אפשר לפצל.
כל עוד כל המוצרים זכאים למשלוח חינם, זה עובד.
צריך לפצל באופן כזה שכל משלוח יהיה פחות (או שווה) ל- 75$.
יש המון מוצרים שזכאים למשלוח חינם. כמובן שרלוונטי לעניין מוצרים עד 75$.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Printable View
אפשר לפצל.
כל עוד כל המוצרים זכאים למשלוח חינם, זה עובד.
צריך לפצל באופן כזה שכל משלוח יהיה פחות (או שווה) ל- 75$.
יש המון מוצרים שזכאים למשלוח חינם. כמובן שרלוונטי לעניין מוצרים עד 75$.
לפי החוק היבש, גם אם אתה מפצל את המשלוח (של מעל $75) אתה עדיין חייב במיסים. לא יודע אם אמזון משלמים אותם או מתחמנים את מדינת ישראל כמו כולנו ...
(למעשה, גם אם שלחת 2 משלוחים נפרדים תוך 3 ימים, הם נחשבים יחידה אחת מבחינת מיסוי)
אני מניח שהפיצול שאמאזון עושים הוא פשוט משום שהפריטים מגיעים ממחסנים שונים ...
נכון, אבל כשאתה מזמין ואמאזון מפצלים על דעת עצמם, זו אותה כתובת ואותו נמען, לכן עדיין חייב במס.
בבקשה - 72$ -
Coleman Guide Series Dual Fuel Stove - Dual Fuel design conveniently burns Coleman Liquid Fuel or unleaded gasoline
https://www.amazon.com/gp/product/B0...KIKX0DER&psc=1
ואתה מוסיף פריט מתאים ב- 3$, למשל כלי עזר לבישול כמו -
Norpro Nylon Nonstick 13-Inch Slotted Spatula
https://www.amazon.com/gp/product/B0...KIKX0DER&psc=1
מגיע בדיוק ל-75$, בלי משלוח ובלי מיסים:
קובץ מצורף 120857
חתיכת מציאה.
את הכירה שלי אמנם מצאתי ב-20דולר, אבל המשלוח היה50$, והיא הייתה משומשת במצב מעולה.
כאן זה חדש באותו המחיר.
ארז חתיכת זונה אתה ממלא לי את המחסן בשטויות.
זה לא שאין לי בנזיניה מהמשפחה הזו אבל ב 270 שקל עד הבית זה כמעט כמו להחליף גומיה למשאבה שלה...
Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX
4Z7BOZ
מה הסיבה שאני לא רואה את ההנחה על המשלוח? העובדה שאני מנסה מהאפליקציה ולא מהמחשב?
אסף.
צריך לבחור בסוג המשלוח free shipping.
זה לא ברירת המחדל.
אה-הה!!
אסף.
זה אלמנטרי, ווטסון ידידי
נכתב מהנייד, סליחה על השגיאות
הסתיים גם הסבב הנוכחי
https://www.ynet.co.il/articles/0,73...344005,00.htmlציטוט:
הסתיים מבצע השילוח חינם עד הבית מאמזון
אמזון הפסיקה את המבצע שאיפשר לישראלים לקבל משלוחים חינם מארה"ב עד הבית בישראל, בתנאי שיקנו באתר ב-75 דולר ומעלה. ישראלים גילו הבוקר שהמשלוח חינם לישראל לא פעיל. המבצע ארך חודש וחצי וקדם לו מבצע שכלל גם שילוח חינם של פריטים כבדים. יתכן שיתחדש בהמשך. "היתה חגיגה מטורפת
אם אני קונה במעל ל 75 דולר אחרי שהמבצע נגמר, אני משלם תוספת כלשהיא בהגעה של המשלוח לארץ?
או רק מה ששילמתי לאמזון?
לא כל כך הבנתי את השאלה,
אין קשר למבצע,
אם אתה קונה מאמזון עצמה אין הפתעות בארץ.
אם המוכר הוא לא אמזון עצמה אז יגבו ממך מס לפי החוק עד 499 דולר תשלום מע"מ בלבד.
כאשר המוכר הוא אמזון עצמה - אתה משלם מראש עבור המיסים (מקדמה עבור תשלומי מיסים ועמלות שילוח, ליתר דיוק) ולא נדרש לשלם יותר מאומה עד שהחבילה מגיעה אליך - כל החיובים והעמלות נגבים מאמזון.
כאשר המוכר אינו אמזון אז המצב דומה לכל רכישה אחרת בחול / איביי - אתה משלם עבור המוצר והמשלוח ארצה בעת הקנייה וכאשר החבילה מגיעה ארצה, חברת השילוח עובדת מולך, לכן אם צריך לשלם מיסים, להמציא אישורים וכמובן להוסיף עמלות שונות - הם פונים אליך ואתה צריך לשלם להם. יש הרבה חברות שילוח שתמיד גובות עוד עמלות ותשלומים מעבר לתשלום המס... הרבה פעמים גם אם ערך המוצר פחות מ-75$... רק שתהיה מוכן נפשית.
הבנתי, תודה!
אז בעיקרון המבצע הזה של אמזון היה חוסך לי 10 דולר.
בהזמנה של מוצרים לא יותר מידיי כבדים.
מה שמוזר לי הוא שאמזון מראש גובים כסף על טיפול ומכס על מוצרים מתחת לרף המכס כולל המשלוח.
דורון,
מטזר לי שלא הצלחתי להבהיר את עצמי בנושא עד כה.
המשלוח מאמזון לא היה חינם למעט עבור המתחכמים שהערימו עליהם והצליחו לרכוש בדיוק ב 75 דולר.
אמזון נתנו ״משלוח חינם״ על מספר מוצרים יחד ובפועל הם שלחו אותם בנפרד ככה שהם לא ישלמו את המיסים שנגבו מאיתנו.
כספי המס האלו הם למעשה דמי המשלוח...
ישראלים מתלהבים אבל המבצע השני זה היה ברובו עבודה בעיניים לעומת המבצע הראשון שנתנו לשלוח גם מוצרים עתירי נפח