-
תגובה להודעה: פרוייקט חדש של רכב מירוצי מדבר
ברוך,
אתה יודע שכמעט אין אדם בחוף המזרחי של הים התיכון שאני מחזיק ממנו יותר ממך אבל סיפורים על סרטונים, צריבות ודיסקים לא מתאימים לאדם בקליבר שלך, הרי העוזר השחום שלך יכול להוריד סרטונים ליוטיוב כאהבת נפשו בדיוק כמו שעשה בעבר פעמים רבות ובהצלחה גדולה.....
-
עידו יש מחיר טוב לחברי ג'יפולוג :-)
ג'ו, לראות את הרכב עושה סיבובים על אספלט זה בלית מלה אחרת, משעמם. עוד שבועיים אני מקווה שנצא לשטח ואז תקבלו צילומים וסרטונים. תנו לכלה להבשיל קצת :-)
-
איזה כלי חבל על הזמן היום ביקרתי בסדנה של ברוך בקיצור הכלי מפלצת גדולה ומרשימה :twisted: רוחב הכלי ידביק תרכב בסיבובים מהירים :idea: מה שרואים במציאות לא עובר בתמונות בהצלחה כול הדרך לפודיום :D
-
רק להזכירך,ברוך ידידי, נשארו לכם בדיוק שבועיים להעמיס את הסקרייפר על נושאת טנקים, לכיוון
כללי,דרום. (שהחקלאים לא יחרימו לכם את הרכב בטענה שזה איזה קומביין שנעלם להם לפני שנים...)
נורא רציתי לבוא לבקר היום (שישי) ולהיות בפלברה שלכם וגם לראות את הרכב.
כפי שתבין בעוד שבועיים,אני גם מכין לכם הפתעה ולא כל כך מצאתי זמן.
להתראות ומקווה שבאמת הכל עובד (ברצינות)ואתם מכינים לכולם הצגה.
גל.
-
שכח מזה חמודי, אם נגיע בעוד שבועיים הרי שזה יהיה עם הטרופי טראק, שהיום דחפנו לתוכו את המנוע, גיר ועוד כל מיני דברים טובים, ובשבוע הבא נפחית לו את יחסי ההעברה בכדי ששוב לא יעבידו אותו בטורים גבוהים בלי הפסקה ובלי להבין שהוא במצוקה :confused:.
הרכב החדש לא מיועד בשלב הראשון להיות רכב מירוץ אלא רכב נסיוני שאמור לבחון כל מיני רעיונות ופטנט מסויים(מצלצל לך מוכר איכשהו, עגל מרבק שכמוך???) והוא עובד בינתיים בדיוק לפי התכנון ולפי המייל ששלחתי אליך לפני נסיעתך לארץ הטאפאס.אילו יכולתי הייתי שולח מייל עם סרטונים מדהימים, אבל זה כבד מידי למייל.
רצית לבוא אלי לחולון, הא?:rolleyes:?
פחחחחחחחח, אשרי המאמין. הסיפור של זאבים זאבים כבר מרגיש מבויש אל מול האיומים החוזרים ונשנים שלך. ירד לי האסימון שלמרות החזות המכובדת שלך, אתה סתם בנאדם לא רציני, ואני כבר לא מתרגש מזה.
חשובה לך יותר בובת הנחום תקום שלך ושמלתה החדשה :p. נו מילא, שיהיה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
רצית לבוא אלי לחולון, הא?:rolleyes:?
חשובה לך יותר בובת הנחום תקום שלך ושמלתה החדשה :p. נו מילא, שיהיה.
בובת הנחום תקום שלי לא יותר חשובה, היא הרבה יותר חשובה,או ליתר דיוק,רק היא חשובה.
מכיוון שאתה כבר יודע פרטים על שמלתה החדשה...אני בטוח שהפעם תסלח לי.
אנחנו עובדים במרץ רב כדי להגיע, יפים וחדשים לארוע הקרוב.
מצטער לשמוע,ששוב לא תגיע עם הדבר החדש, אך שמחתי לשמוע כי הטרופי מגיע וגם לירן מגיע ותהיה חגיגה מוטורית בצבעים וברכבים יפים וחדשים.
-
1 קבצים מצורפים
ברוך, ראיתי היום בכביש החוף,חשבתי אולי יכול לעזור ?
משהו שיקדם את הפרוייקטים שלך.
-
אתה יודע מה, גל?
ההתחכמויות האלו מתחילות לעייף וגם קצת להימאס.
נסה להפנות אותן לשרשורים אחרים.
-
ברוך
יש אנשים שקונים את האוטו שלהם,
ויש אנשים שבונים את האוטו שלהם.
דפדף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הצפרדע
אתה יודע מה, גל?
ההתחכמויות האלו מתחילות לעייף וגם קצת להימאס.
נסה להפנות אותן לשרשורים אחרים.
ברוך, האמת שהשרשור הזה כבר מעייף את רובנו, אני מנסה בכל דרך אפשרית לעזור לך לסיים כבר את הפרוייקט הזה. די, כבר מתחלפת לה שנה עוד חודש ואתה עדיין מעייף אותנו עם הפרוייקט החדש הזה,של רכב מרוציהמדבר,שהופך עוד מעט לרכב אספנות.
מה אתה נעלב מכל שטות, ראיתי היום את הרכב הזה וחשבתי שאולי יכול לעניין אותך.
אם לא,אתה לא חייב .רק רציתי לעזור.
המעט שיכולתי.
-
גל, ברוך לא רשם "ברצינות" או "באמת" בסוף המשפט שלו :p
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
גל שחם
ברוך, האמת שהשרשור הזה כבר מעייף את רובנו, אני מנסה בכל דרך אפשרית לעזור לך לסיים כבר את הפרוייקט הזה. די, כבר מתחלפת לה שנה עוד חודש ואתה עדיין מעייף אותנו עם הפרוייקט החדש הזה,של רכב מרוציהמדבר,שהופך עוד מעט לרכב אספנות.
מה אתה נעלב מכל שטות, ראיתי היום את הרכב הזה וחשבתי שאולי יכול לעניין אותך.
אם לא,אתה לא חייב .רק רציתי לעזור.
המעט שיכולתי.
בחיאת אולוהים, גל, שאתה דפוק!
יש כאן שרשורים בני שלוש, ארבע וחמש שנים שאפילו עוד לא הסתיימו, ולך יש הערות וטענות כלפי, זה שבונה רכב חדש כל חצי שנה???
חוץ מזה כפארות, אתה הרי יודע שיש ענין של טעם טוב וטאקט, והולך ומתברר באופן הכי חד וחלק, שאין אפילו שמץ משתי התכונות הללו אצלך.
אפשר להבין את ההתחכמות האחרונה שלך רק כרצון להעליב או לפגוע - את הגרוטאות על הטנדר החבוט הזה אתה יכול לקחת ולעשות איתן מה שאתה רוצה. בעצם אתה לא יכול לעשות איתן שום דבר, כי בטח לא תדע איך, מה ולמה הן משמשות בכלל.
לכן גם השרשור שלך על הבגד החדש של הרכב שלך לא שייך לפורום הבונים בקטגוריית הפרוייקטים. הוא היה יכול להיות שם אם עידו היה מפרסם אותו, אבל אתה? מה אתה עשית במו ידיך בפרוייקט החביב הזה, חוץ מאשר חתימות? :cool: ?
ועכשיו ברצינות - במקום לז... את המוח עם השטויות שלך, חסרות הטעם הריח והטאקט, תבדוק טוב את מה ששלחתי אליך לפני נסיעתך ותודיע לי אם זה מענין אותך או לא. תשקיע את זמנך בדברים חשובים וחיוביים ולא בהבלים, כהרגלך בקודש לאחרונה, בעצם כהרגלך בקודש מאז חוצה ישראל האחרון, מועד בו עלה לך השתן לראש, והציף את עיניך ומוחך.
-
ברוך, צופי באחה רוחמה מספרים שהיית בשטח עם הרכב החדש ?!
הייתכן ? ואם כן ,איך לא הגעת לנקודת הראלי ? לזינוק/סיום
אולי אני דפוק , אבל אתה ?
תן סיבה אחת שלא באת להגיד שלום (לא לי ) ולהראות את הרכב ?
אני בטוח שזה לא קשור לתגובה שלי.
-
ברוך מה קורה ? נורא משעמם כאן .
או שתספר לנו או שאני אמשיך לכתוב שירים עליך ועל הסדינים :mad:
-
הוא נכנס לשנת החורף שלו , אל תעיר אותו ( הוא קם עצבני )
-
טוב, חנן, אני עושה ימים כלילות בכדי שלא תשתעמם...
אז החדשות הן שחזרתי(לאחר שהניסוי הראשון עם מתלים נפרדים מיוחדים וקצת "משונים" מקדימה, הצליח מבחינתי) לרעיון המקורי של השרשור, והוא סרן ריק /מת מקדימה, וזאת בתצורה מאד מקורית ומענינת, המבטלת כמעט לחלוטין את חסרונותיו הרבים של רכב מירוץ עם סרן חי מקדימה.
זה הולך להיות ניסוי מאד מענין ואני משוכנע שגם יהיה מוצלח.
אני אפילו מנחש שהוא יהיה מספיק טוב בכדי להוציא אותו לכמה מירוצי מדבר בשנה הזאת, אולי הבאה.
בתקווה שעד אז יהיו כבר רשיונות חוקיים לכלים תחרותיים וגם ביטוח, שאז אוכל להציג גם אני - סופסוף - לראווה את כישורי הלא ברורים 8) בנהיגת ראלי.
תמונות בקרוב.
-
עוד אין תמונות בינתיים, אבל הרוב כבר קיים -
יש סרן ריק(צינור עם שתי נאבות הכל בניה עצמית שתחזיק לעד..:cool:), זרועות תחתונות מחוברות, הגה שיושב במקום על הסרן, ומשולש עליון שרק נשאר לחברו לתושבות העליונות בסרן.
אחרי זה הארכת צינורות ההגה וחיבור מוט ההגה הזחיח, ויאללה לתת בגז.
אם אשתי לא היתה מטילה וטו על עבודה כלשהי מחר :(, הרכב כבר היה בנסיעה ביום א'.
אוטוטו תמונות שאני מבטיח שיהיו מאד מאד מענינות.
-
3 קבצים מצורפים
טוב התמונות המענינות כבר כן ברוך חתם היום על חוזה עם שני נהגים מטורפים רומי ומידן בעלי משקל מינימלי כדי לא להוסיף משקל לרכבים כך שבשיקלול סופי עקב משקל הנהגים הרכב של ברוך הכי קל יש לציין שהנהגים בעלי נסיון רב ומודים לברוך על ההזדמנות לנהוג על רכבים ברמה גבוהה שניבנו ע"י הצפרדע בעלת ידי זהב :shock:
בקרוב הנהגים יצאו לסידרת אימונים להכרת הרכבים אז ברוך תודה על האירוח ועל בחירת הנהגים :D
-
יריב אני מקווה מאוד בשבילכם שהשיתוף הזה אורן יריב וברוך יקרום אור וגידים ויהיה למשהו מטורף.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
jeep.il
יריב אני מקווה מאוד בשבילכם שהשיתוף הזה אורן יריב וברוך יקרום אור וגידים ויהיה למשהו מטורף.
תחשוב עם אני מאמן את הנהגים שלי מגיל צעיר והם ינהגו ברכבים של ברוך ברור שזה מטורף:shock:
בקרוב הסרט של ניסוי כלים ע"י הנהגים
-
-
איזה נהגים חמודים ללא ספק דור העתיד של הגיפאים לפי האהבה לשטח שקיבלו מהאבא
:D
-
פששש , ברוך..
רואים בתמונות שיש בך גם צד אנושי :)
רק ילדים מוציאים את זה ממך ?
זאת הנקודת תורפה?
;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר דורון
רק ילדים מוציאים את זה ממך ?
כן.
אחר כך, לצערי, הם מתקלקלים, ואת התוצאות אנחנו רואים מסביב.
אבל כשרואים כאלה פרחים, תמיד יש תקוה שלהם זה לא יקרה.
והשניים של יריב, בלי עין הרע, ממש מדהימים וחמודים וברור שמקבלים חינוך טוב - בהחלט עשו לי את זה. בלי סמיילים.
-
4 קבצים מצורפים
חבל לכולם על הזמן ברוך הפך מצפרדע לנסיך אפילו ללא נשיקה פשוט אהבה לילדים וגם הם התהאבו בברוך בחזרה היה מרגש וכייף והילדים ממתינים לפגוש שוב את ברוך והמפלצות.
שוב תודה ואיחולי החלמה מהירים
מיריב רומי ומידן
-
יש התקדמות , תמונות , משהו ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן גולומבק
יש התקדמות , תמונות , משהו ?
לא, אין כלום.
המנוע שהיה ברכב הזה נתרם לטרופי טראק שעכשיו מתהדרת בשברולט ביג בלוק (נפח של כ 7,500סמ"ק....) עם כ - 500 כ"ס עליזים.
חוץ מזה יש הרבה הכנות לחוצה ישראל, שם אנחנו מריצים בנוסף לטרופי טראק, את הסובאגי, שעכשיו מתחילים לעבוד על החלפת המנוע שלה למנוע חדיש יותר עם 165 כ"ס וגיר טיפטרוניק.
מה שאני יכול להבטיח, הוא שבמנוע החדש כבר לא יקפוץ שום טיימינג. פשוט ננעל אותו וזהו.
חוץ מזה, עד שלא יימצא מנוע שיתאים לרכב שהוא נושא שרשור זה, לא תהיה התקדמות, וזה אומר שהוא עלול למות בטרם נולד..:cool:
בעצם הוא כבר נולד, מכיוון שהוא דוקא רץ יפה מאד בעת שהיו לו משולשים מקדימה.
יהיה טוב.