IDPA יש גם בהרצליה ובצפון בגניגר
Printable View
להב ברח' המסגר ? פעם אחרונה ביקרתי שם ב 2008 וזכור לי מטווח פצפון אפלולי ולא מאוורר.... לא להיט.
לפני כחודש יריתי בטווח באילת השחר.
מטווח פתוח שכיף לירות בו
Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk
היה בהרצליה, אבל מאז הקורונה הם לא שם כבר תקופה ארוכה...
אבל, יש את חמוש מאומן ואת מגן, שניהם פעילים מאד בהרצליה והמדריכים מצויינים.
הדרכות בסיס, תנועה, ראות לקויה, עצימות גבוהה ועוד.
ואם מישהו רוצה גם ללכת קצת מכות אז יש את משה קוניקוב שמשלב תרגול ירי יחד עם התמודדות עם תקיפת סכין, קרב מגע ומורקים שלא יביישו את צ'אק נוריס
המחירים היום של כולם די זהים - 250-350 ש''ח כולל 100 כדור. שעתיים-שלוש הדרכה.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
לחובבי הסמית שילד
נוספה גירסה חדשה , שילד פלוס
שינויים עיקריים:
מחסנית 13 כדור לעומת 8 בדגם הקודם,
טריגר בסגנון של APEX (עפ"י סרטונים ביוטיוב קל יותר ).
נרתקי נשיאה נשארו זהים לדגם הקודם כך שלא אמור להיות שינוי במידות החיצוניות
(אורך קנה נשאר זהה 3.1" ).
אם כבר הקפצת - נראה שחלה עליה במחירי הכדורים של כ15%... גורף בכל המטוחים/בתי מסחר...
מה הסיכוי לנחיצות אמיתית של אקדח בתקופת חיים? שואף כמעט ל-0.
אז קניתי אחד......
בשוק בקרית גת, מבדואי שמוכר איירסופט. יורה כדורי פלסטיק, נדרך כמו אמיתי, נראה ומרגיש כמו אמיתי ומתפיח בבולטות את מרומי הישבן הימני כשנתחב לשם.
במקומות עויינים , גם טורח להרים מעט את החולצה כדי לחשוף את הקת והמחסנית, ונראה לי שמשיג את האפקט ויוצר את ההרתעה הדרושה ללא רשיון, בלי אימונים וללא אחריות. מי צריך יותר מזה?
כלום מלבד העניין שגם לאיירסופט אתה צריך רישיון..קטע
Sent from my Redmi 8A using Tapatalk
איירסופט יורה כדורי מתכת ומופעל ע"י מיכל co2 עם דריכה אוטומטית ממש כמו אמיתי. שלי ללא מיכל גז, מצריך דריכה כל כדור לכן הוא לא בדיוק איירסופט ולא מצריך רשיון.
רב הנסתר על הגלוי בסיפור שלך וכנראה שאותו אחד היה אידיוט מושלם שהגיע למצב שיתלוננו עליו.
ה"אקדח" שלי יוצא רק לטיולים ובעיקר בדרום ואם אנו בחברה הוא נשאר ברכב.
כל נשק או דמוי נשק שיורה כדור קלע או פגז מצריך רישיון ונחשב נשק לכל דבר , זה שאינו אוטומט לא קשור...
בדוק שוב את החוק. כנראה שתבין שאתה טועה...אגב כמוש אמרו פה לפני במקרה הצורך תבין נשק חם הוא עדיף מבין השניים
צודק רענן.
אבל מתי שמעת לאחרונה ובכלל על מקרה כזה? תורת הסיכויים פועלת לטובתי. זו הנחת הבסיס.
מישהו פה יצא לו אי פעם בכל הטיולים שלו לירות? עזבו לירות.. לשלוף על מישהו? קרה לכם?
ולא בגלל שנכנסתם לשטחי A למרות שאסור. אני מתכוון בטיול בארץ, בכל מקום שמותר לטייל בו כולל שטחי B.
ואל תגידו לא שלפנו כי הצד השני נרתע מזה שראה שאתם חמושים. מי שהחליט לפגוע בכם, נשק במותן לא ירתיע אותו. ההפך, ואני לא מגלה פה פה שום סוד. אם החליטו לפגוע בכם, ילכו קודם על זה שמבצבץ לו נשק מתחת לחולצה ואח"כ על השאר.. דווקא מי שחמוש הופך למטרה (ברוב המקרים פלילית, כמו החייל בניווט).
ומה עם הסיכון של לשבת אח"כ בכלא כל החיים? ע"ע המקרה בערד שמתנהל עכשיו? ברור שאם הגנת על חייך או על המשפחה, זה שווה, גם את שארית חייך בכלא בשביל שאשתך והילדים (ואתה) תמשיכו לחיות. אבל זה קרה פה למישהו?
כולם גיבורים בלהגיד "אם מישהו ינסה לגנוב לי את הג'יפ אני יוצא אליו עם הנשק ויורה בו". באמת?? באיזה מחיר לך ולמשפחה?
ומה עם הסיכון שבכל השנים שהנשק בבית, בטעות אחד הילדים הקטנים יצליח לשים עליו את היד? ומה אם הוא יגנב כי מחר בבוקר אתה יוצא לטיול אז לא נשים בכספת..
בקיצור, כל אחד שיעשה מה שטוב לו, אני לא בטוח שלג'פאים אחראים באמת יש צורך בנשק.
"כלי יריה" – פירושו כלי בעל קנה העשוי לירות כדור, קלע, פגז, פצצה או כיוצא באלה, שבכוחם להמית אדם, וכולל חלק, אביזר ותחמושת של כלי כזה, וכן כלי נשק שסוגל לפלוט חומר הנועד להזיק לאדם, לרבות חלק, אביזר ותחמושת לכלי נשק כאמור ולרבות מכל המכיל או שסוגל להכיל חומר כאמור, ולמעט מכל גז מדמיע;(תיקון מס' 4) תשל"א-1971 (תיקון מס' 8) תשנ"א-1991
זוהי לשון החוק. האקדח שלי לא גורם שום נזק ובטח שלא הורג.(אפילו לא יונים מטווח 3 מ') רוגטקה יותר מסוכנת...... מישהו יבקש רשיון עבורה?
לגבי "עדיף" - כל אחד וסדרי העדיפות שלו.
- - - Updated - - -
אם אבוא מאוד יעזור אם תבוא איתי לסיור באיזורך ותביא את הנשק שלך איתך.....:)
אתה יודע..זה כמו ששואלים שוטר מותר לי לנסוע עם מלווה בתאריך שנגמר לי או יום אחרי ב00'00..תחפש את השוטר שלא מבין ויקח אותך לתחנה גם אם יתברר שזה לא נכון...
ואם הוא לא פוגע לפי הנוסחה שלך תקנה צעצוע שעולה 20 שקל והוא נראה דומה למקור יד אותו אפקט למה להסתכן עם שוטר ..?
כל אחד יעשה מה שהוא חושב לנכון.
אירסופט אינו מחייב רישיון אך כן מחייב חברות פעילה במועדון אירסופט.
בעלות ללא חברות במועדון אינה חוקית.
הכלי אמור להיות מאוכסן במועדון ולשימוש במועדון.
נשיאה בכל מקרה על הגוף אינה חוקית.
לפי מה שאני יודע.
ראה סעיף 6.7.1 או שתגיד לשוטר שקנית מבדואי.
https://www.gov.il/BlobFolder/policy...-procedure.pdf
למישהו כאן יש רעיון לתבחין לקבלת רשיון לאקדח .?
8 שנים היה לי אקדח עם רשיון של "ישוב ראוי" ואז היישוב ביטל את המעמד.
12 שנה מפקד צוות סיור ב"מתמיד מגב" סירבו לחתום על המלצה לאקדח למשרתי מג"ב באזור שלנו..... אז פרשתי
דרגה במילואים - מרס"ר ומעלה
מחשבון הזכאות של משרד לבטחון פנים:
https://www.gov.il/apps/mops/firearm...se_calculator/
אני לא מומחה גדול באקדחים, מכיר בעיקר את מה שהיה לי.
הגלוק אף פעם לא ישב לי ביד כמו שצריך. השילד הרגיש בול! אבל החסרונות שלו קצת מעיבים על השמחה. מעט כדורים, והדק קשה מאוד (בעייתי גם בגלוק, למי שלא יורה הרבה ובאופן קבוע).
סיקרנת, אז גם אני הלכתי וצפיתי בסרטונים והשוואות, ואכן נראה שהם פתרו בדיוק את הסוגיות הללו.
מעניין.
יש קיטים לשינוי הדק לחלק מהיצרנים וכך גם הגריפ.
וכמו בגיפים שינויים שנעשים מחוץ לבית מסחר (מוסך) הם לא חוקיים
כנל יבוא חלקי הארץ נשק