קראסו..
כל האנשים שמייללים על מכשירי תנועה... שיחזיקו ניסאן או רנו לכמה שנים ואז נראה מה יהיה להם להגיד ...
Printable View
קראסו..
כל האנשים שמייללים על מכשירי תנועה... שיחזיקו ניסאן או רנו לכמה שנים ואז נראה מה יהיה להם להגיד ...
מתברר שלא רע. כי הוא מטייל חזק מאד ( מרזבה .. ) כבר שנה ככה בערך.
אצל מוני זה מחזיק אופנוע שלם ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
קשה להבין מהתמונה, המתקן יושב על תפוח רגיל או על רסיבר של תפוח נשלף?
איך פותחים את תא המטען? המתקן ניתן להטיה כמו חלק ממתקני האופניים המורכבים על תפוח?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
זה מחובר לרסיבר של הוו גרירה .. במקום הוו גרירה.
וזה ניתן להטייה אחורה.
אני אישית מאד לא אוהב את זה.
אני בחיפושים אחרי מתקן סטייל ג'יפ שנפתח הצידה ... יש משהו באויר .. ביום שלישי נדע יותר.
לא יודע ... פתאום זה הגיע ...
https://youtu.be/K2oVhvzn5Dw
נראה לי שההבדל העיקרי בביצועים בתוואי שהם בדקו נובע מהבדלי הצמיגים. בדאסטר בי-אף at המוכרים והטובים, ברנגייד צמיגי כביש (חורף, אבל כביש).
יש גם קטע אחד בו נראה שלא ניתקו את בקרת המשיכה ברנגייד, והמערכת מסרסת את המנוע ולא נותנת לאוטו לנסוע.
אתמול קרה המקרה .. הציריה השניה נשברה.
אמנם היה טיול שבהחלט לא מתאים לדאסטר. מסלול מאד לא פשוט.
כל האלמנטים שמצריכים רכב שטח ולצערי לא הייתי מספיק חזק בהחלטה שלי לחזור בשביל הפשוט.
אמנם הנופים הבתוליים שרגל אדם לא דרכה בהם הם מטריפים. אבל הציריה השניה ( הימנית האחורית ) לא עמדה בעומס.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97e5df5490.jpg
חילוץ הדאסטר על ידי רכב שטח.
—
עכשיו אני עומד בפני ההחלטה להסיר את הנעילה. זאת החלטה לא קלה כי התרגלתי שהכל הולך יותר בקלות. האוטו עביר. מאד עביר. ונסעתי את רוב המכריע של הדרך עם ה׳גדולים׳ בלי שום בעיה. אך עליה אחת .. שבה ה׳גדולים׳ לא התרגשו ... ו ...
אבל .... חוסן הציריות הוא בפרוש חלש יותר.
יש את האפשרות שפשוט הציריה התעייפה .. ועכשיו עם 2 ציריות חדשות בשני הצדדים הכל יהיה בסדר. אבל אני חושש שזאת הונאה עצמית ומה שיקרה בפועל זה שציריות ימותו על ימין ועל שמאל.
אז כנראה אני אפרק את הנעילה.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...994df9ee1c.jpg
פה גם המקום להוסיף תודה פומבית לכל מי שעזרו בשינוע של אשתי צפונה ( ושלי. כמה שעות מאוחר יותר ) - זה לא מובן מאליו.
תודה.
עכשיו עם 2 צריות חדשות הייתי ממתין לראות איך העמידות שלהם.
Sent from my SM-A520F using Tapatalk
מה קרה למשאית? נדבקה במחלה???
Sent from my LG-H930 using Tapatalk
נראה שמרכינה ראש לנוכח הכבוד ;-)
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
שותף לטיולים עם דיסקברי
נעל אותו לפני שלושה חודשים...
המתקין של arb המליץ לו להחליף את הציריות לחדשות (לא חייב מחוזקות ואפילו אף עדיף).
ואת הישנות להכניס כספייר .
גיא מציע לך לעשות זאת ולראות... כרגע הדיסקו לאחר שלושה טיולים ללא דרמות באזור הסרן.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
אני עוד לא הייתי מפרק את הנעילה. יש לך את האפשרות להביא מרוסיה בזול, אז תקנה עכשיו שתיים ושתהייה לך ספייר (בהנחה שהן זהות בשני הצדדים). אם יחזור בשלישית אז אפשר לקבוע שזו אכן הנעילה והעלייה ברמת המסלולים שבאה איתה. ואז תעמוד בפני החלטה גדולה יותר ...
לא הייתי מוריד את נעילה.
הגעת לקצה של הרכב, עכשיו תחליט כמה המרווח בטחון אתה משאיר בשימוש הרגיל שלך עם הרכב.
בניסויי רכב בודקים בדכ 2 מרכיבים עיקריים:
א. את יכולות הרכב המוחלטות.
ב. את יכולות הרכב בידי המשתמש הסביר.
ככל שההפרש בין הבדיקות קטן יותר, זה אומר שהרכב מפצה על מיומנות המפעיל, וזה רכב טוב יותר ביחס לרכב בו נדרשת מיומנות גבוהה על מנת לנצל את מה שהרכב מציע.
אתה ״ביצעת את שלב א׳, ועכשיו הזמן ליישם בתור משתמש סביר++.
עכשיו אתה יודע טוב מאד מה מגבלות הרכב.
זה בדיוק השלב בו אתה מאוזן.
הנעילה נותנת בדיוק את העוד קצת כדי כן לשמור על הרכב מהתפרעות, ומצד שני אתה יודע איפה זה מוגזם ולא להכנס.
גם אני חושב שלא כדאי לפרק.
הנעילה בדרך כלל מורידה עומס ממכלולים ולא ההפך.
היכן שבדרך כלל צריך להתפרע, עם נעילה המעבר יותר חלק ופשוט.
הבעיה היא פסכולוגית.
עם האוכל בא התאבון.
אתה רואה שהרכב עובר דברים בקלות, אז אתה מתפתה יותר ויותר לדברים בעיתיים.
עד שמשהו נשבר..
תענה לעצמך, האם אתה יכול לרסן את עצמך?
במידה וכן, אין שום סיבה להוריד נעילה, להפך היא מקלה על הרכב.
אם לא, תוריד, כדי שלא תתפתה.
בכלל כל הקטע הזה של "לנסוע עם הגדולים" הוא רעיון רע.
הגדולים לרוב לא דופקים חשבון ונוסעים דווקא לאזורים קשים.
ואז מה? תיפרד מהם ותסע לבד בדרך הבושה ??
אין סיכוי אתה תישבר ותסע איתם.
אל תכניס את עצמך למצבים בהם הפיתוי גדול..
מה שלא ברור לי. זה למה הציריות מתו כל כך קרוב אחת לשניה.
לעשות ניסויים על הציריות לא כל כך טוב כי זה בכל מקרה כסף. אפילו אם פחות. וזמנים. לוקח לזה זמן להגיע. וגם זה מעצבן את אשתי.
אין ציריות מחוזקות ברומניה צחקו למשמע השאלה.
המשאית. היתה הפח זבל הכי נורא שראיתי אי פעם. והנהג. .. טיפה יותר. כל הדרך חפר לי על האריות שהוא ראה במכתש רמון.
די ברור למה מתו.
התעיפות החומר.
שתי הצריות התעיפו.
אחת חטפה ונשברה, והוחלפה.
השניה נדפקה קצת אחריה..
כמה זמן מאז התקנת הנעילה הלכו הציריות? אם אתה בטוח שזה בגלל הנעילה אז כנראה זה המחיר לעשות מהדאסטר רכב שטח שמטייל עם הגדולים.
אם זה המחיר שאתה צריך לשלם בשביל הטיולים שאתה עושה אז שים ציריה וכלים במטען, סע לשלום ותהנה כמו שאתה עושה בצורה ראויה להערכה.