוסקים בכלכלה, הם כותבים מצוינים, לא סובלים מעודף משקל, יכולים לשתות המון וגם עולים את ורדית במכה ראשונה ולא בשלושה ניסיונות (חמישה בפועל)
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...622711,00.html
וואי וואי איך הסתבכתי..
אתה הסתבכת? מה אני צריך שאנשים ידעו שעליתי את ורדית בחמישה ניסיונות? אתה חושב שזה כיף כשאנשים עומדים למעלה ושרים לך "כננת כננת תיסע יא מאוננת"?
אם כבר משהו לשרשור של הציטוטים אז זה זה...
לא ...
כי אין טימטום ושרירותיות יותר גדולים מזה. מותר לרכב באופניים ביכר אבל אסור בגיפ.
מותר להתקהל על הטיילת אבל אסור לדרוך על החול.
מה נסגר ?
זה ניסוי שמבצעת הממשלה לראות כמה אפשר להפליץ הנחיות מפגרות והציבור בולע הכל בלי להניד עפעף ...
ברצינות אין אף אחד עם מוח בגולגולת ???
https://www.ynet.co.il/articles/0,73..._medium=social
Sent from my iPhone using Tapatalk
מדהים יותר שנשארו עדיין ילדים טובים כמוך שמתייחסים ברצינות לגיבובי ההוראות המתחלפים של ממשלה שאיבדה את זה... כל הכבוד.
שמור מרחק, ואלכוג'ל ושאר העזרים, וסע לטייל כמו כולם, אתה כלוא בפורום הזה יותר מדי זמן בן אדם :)
אפשר תחת כמפי השרשור להרים פה סקר, עם נימוק קצר, מי שולח /או לא שולח את הילדים מחר לביהס?
בבקשה בלי מחמאות לממשלה
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
אני שולח את הקטנה מחר לכיתה ב', נראה שבית הספר שלנו (מועצה אזורית) מוכן היטב.
הגדול שלנו כיתה א, כרגע נראה שאנו לא שולחים, נראה שאכן מסודר (גם כן מועצה אזורית) אבל אנחנו עובדים מהבית והקטנה לא הולכת לגן, ולכן החלטנו לחכות קצת עם הניסוי בבני אדם כרגע.
אני שולח לכיתה א, ברגע שאמרו שהלימודים חוזרים אז אנשים הבינו שהכל חרטא ואני אומר את זה כאחד שמסתובב עם מסיכה ומקפיד מאוד (איבדתי את רוב העור על הידיים לאלכוג'ל הזה ואם אתה נכנס לרכב שלי ולוקח נשימה עמוקה אתה כבר פי 4 מכמות האלכוהול המותרת בדם). מאמין שאנחנו בדרך לגל 2 מאסיבי אלא אם יש איזה משהו שאני לא מבין או מפספס. ההורים שלי עדיין דיי בסגר ויישארו שם לזמן לא ידוע. גם אני רוכב ביער או בשדות הנטושים. אבל בחייאת, אנשים מתקהלים כאילו כזה כבר מאחורינו... עוד שבועיים נראה.
מאמין בגל 2 ושולח לכיתה א?
לט מסתדר לי.
בין זה שאני עובד לא מהבית לבין זה שאישתי אחות בבית חולים זה יבוא. כמעט שאין לי ספק בזה... אז מה זה משנה כבר מתי וממי?
יש לי בת 15, שולח אותה מחר לכיתה ג׳
אחרי שראיתי את צבר מנהיגיינו ונבחרי הציבור בפסח עוברים בריש גלי על ההנחיות ומספקים שלל תירוצים כשתופסים אותם אז הבנתי את הרעיון.
אני מפעיל את ההיגיון הפרטי שלי. ברור שכשאני מטייל בטבע או נוסע בשטח בריכבי, הסיכון להדבקה פחות בהרבה מאשר כשאני הולך למרכול (ושם אני מקפיד על מסכה וכפפות).
אין בדברים הללו קריאה למישהו לעבור על התקנות וההנחיות.
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
ברגע שיתירו לצאת לפארקים ולא תהיה מגבלת מרחק מהבית, אז מה הפער ביכולת לצאת לשטח?
הם רוצים את הכסף ..
נמרוד, ברגע שפתחו את איקאה הבנתי שזה הכל חרטא. אני גם קורא את ניר .ל ומנסה להבין מה אומרים המומחים ...
אבל פעם אחת כבר גרשו אותנו שוטרים מחורש .. ואני לאמחפש להעשיר את משטרת ישראל בקנסות מפגרים.
קובץ מצורף 128897
שמעתי הבוקר על מישהו שעשה קפה בחורשן,
צילם אותו מסוק כולל מספר רישוי,
הוא קיבל דו"ח עם התמונה הביתה.
היום כמה וכמה רכבי שטח חזרו הביתה עם 5000 שח פחות.
אסף.
זה אסור, ומרימים מסוק בשביל זה או סתם עוצרים רכבים שבאים להתבודד ביער. אבל אלה שעלק רצים אצלי מול הבית בצפיפות - זה בסדר... זה מותר.
קובץ מצורף 128898
המעבר הזה חד מידי, ממה שהלך פה לפני שבוע להיום.
קובץ מצורף 128899
זה שמורות בתשלום , ושאר השמורות הן .... בתשלום
אתה משלם אותן כל חודש ( כי אין מישהו אחר )
והנה... אסף רמז שהיו היום עוד הרבה נדבנים