היה אפשר להשקיע יותר בהדבקה
Printable View
היה אפשר להשקיע יותר בהדבקה
היית צריך לעשות את זה לפני הקישור לאפליקציית ar.
גם מתיחת אחד באפריל צריכה להיות מושקעת...
:)
קובץ מצורף 128264
Sent from my iPhone using Tapatalk
ברוח הימים האלו נפל לי האסימון, סוף-סוף, מהו אותו מאפיין חמקמק של המותג לנדרובר. הוא פשוט מגיע מהמפעל עם "מחלות רקע קשות".
רק תחשבו על כל האלקטרוניקה הזו עוד 10 שנים...
תמונה מהעתיד - איש דיאגנוסטיקה, בלי שמותhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b7c280b8f0.jpg
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
נדב,
עצרתי בתמונה 02...
קאמל טרופי ב 1972 עם דיסקו???
אמין בערך כמו סרטון הגיימס בונד.
אגב, סתם אנקדוטה מעניינת: את המסע הראשון ב- 80 עשו עם cj ואז רק הולך ומדרדר....
Sent from my iPhone using Tapatalk
חחחחח
אולי זה ה 1 באפריל של טופגיר 😂
מי אמר אפריקה
https://youtu.be/UbBAdR08u6A
נו ו...?
לא באמת חשבת שמותגים אחרים יש פטנט שונה נכון?
זה לא בהכרח המותג רכב כמו הפלטפורמה העיתונאית והכוח שלה.
וכן, יש עיתונים שבפירוש אמרו שהיבואן סרב להעביר רכב למבחן השוואתי.
יש מבחנים בהם העיתונאי הולך לאן שהוא רוצה
אני מתייחס לעיתונות חו״ל שאני קורא באופן רציף, על מה שקורא בארץ אני מניח שדרור יוכל להגיד הכי טוב.
בפורווילר הם מקבלים רכב לשנה מהיצרן, ונותנים חו״ד חודשי.
לפעמים זה רק על נסיעה מנהלתית מצטברת ולפעמים על שטח באמת.
אבל זה לא מסלול מסומן מראש מהיצרן.
כנ״ל (לפעמים) ב-overland journal ואני בטוח שבעוד מקרים.
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ובמה זה שונה כשהכתב מכיר את המסלול ויודע לאן הוא נוסע?
עוד לא ראיתי כתב רכב שיכניס את עצמו עם רכב מבחן למקום שהוא לא מכיר וישמיד רכב כזה.
בין שני אלה יש משהו באמצע... וזה ברור שהיצרן הלך עם מטאטא על השביל, הזיז אבנים וחיטא את המים. בגלל זה, בגלל שחלק מהכתבים מעידים על עצמם שהם אינם אנשי שטח - אין הרבה בפרסומות הארוכות האלה חוץ מהצצה לטכנולוגיה שברכב. כמה שהשקיעו בהנדסה של הרכב הזה השקיעו עוד יותר בתכנון מראש של השיווק שלו.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
אני יכול לספר שלפני חודש בדיוק חזרנו מנימיביה,מטיול טבע נטו, שבועיים רכובים על לנדקרוזרים טנדר v6. נתקלנו בחבורת הפלצנים הזו כמה פעמים בדרך.
חציית ״הנהרות״ שאתם רואים בסרטון... הוא בעצם שיטפון שהיה באזור, פעם ראשונה גשם לאחר תשע שנות יובש- כך ספרו לנו הבושמנים שליוו אותנו. את הזרימה הזו עברנו בראשון low בכדי לא לטנף את הרכב - הכל אבנים למטה.... - החברה של הדיפנדרים בחרו לעשות הצגה למצלמות ולרחפנים- קשרו אחד לשני חבלים ועברו את הזרימה על 200.
מה שכן, בשבילים הכבושים הנהדרים של נימיביה הם טסו יפה מאד יאמר לזכותם, גם בדיונות.
ואת מי לא הזמינו לטיול...??
https://youtu.be/r5GROOU5OpE
אסף.
...
אני ממש מופתע
קובץ מצורף 128361
אני אאמלק.
ידידנו הדרום אפריקאי/אוסטרלי, טינף קצת על הדיסקברי 2 כשהוא יצא , ומאז כנראה שלא ישתה גינס בהשקות של לנדרובר (אגב, הוא מפזר מידע לא נכון לגביו, מה שמעיד מעט על בורות- לדיסקו 2 שיש לו נעילה מרכזית, זו נעילה אמיתית, ולא צימוד ויסקוזי כמו שהוא אומר).
בקיצור,
הבחור נעלב שלא מזמינים אותו וקצת פורק.
הרוב בסגנון של "ההשקות הללו מתוכננות היטב כדי להעניק חוויה אולטימטיבית לכתב, הן בתוך המסלול והן מחוצה לו. לכן יש קצת להפחית כשקוראים סופרלטיבים, וקצת להחמיר כשקוראים ביקורת, אפילו מרומזת". סה"כ לא טעות. אבל קצת קשה להתעלם מהבכיינות שלו (שמתווספת לחפרנות הרגילה).
בסוף, הוא מבקש שאם מישהו מצליח לשים יד על דיפנדר, שיזמין אותו כי הוא מת לקחת סיבוב.