-
תגובה: בסכנת הכחדה : בלייזר - תיעוד ושיתוף בתהליך השיפוץ
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
שחר, אם כבר ציפוי, למה לא ללכת על מוצר יותר איכותי מזפת , למשל פוליאוריאה ושכמותו ? טיפה יותר יקר אבל שווה את ההשקעה.
שמע , זאת הערה / הארה במקום !
אכן מדובר באחד החומרים המתקדמים ביותר שקיימים . כל מה שניתן לבקש מחומר ! הוא מצטיין בבידוד , תנגודת גבוהה לחום ואש ,
חוסר רגישות ללחות , התנגדות לשחיקה ויציבות .
אין לי מושג לגבי עלויות , אבל אני מניח שהן כבדות . יש גם את נושא ההתזה והיישום של החומר .
מדובר בציוד יקר לטובת מטרה ספציפית זאת . בעל המקצוע צריך לדעת לעבוד עם החומר מבחינת מרכיבים (תרכובת החומר) .
לטובת היעוד הספציפי .
מתוך הכתבה :
כאשר מדובר בלחות, פוליאוריאה עולה על כל מוצר בשוק כיום. פוליאורטנים יכולים להיות רגישים ללחות רבה במשטח. כתוצאה, תהיה להם ריאקציה עם לחות אטמוספרית או לחות גבוהה שתיצור carbon dioxide gas ותגרום ליצירת קצף או חרירים (pinholing). בניגוד לזאת, פוליאוריאות אינן מושפעות מלחות. הריאקציה של מרכיב A ומרכיב B (פוליאמינים) עם פוליאוריאה כה מהירה עד כי תגובת הלחות אינה יכולה להתרחש. לכן, פוליאוריאות אינן רגישות ללחות ובדרך כלל אינן יוצרות בועות של carbon dioxide. זה יתרון באקלים או איזור עם לחות גבוהה או אגלי טל.
מסקנה :
בעולם של מודעות סביבתית גוברת, פוליאוריאה הוכיחה את עצמה כבחירה היעילה והכלכלית של ממשלות ועסקים עבור צרכיהם האלסטומריים והמבניים. שיפור בזמן שיקום, מידת קושי ועמידה בפני אש הינו עניין של יומיום. יש חידושים בתחום ההתזה העומד בדרישות לאמצעים טובים ויעילים יותר להתזת החומר במקום.
אני מצרף את הכתבה על החומר לידיעה כללית .
http://www.coating.co.il/polyurea.html
שחר .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yarinzim
שחר אני חייב להגיד לך שככל שאתה מעלה יותר תמונות - ככה אני שונא אותך יותר!! סתאאם :)
תודה , גם אני אוהב אותך .
כן , ציינתי איפה עשיתי / עושה את הפחחות וצבע .
יש לי חבר בעל מוסך לפחחות וצבע ("מוסך אריאל " - אלי אברג'יל) באזה"ת .
שחר.
-
שחר, לא כזה יקר.
ציפוי ארגז של טנדר עולה באיזור ה2000 ש"ח אצל בעל מקצוע.
ויש קיטים זהים לעבודה עצמאית בבית עם גלגלת. יש כאן באתר כמה שרשורים בנושא.
אני אחד כזה שהלך לבעל מקצוע, באיזור התעשיה של חיפה. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים ועדיף כמובן להשאר ליד הרכב בזמן העבודה. התוצאות מצוינות עד היום (אני לא עם הרכב כבר שנה וחצי ויודע שגם הבעלים שאחריי מרוצה בסה"כ)
יש את עמרי2 שהלך לבעל מקצוע עם הסופה שלו ויצאה לו בובה של עבודה ובפחות מ2000 ש"ח.
ויש עוד אחד עם ויליס שעשה את העבודה לבד בבית עם גלגלת ועשה גם כן יופי של עבודה. כאמור, יש קיט ייעודי עם גלגלת לעבודה עצמית, זה לא שעשו קומבינה.
שווה בדיקה בשרשורי העבר.
הנה מה שאני הצלחתי למצוא תחת המילה פוליאוריאה - http://www.jeepolog.com/forums/showt...E5%F8%E9%E0%E4
-
שחר, לא כזה יקר.
ציפוי ארגז של טנדר עולה באיזור ה2000 ש"ח אצל בעל מקצוע.
ויש קיטים זהים לעבודה עצמאית בבית עם גלגלת. יש כאן באתר כמה שרשורים בנושא.
אני אחד כזה שהלך לבעל מקצוע, באיזור התעשיה של חיפה. אני לא יודע אם הם עדיין פעילים ועדיף כמובן להשאר ליד הרכב בזמן העבודה. התוצאות מצוינות עד היום (אני לא עם הרכב כבר שנה וחצי ויודע שגם הבעלים שאחריי מרוצה בסה"כ)
יש את עמרי2 שהלך לבעל מקצוע עם הסופה שלו ויצאה לו בובה של עבודה ובפחות מ2000 ש"ח.
ויש עוד אחד עם ויליס שעשה את העבודה לבד בבית עם גלגלת ועשה גם כן יופי של עבודה. כאמור, יש קיט ייעודי עם גלגלת לעבודה עצמית, זה לא שעשו קומבינה.
שווה בדיקה בשרשורי העבר.
הנה מה שאני הצלחתי למצוא תחת המילה פוליאוריאה - http://www.jeepolog.com/forums/showt...E5%F8%E9%E0%E4
-
באופן אירוני, מדובר בעבודה שנעשתה בדיוק לפני 4 שנים. יולי 2007.
-
OK , הפתעת אותי עם המחיר . אין ספק ששווה .
סה"כ לא ניתקלתי בשרשורי עבר בנושא הנ"ל חידשת לי , תודה .
שחר.
-
מה התכנון לגבי הסגירת פיבר? אתה לא מוריד אותה לצורך הפחחות וצבע? מה לגבי החלפת הגומיות ששם?
אני שואל כי אצלי יש פיצוץ בדיוק בחיבור בין הקליפות ואחד המכשולים, שעומדים לפני הפרוייקט צבע שלי, הוא מציאת גומיות מתאימות לצורך החלפה לאחר הפחחות וצבע..
-
תגיד אמיר, הפוליאוריה יוכל לשמש גם כרצפת רכב חשופה? או שמא כחומר גימור קשוח יותר..? ייעודו לשבת מתחת לחומר בידוד ועליו רצפת רכב כגון שטיח או PVC?
-
ירין , המצב של הבודי אצלי זה באמת משהו מיוחד . הבודי נקי לגמרי . ז"א במקומות שהיית מצפה למצוא חלודה , היא לא קיימת כלל .
ואני מציין את זה בהפתעה ולחיוב כי זה לא ברור מאליו , במיוחד לאור ההזנחה שחווה ומצבו בעת הקנייה .
עד עתה , ליטשנו כמעט את כל הבודי כולל גג . מלבד מכה קלה בכנף צד שמאל בחלקה הקדמי מעל הוינקר , אין שום מכות ותיקוני פח .
רק במקומות בודדים נתקלנו במעט חומר פחחים . הרכב כולו היה עם שכבת יסוד ועליון לבן .
אין , ואני לא מוצא סיבה לנכון לפרק את הגג כשזה המצב הכללי שנחשף כפי שתיארתי . אילו המצב היה אחר והייתי חושף חלודות , תיקונים ושות ' ...
כן . הייתי מפרק את הגג .
לגבי הגומיות ... אכן מכשול רציני . אם מדובר במקוריות ,,, קשה עד בלתי ניתן להשגה כאן בארץ בכלל , כיוון שהן יעודיות אך ורק לרכב הזה .
אני בטוח שישנם מספיק מקומות בארץ בהם אפשר יהיה לקנות גומיות שיהוו תחליף מצויין ולהתאים אותן למטרה הזאת .
אם אין דליפה / קרע / סדקים / יובש והאטימה טובה - אני לא מוצא לנכון לטפל בהן . (לא הבנתי אם אצלך קיימת) .
שחר .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שחר-סופה
לא בטוח שאחי מחדרה יהייה בהשקה ... לדעתי , אחי מחדרה ישכב בבית חולים ויטפטף ריר מהקשית :p כי זאת הדרך היחידה בה הוא יוכל לאכול
לאחר שחשף כאן את הצבע שהאוטו הולך להצבע :confused: ;) .
שחר .
היי! לא הצבת לזה סיווג בטחוני! דורש משפט חוזר כאן ועכשיו! (מזל שזה בית חולים ולא קבורה צ'צ'נית - יא דון קורלאונה :P)
(בכלל, גם אם אני יהיה עם רגל בקבר אני אהיה בהשקה, גם אם זה אומר שאני צריך להפוך אחות
מוסמכת לכלבת מזחלת שתסחוב את המיטה עד לאתר ההשקה :P)
אחרי השיופים שעשית על האוטו ואחרי כל העבודה הקשה והמלחמות עם הברגים/אומים/חלקי מתכת לא מזוהים אחרים
אני משער שהאגרוף השני שלך זה כבר התעללות בגופה, :P למרות שגם אני לא פראייר (יוצא מג"ב, וגם העבודה במזגנים ושבירת
הקירות גם עשתה לי מה שהעבודה על הבלייזר עשתה לך מבחינה פיזית :P), אבל בא נגיד שאתה והבלייזר שלך הם האחרונים
שהייתי רוצה להתקל בהם בסמטה חשוכה :P (כבר הצעתי לך לעבוד אצלי כגובה חובות :P)
לגבי העייפות, אחי, לפחות אתה לא מתחיל את היום שלך ב5 - 6 בבוקר ומסיים אותו במקרה הטוב ב9 בערב,
במקרה הלא טוב אתה מגיע ל2 לפנות בוקר ביממה שלמחרת :P לפחות אחי אתה בורא כאן משהו, אני ס"ה מפוצץ
ומפיל קירות בידים (עם פטישון/פטיש 7.5 קילו) ומתקין מזגנים.אתה כאן עושה דברים שהייתי מת לעשות על הרכב שלי
וכולי מצדיע לך על העובודה המדהימה ועל היוזמה וההתמדה! לך הכי מגיע בעולם להגיע לרגע הזה!
פרטי הניקל נראים מעולה ואף יותר ממעולה,
(אגב, בגלל הריר אני אקח איתי לבית חולים צינור ניקוז של מזגן שהצינורית לא תיסתם מירוב הריר :P)
-
איך אפשר לא לסלוח אחרי כאלה דברים ... ? תודה .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shay_love_off_road
היי! לא הצבת לזה סיווג בטחוני! דורש משפט חוזר כאן ועכשיו! (מזל שזה בית חולים ולא קבורה צ'צ'נית - יא דון קורלאונה :P)
לגבי העייפות, אחי, לפחות אתה לא מתחיל את היום שלך ב5 - 6 בבוקר ומסיים אותו במקרה הטוב ב9 בערב,
במקרה הלא טוב אתה מגיע ל2 לפנות בוקר ביממה שלמחרת :P לפחות אחי אתה בורא כאן משהו, אני ס"ה מפוצץ
ומפיל קירות בידים (עם פטישון/פטיש 7.5 קילו) ומתקין מזגנים.אתה כאן עושה דברים שהייתי מת לעשות על הרכב שלי
תראה , זה שאני עובד על הרכב בעצמי יש לזה יתרונות עצומים והעלינו את זה כאן מספר פעמים גם עם ערן .
את העבודה שתיארת שאתה עושה , לקחת על עצמך לטובת מטרה ברורה ומוגדרת (כל האמצעים כשרים זוכר ?)
גם אם זה לא יהיה אתה שעושה את זה אישית פיזית ברכב שלך . יש מגבלות / התחייבויות - אין ברירה .
מאחל לך שידרוג איכותי , נכון ויפה לבהמה שלך . גם זה יגיע בקרוב , ב"ה ממש בקרוב ושיהיה המון בהצלחה .
שחר .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yarinzim
תגיד אמיר, הפוליאוריה יוכל לשמש גם כרצפת רכב חשופה? או שמא כחומר גימור קשוח יותר..? ייעודו לשבת מתחת לחומר בידוד ועליו רצפת רכב כגון שטיח או PVC?
אם אתה מתכוון להחליף את פח רכב בחומר הזה, עדיף שלא. יש כמובן רמות קושי של החומר אבל עדיין מדובר במהלך לא נכון, צריך לחשב את כמות החומר, העובי, רמת הגמישות, בקיצור - לא.
אם אתה מדבר רק על כיסוי חורים, כמו שנעשה אצלי, זה בסדר (ואפילו מצוין, כמו שהיה במקרה שלי. בורות שלמים שכוסו בחומר וכאילו יצרו יש מאין).
מאז ביצוע העבודה אצלי ועד שמכרתי אותו עברו 3 שנים והחומר לא הרגיש את זה, והעברתי עם הרכב דירות וציוד רב ולא עדין כלפיו, כאילו כלום, אפילו לא גירוד.
וכך גם כעת אצל הבעלים הנוכחי, שנה רביעית של החומר על הרכב.
כל הדיבור הזה על החומר גורם לי לרצות לקנות פחית ולצבוע איזו חתיכת פח :)
-
[QUOTE=shay_love_off_road;394080]
פאק אנד שיט!
"הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660
500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש!
כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד,
אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ'
בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין,
אין חיה כזאת, לא היתה, לא קיימת וגם לא תהיה בעולם
ה454 של 79 זה לא ה454 של 70, הם ניראים דומים ובזה הדמיון נגמר
כדי ליצר משהו קרוב ל 400 כס עם המנוע הזה חובה להתחיל ב SQUARE PORT HEADS
עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79
אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה?
ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול"
ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים,
אבל,
יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה,
ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול'
אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי?
אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה?
זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול?
מה? ואת מי זה מעניין?
אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים,
הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
פאק אנד שיט! "הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660 500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש! כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד, אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ' בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין, אין חיה כזאת, לא היתה, לא קיימת וגם לא תהיה בעולם ה454 של 79 זה לא ה454 של 70, הם ניראים דומים ובזה הדמיון נגמר כדי ליצר משהו קרוב ל 400 כס עם המנוע הזה חובה להתחיל ב SQUARE PORT HEADS עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79 אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה? ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול" ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים, אבל, יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה, ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול' אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי? אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה? זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול? מה? ואת מי זה מעניין? אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים, הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.
עם המשפט האחרון מיסטר ג'ו אני יכול להסכים בהחלט, גודל המנוע לא עושה אותך למיוחס, חכם, and the other shit, זה פשוט נותן לך יותר כוח/מטמנט/אופציות בכף הרגל הימנית בנהיגה וגם הצליל הרבה יותר מגניב ברכב ותגובה יותר אגרסיבית של הדוושה הימנית, לי עוד לא יצא לבנות מנועים כאלו, ועם המנוע בGMC שלי התעסקתי בצורה ממש בסיסית עם ידע בסיסי, אני מכיר את המנוע שלי, לא את המנוע של אחרים, אפילו את המנוע שבבלייזר המדוברת והמשורשרת אני מכיר רק מתמונות (כלומר, לא מכיר) אל תצפה מאדם מתחיל בפול סייז לידע של אדם שחי ביניהם,
-
[QUOTE=tzagi;396697]
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shay_love_off_road
פאק אנד שיט!
"הראשון בלייזר 79' עם מנוע Big Block 454 7400 סמ"ק ו-500 סוסים עם קרבורטור של Holley CFM 660
500 סוסים באורווה?! הלוואי עלי! סחטיין איש!
כמה שהאיטוזיאזם שלך חמוד,
אתה יכול להרגע, שתה משהו, אה, וסגור את הריצ'רץ'
בגלל שאני אוהב את מנהלי הפורום (אגב ההרגשה היא לא הדדית) אני אנסה להיות מאד עדין,
עם הראשים שבא ב79, שנועדו לחיסכון בדלק וקומפרסיה נמוכה ניתן לבנות מנוע שיספק בקושי אולי עם השקעה ניכרת 250 כ'ס, ולא משנה בכלל מה תעשה איתו-בו כול עוד אתה עם הראשים מ79
אנשים אוהבים לזרוק מספרים של סוסים כאילו הם איזה בעל חווה ענקית בטקסס, למה?
ככה, תתייק את זה תחת "שלי יותר גדול"
ואולי זה עובד על כאלה שלא מבינים,
אבל,
יש אנשים שכן מבינים (קצת) ובנו מנוע-או שניים בסדר גודל כזה,
ולהם, הסיפורים האלה שווי ערך לסיפורים "שמע כמה בחורות תיקטקתי אתמול'
אתה קולט מה מנסים להגיד לך אדון שי?
אני גם יכול לספר לך שהקאמינס ISB שלי מייצר 460 כ'ס , אז מה?
זה עושה אותי למה? מיוחס? חכם? שלי יותר גדול?
מה? ואת מי זה מעניין?
אתן לך טיפ שיעזור לך לכול החיים,
הפנטזיה, ולא משנה מהי, תמיד תמיד תמיד הרבה יותר אטרקטיבית מהמציאות, זכור את זה.
אמיגו מה שתגיד או קיי, עכשיו רגע ראית או נכנסת מתחת למכסה המנוע שלי מה יש שם מה אין שם, כך תקרא קצת ותשנן http://en.wikipedia.org/wiki/Chevrolet_Big-Block_engine במקור היה ברכב המנוע המקורי משנת 79' (עדיין אצלי) אפילו צבועה בבצע המקורי תכלת, הושתל ה-454 ולפי מה שאתה אומר אני צריך ללכת תהגיד למקום שבו בדקו את הרכב בדיינו שהמכשרי שלהם מקולקל.
-
רק שכחת את הדיברה ה11
Thou shall not drink and type!
-
שחר ידידי הצעיר לפורום
חשבתי זמן רב לפני שהעזתי להעלות לכאן את שרץ במוחי כבר זמן רב
דיברנו מזמן בטלפון -והאנרגיות שלך לשפץ את הרכב והמאמץ הפיזי והנפשי שאתה מוציא על כך ,הביא אותי למסקנה שלפני שאני באופן אישי
אהיה בסכנת הכחדה פיזית ונפשית------------
החלטתי לצאת לקורס פקחי תנועה של מע"צ
והיום אני עובד ימים ולילות -בשמש-בחושך -אך נהנה כל רגע מכך שיצאתי מהבית התגברתי על הכל ולמעשה אני ממש משפץ את עצמי
וכן שחר
יש לך חלק גדול מכך מהדוגמא האישית שנתת מבלי לדעת זאת אפילו
ודרך אגב השמש צובעת אותי בידיים ואני כבר חצי חום כהה(תענוג)
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
-
QUOTE=tzagi;396697]]
[/QUOTE]
הסקירה והכוונה של ג'ו נכונה וצודקת לחלוטין . הנפילה בכ"ס החלה אחרי 1970 וההבדל בין ה 454 של 70 לאלה המאוחרים יותר הוא ניכר .
למשל , דגם ה LS7 של ה454 שנת 70 שהפך ל ' מנוע הארגז ' של GM המספק 500 סוסים וכך שווק סדרתית.
דגם ה LS6 של 70 ייצר 450 כ"ס לעומת אותו דגם LS6 של 1971 אז ייצר "רק" 425 סוסים . וכן הלאה בהשוואה גם בין דגמי ה LS5 של לפני/אחרי 70 .
כאמור , הנפילה בכ"ס רק הלכה והחמירה במנועים עם השנים .
ז"א הכל תלוי בדגם / שנת המנוע ואם נעשו שיפורים בראשים / מניפולד ע"מ להעלות את ההספק .
לכן , אין לי , לך , לשי ולאחרים דרך לדעת איזה 454 הושתל /יש אצל דייב ואיזה שינויים נעשו .
שחר .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
שחר ידידי הצעיר לפורום
דיברנו מזמן בטלפון -והאנרגיות שלך לשפץ את הרכב והמאמץ הפיזי והנפשי שאתה מוציא על כך ,הביא אותי למסקנה שלפני שאני באופן אישי
אהיה בסכנת הכחדה פיזית ונפשית------------
החלטתי לצאת לקורס פקחי תנועה של מע"צ
והיום אני עובד ימים ולילות -בשמש-בחושך -אך נהנה כל רגע מכך שיצאתי מהבית התגברתי על הכל ולמעשה אני ממש משפץ את עצמי
וכן שחר
יש לך חלק גדול מכך מהדוגמא האישית שנתת מבלי לדעת זאת אפילו
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
וואללה ,,, ? ולכל זה אני אחראי באמצעות השרשור ... ? :confused: :) . סחטיין עלי ;)
בהשוואה אליך , אכן צעיר למרות שאני מסתכל ל 40 בעיניים . אל תעשה איתי תחרות בגוון העור - אני שזוף יותר ממך , תהייה בטוח .
אם זכור לי נכון - היית אמור לעבור / עברת ניתוח ... כיף לשמוע שחזרת לפעילות ויותר מכך , המון בריאות והצלחה בהמשך .
שחר .
-
3 קבצים מצורפים
טוב , התלבטות קטנה ,,,, דרושה דעתכם / עזרתכם .
הרכב כבר הבנתם , הולך להיות צבוע בשחור מט .
יש לי גגון אלומיניום על החלק האחורי של הפיבר . האם לצבוע בשחור כך שיהווה במראה חלק אינטגרלי מהגג ?
או לחלופין , להשאיר את גוון האלומיניום ואפילו לצבוע אותו בגוון כרום/ניקל ?
תודה , שחר .
-
לדעתי ניקל,כמו הג'נטים,הפסים והמסגרות למיניהן.
השילוב מחייב !!!
או שכל הרכב שחור מט,אבל כל הרכב !!
טל
-
בתור חובב אמריקה וניקלים הייתי אומר לצבוע אותם בכרום בוהק, אך מכיוון שהרכב הזה הוא לא רכב אמריקאי
רגיל אלא יותר קרוב להיות נגמ"ש הייתי אומר לצבוע את הכל בשחור מט מאיים ללא זכר לניקלים,
לשיקולך, ניקלים זה יפה על רכב בכל צבע אחר, לגבי השחור מט, זה הורס את האפקט שלו, תנסה לדמיין לעצמך רכב "אביר" עם ניקלים, זה אותו דבר,
בהצלחה ידידי
-
גם אני בעד שחור הכל כולל הכל :) בסוף תתחיל למכור לצבא חמקני קרקע :)
מור
-
O.K ... תודה לכם , הדעות עד עכשיו די ביטאו את התלבטותי ולכן העליתי את השאלה . אשמח לעוד ...
רק כדי לחדד קצת בהתייחס למה שכתבתם ולמה שטל כתב תחילה . ז"א הגגון בניקל כמו המסגרות/ג'נטים או הכל , כל הרכב שחור מט .
זה יהיה בלתי אפשרי ואסביר . כן , הרכב כולו חיצוני יהיה צבוע בשחור מט אך חלק מהפריטים (חלקם מקוריים) הקיימים הם בצבע
ניקל או כסוף שלא יהיה נכון וחכם לצבוע אותם לדעתי והם : הג'נטים , גריל קדמי , מראות צד חיצוניות , ידיות ותוספת ידיות עליה על הקורות בצד ,
פגוש אחורי (שאח"כ יעוף) ויחליף אותו פגוש ברזל עם המיתקונים , הפלטה/מסגרת שעל הדלת האחורית עם סמלי הכיתוב , אנטנה וכולי ...
עכשיו , אני מבין כשאתם אומרים הכל שחור . אבל אני וערן חשבנו באמת , שבכללי , הוא יהיה שחור אך פריטים קטנים יהיו בניקל והגגון אינו פריט
קטן ולכן העדיפות היא לצבוע אותו בשחור . בתכנון ודוגמא למשל היא , שהכונס על מכסה המנוע יהיה צבוע בשחור מט כולו , כמו כל הרכב
ורק הרשת שלו היא בניקל / כסף ...
ז"א די בכיוון שלכם ושל שי . "אביר" לא הולך טוב עם ניקלים .
שחר .
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
שחר ידידי הצעיר לפורום
תודה איש צעיר
שלך
יוסי
במחשבה שניה יוסי ,,,, מעשית - אתה מבוגר ממני , תיאורטית - אני ממך !
אל תשכח שאני נשוי לפולניה/אשכנזיה :confused: . הספירה / חישוב במקרה שלי , היא כמו של כלבים . :)
שנה אחת שלי שוות ערך / מחושבת כ 7 שנים של כל אחד אחר הנשוי למישהי מכל עדה אחרת שלא תהיה . ;)
עכשיו , מ 93 אנחנו חברים , ב97 הייתה "הקבורה והקידושין" ;) ועד היום . חישוב פשוט מגלה שאני בן 98
וזאת מבלי לשכלל את גילי טרם לכן . דהיינו "נקי - נטו " . אתה מבין את זה סאנשיין ? :D
שחר .
נ.ב : על פולניות אין בדיחות , זה הכל אמיתי !
-
בן דוד שלי יוצא עם מישהי שאבא שלה רומני ואמא שלה פולניה, (מלח-מים...מלח-מים...מלח-מים...), בוא נגיד שביום
שהוא התחתן אני קונה לו מתנת נישואין את חפירה וגלולת ציאניד כדי שהוא יוכל לקבור את עצמו לפני שהיא תקבור אותו, :P
לפי התאורית השנים שלך המושג "חיי כלב" נכון, :P
אבל עברנו את פרעה נעבור גם את הפולניות, בסוף תמיד הסבל נגמר בגירושין או מוות של אחד הצדדים :P
מניסיון של חבר אלמן מאושר מטיב-טעם :P
-
לא המציאו עדיין מילים שיוכלו לתאר את הרמה של הפרויקט הזה.
שאפו!
בקשר לגגון, שחור מט!
כל שאר הדברים ה"מקורים" כמו שהגדרת אותם, שישארו מניקל.
מדהים!
-
3 קבצים מצורפים
שחררר טוב אם המפלץ יהיה שחור מט הייתי צובע את הגגון/ג'נטים וכדו'.. שחור מבריק שיהיה קצת הבדל בין הצבע של הבודי לחלקים עצמם רק הבעיה היא שאם הזמן הצבע יתחיל להתקלף מהגגון/ג'נטים.... מעלה כמה תמונות של - K5 כמו שלי צבוע שחור מט וכל שאר החלקים מצופים בכרום.
-
היום הלכתי לבקשר את "החולה" חברים מצבו אנוש, עבודה ברמות על ואתם יודעים שאני חולה לא פחות קטן,
ההשקעה של הזמן חסרת פרופורציה , תוצאות מעולות שלא ניתן להשיגן אלא בשפיכת טונות של כסף או באנרגיות בילתי נידלות של החולה נפש הזה,
בודי נקי ברמה שלא ניתן לתפוס לרכב בן 25 , תא מנוע מדהים ,
המלצתי שבשחור מט לעשות פסי רפאים על המכסה מנוע לישבור קצת את ה"מט"
http://translate.google.co.il/transl...576/index.html
http://translate.google.co.il/transl...lle/index.html
-
מאיר, אי אפשר לראות את התמונות שבקישור הראשון אלא אם כן אתה חבר באותו פורום, יש מצב אתה מארגן אותן מהצד שנוכל לצפות בלי להירשם?