אחלה סרטונים ותמונות
סחטיין על החיפויים והצבע - איך צבעת את החרגול בסוף?
עדיין חסר משהו מבחינת מראה בפרונט לדעתי - אהבתי את רעיון הגריל מהפעם שעברה.
כל הכבוד
גלעד
Printable View
אחלה סרטונים ותמונות
סחטיין על החיפויים והצבע - איך צבעת את החרגול בסוף?
עדיין חסר משהו מבחינת מראה בפרונט לדעתי - אהבתי את רעיון הגריל מהפעם שעברה.
כל הכבוד
גלעד
גלעד, הצביעה בספריי המרייט רגיל. הצבע כסוף מתכתי ומשמש כצבע יסוד.
למי שמתענין בפרטים - בסרטון השני רואים את נכונות התיזה של שני סרנים קדמיים. ניתן לראות איך הסרן הראשון עובר את שפת הגדה והסרן השני מתלבש עליה, כאשר הראשון משמש ממש משקולת שנותנת הרבה משקל ואחיזה לפרונט.
למעשה, כשהסרן הראשון עבר את השפה, נוצר בסיס גלגלים חדש בין סרן 2 לסרן 3, כאשר סרן 1 שימש משקולת על סרן 2 וגם משך בזכות עצמו את הרכב.
רכב 4x4 לא היה מסוגל לעלות קיר כזה בזוית 60 מעלות(!!) ובאורך של כ - 7 מטר, מכיוון שהזוית היתה מונעת מהגלגלים הקדמיים כל משקל ואחיזה.
אני מרוצה מאד מהביצועים של הרכב, ואני חושב שגודל הגלגל הזה( 38 אינץ') הזה הוא הנכון ביותר לרכב.
כבוד לי לארח קבוצה של אנשים שאוהבים את כל מה שקשור בגיפאות אני מאוד מקווה שנהנתם למרות שהיה קצר .נתראה במקצה הבא ברוך המסגר.
נהנינו זה לא מילה. כאלה אירוח, עזרה והכנסת אורחים, פשוט חבל"ז.
המון תודה, ואני בטוח, אי"ה, שעוד נתראה רבות בשטח שלך.
שבת שלום וד"ש לאשתך המקסימה ולבן התותח שלך, שכבר בגיל הצעיר הזה, יודע הרבה יותר
מכמה מן הג'יפאים הותיקים שאני מכיר.....
ספריי של המרייט?
איפה קונים?
KD2, זה ספריי יחסית יקר. נדמה לי 80 שקל למיכל. עד כמה שאני יודע, משווק ע"י יעקובי או מי שלא יהיה היבואן של המרייט.
לדעתי האישית עדיף להשתמש בפיסטולט וDTM של נירלט. יותר זול ואם עושים נכון, גימור דומה.
אתה בניתה טנק ! אין לדבר הזה מכשולים הוא מעכל הכול ;)
ביום שישי האחרון פורק החרגול. חלקים מהשלדה נחתכו וכל החלקים הוסרו.
זהו הספד לרכב עבירות מיוחד ומעניין שרבים גילו בו עניין, בארץ ובחו"ל.
הרכב לא זכה לתהילה שהגיעה לו מאחר ולא היו תחרויות רבות שבהן הוא היה יכול להתחרות.
כיום השלדה נחה במקום מנוחתה הסופי(? ;-)).
R.I.P
שתי שכבות צבע יסוד שתי שכבות צבע עליון שלצביעה אחת ודי .ואתה מוגן מנזקי הטבע
אלירן, השרשור הזה כבר לא רלוונטי תקופה ארוכה, הרכב כבר לא קיים... יש סיבה לדברייך ?
כן יש סיבה שאני דיי חדש באזור של הפורום והכוונה שלי היתה רק לעזור כי יש לי קצת נסיון בעניין הצבע זהו,צודק לא יקרה שנית
בכיף על התרומה ותרגיש חופשי. בסה"כ זה היה נראה קצת מוזר, זה הכל.